hits

Celinahansen.blogg.no

Beautyinnkjøp den siste tiden

Jeg tenkte det var på tide å vise dere hvilke beautyprodukter jeg har kjøpt den siste tiden. Håper dere liker innlegget også må dere si i fra om det er noe av det her dere vil ha en utdypende anmeldelse om. 

♣ Jeg har hatt lyst til å prøve denne øyekremen så utrolig lenge. Den er fra First aid beauty og heter eye duty triple remedy. Jeg har hørt så mye bra om den så da øyekremen jeg bruker nå begynte å bli tom, tenkte jeg at det var en perfekt mulighet til å prøve den. 

♣ Jeg er snart ferdig med dagkremen min, så jeg ville prøve noe nytt. Jeg har hørt mye bra om merket Emma S. så da bestemte jeg meg for å prøve noe fra henne. Dette er ageless day cream så jeg håper denne bli bra. Det er jo aldri for tidlig å begynne med forebygging av rynker, eller hva?

♣ Lite sjokkerende er det vel at jeg har kjøpt en ny soft matte lip cream fra nyx. Dette er fargen Ibiza og den er skikkelig fin. Tror denne blir perfekt til vår- og sommersesongen.

♣ Jeg har vært på utkikk etter denne neglelakken fra Isadora i doll pink i lange tider. Jeg er medlem i en sminkegruppe på facebook og noen hadde lagt ut et bilde med denne neglelakken på neglene og den så latterlig fin ut. Gleder meg til å lakke neglene med denne.

♣ Når jeg bestiller skjønnhetsprodukter på nettet, får jeg som regel velge prøver som jeg kan få med bestillingen min. Jeg velger som regel prøver på parfyme for da kan jeg oppdage nye lukter. Her er Giorgio Armani SI, Calvin Klein Euphoria og Prada Candy. Jeg liker faktisk alle tre og en av dem er på vei i posten til meg as we speak. Noen som kan gjette hvilken av dem?

Er det noe av dette du vil ha en anmeldese på?

Hva har du kjøpt den siste tiden?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

7 kommentarer

maiken elise

05.05.2015 kl.12:34

Trenger også en ny dagkrem, skulle kanskje prøvd den samme som deg :-D Den neglelakken så også kjempefin ut! Ha en fin dag :-)

Celina Øvergård Hansen

05.05.2015 kl.12:48

maiken elise: bare pass på at du finner en dagkrem som er rett for hudtypen din :) ja, gleder meg til å prøve den. Takk, du å :)

Caroline

05.05.2015 kl.13:07

Supre produkter :-)

Lilli

05.05.2015 kl.14:29

Så herlig (:

Celina Øvergård Hansen

05.05.2015 kl.15:32

Ja, gleder meg til å prøve alle sammen :)

Martine Lilløy Bruun

05.05.2015 kl.16:20

Så utrolig mye fint :) Har så lyst til å prøve noe fra first aid beauty!

Celina Øvergård Hansen

05.05.2015 kl.16:57

Martine Lilløy Bruun: jeg har også lyst til å prøve mer fra dem. De blir jo skrytt opp i skyene av de fleste youtuberne :)

Skriv en ny kommentar