hits

Celinahansen.blogg.no

Pakke, blogge og slappe av

Nå jeg er helt ferdig med å pakke og jeg er klar for avreise i morgen. Jeg tror aldri jeg har brukt så lang tid på å pakke før. Grunnen til at det tok så lang tid er at jeg har tatt bilder og litt slike ting så nå kommer "pakk med meg" innleggene om ikke så alt for lenge. Jeg må bare finne tid til å lage innleggene først. Det å ta bilder er heldigvis det som tar lengst tid så nå kan jeg redigere bildene og skrive litt når jeg har tid. 

Jeg begynte pakkingen før Lucas la seg i dag og for at han skulle holde seg underholdt, satt jeg på frostfilmen på iPaden. Han ble storfornøyd og der lå han i 15 minutter før han var lei og ville gjøre noe annet. Det ga meg hvertfall en god start til å finne frem alt. 

Nå når alt er klart, skal jeg sitte med bena høyt hevet og slappe av med bloggerne og paradise hotel før jeg må rydde kjøkkenet og legge meg.

Gleder meg skikkelig til i morgen. Skal bli så godt å se pappa, Hege og småsøskene mine igjen. 


Lucas fikk jo vaksine i dag og det gikk kjempebra. Han sutret litt, men det gikk veldig fort over. Han har også vært fin i formen i dag, men reaksjonene på denne vaksinen kommer ikke før om 7-10 dager så vi vår se hvordan det går med han. 

Hva har dere gjort i dag?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

4 kommentarer

marthe Dybdahl

21.05.2015 kl.21:52

Super fin blogg! Hva er det beste ved å blogge? Stå på videre! Ta gjerne en tur innom min blogg, ha en fin kveld!

Celina Øvergård Hansen

21.05.2015 kl.22:37

marthe Dybdahl: tusen takk! Det var et veldig godt spørsmål for det er så mye. Tror et sånt spørsmål fortjener et eget innlegg så jeg skal tenke litt på den :) ha en fin kveld du også!

Iselin Renée

22.05.2015 kl.15:54

Så søt :)

Celina Øvergård Hansen

22.05.2015 kl.17:30

Iselin Renée: takk :)

Skriv en ny kommentar