hits

Celinahansen.blogg.no

LoveLula Beauty Box - desember

Balm Balm Frankincense Hydrosol Soothing Facial Tonic: Laget av virak hydrosol. Dette produktet er beroligende, nedkjølende og har et meditativ biprodukt fra damp destillasjon av den essensielle oljen virak.

Madara Regenerating Night Cream: Reparerer hudskader, hydrerer og beskytter, nærende og utjevnende.

Kimberly Sayer Ultra Light Organic Facial Moisturiser: Anbefales for en som trenger en lett fuktighetskrem som ikke tetter porene. Anti aging beskyttelse for normal, fet og akne utsatt hud.

Kimberly Sayer Gentle Face Cleanser: En daglig organisk ansiktsrens og sminkefjerner for normal, tørr og sensitiv hud.

Fair Squared Green Tea Body Lotion: Kombinasjonen av den rike olivenoljen og druekjerneoljen gir denne body lotionen en tekstur som vil bli lett absorbert av normal og sensitiv hud i tillegg til at den gir fuktighet og mykhet.

Fair Squared Olive Hand Soap: Fairtrade og naturlig hverdags rens. 

Fair Squared Vanilla Shower Gel: Fairtrade og naturlig hverdagsdusjsåpe, spesielt for tørr hud.

 Her er det to gode produkter som jeg gleder meg til å teste og det er de i de store flaskene. De små, flate foliepakningene får rett i søppelen siden jeg ikke får en ordentlig følelse av produktet etter et bruk. Jeg syns det er helt unødvendig med sånne prøver. Dusjsåpen, håndsåpen og body lotionen er også litt unødvendig, spesielt med tanke på størrelsen, men jeg får i det minste testet dem ut og de går ann å lukkes. 

Dette er siste gangen jeg mottar LoveLula sin beauty box. Jeg hadde et tremåneders abonnement og jeg kommer ikke til å starte et nytt et med det første. Dette er den beauty boxen jeg har likt minst av de tre jeg har mottatt de siste månedene i tillegg til at det er den dyreste, men vi får se. Kanskje får lyst til å teste ut en boks til i fremtiden. 

Har du mottatt LoveLula sin beauty box?

Har du prøvd noen av produktene over? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar