hits

Celinahansen.blogg.no

Inspirasjon vs. motivasjon


Jeg har så sinnsykt mye inspirasjon for tiden. Jeg har mange idéer i flere deler av livet/hverdagen min. Jeg har mange idéer til blogginnlegg, hvordan jeg vil pynte i leiligheten, hvordan jeg vil organisere i leiligheten og hvordan jeg vil organisere hverdagen.

Det jeg mangler er motivasjon. Jeg mangler motivasjon til å gjøre noe som helst. Alt jeg vil gjøre er å gå i dvale selv om jeg har mye annet jeg vil gjøre og kanskje burde gjøre. Jeg har lenge slitt med motivasjon og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å endre det. Manglende motivasjon gjør mye med effektiviteten min også. Jeg får jo ikke gjort noe som helst og det tror jeg er både min verste egenskap og det som irriterer meg mest med meg selv. 

Har dere noen tips for å få opp motivasjonen? Jeg tar imot alle tips med stor takknemlighet. Dette er noe jeg virkelig må jobbe med, men jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Motivasjonen er vel borte der også, haha!

Sliter du med motivasjonen eller har du kanskje noen tips til meg?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar