hits

Celinahansen.blogg.no

Lookfantastic Beauty Box - JanuarKebelo clarifying shampoo: Bli kvitt produktoppbyggning fra håret med Kebelo clarifying shampoo. Produktet har en mild formel uten parabener og sulfater, samtidig som den er tøff på urenheter. Dypt rensende med blanding av milde ingredienser som eksfolierer håret og fornyer hvert hårstrå for et rent og mykt resultat. Kan brukes så lite som en gang i måneden, avhengig av livsstilen din. 

Kebelo silk conditioner: Spesialdesignet for alle hårtyper eller de som har frizzy hår. Kebelo Silk conditioner løser effektivt opp floker og fukter, samtidig som det fjerner frizz. Ingrediensene jobber sammen for å glatte over hvert hårstrå og etterlater håret glatt og mykt. 

NUXE nuxellence detox: Nuxellence detox er en inovativ anti-aging behandling som bruker 10 patenter for å lade opp huden din og avgifte cellene over natten. Passer for alle hudtyper og aldre. Produktet hjelper med å fremme cellefornyelse slik at du kan våkne opp hver morgen med oppfrisket, ungdommelig glød. 

Lancer skincare the method polish: Beriket med gresskar og granatepleekstrakter, hjelper the method polish med å bryte ned døde hudceller, mens brune sjøalger gir fuktighet og øker kollagenproduksjonen for å avsløre en glatt, smidig hud og sunn glød. 

Darphin azahar cleansing micellar water: Dette produktet er særlig egnet for de som har følsom hud som er utsatt for rødhet og irritasjon. Denne cleanseren fjerner forsiktig sminke og urenheter fra huden uten å irritere. Etterlater huden myk, glatt og oppfrisket. 

Bellapierre cosmetics shimmer powder eyeshadow: Fordi det er fomulert med mineraler ser ikke denne øyenskyggen bare fantastisk på, men arbeider for å ernære huden og holde den myk og fuktet. Denne skimmerøyenskyggen legger seg ikke i fine linjer og vil får deg til å se glam ut i timesvis. En must-have i sminkevesken!
Månedens beauty box het "The detox edition" med et konsept som sa at det er starten på et nytt år og det finnes vel ingen bedre tid enn da for å detoxe hud og hår. Jeg digger konseptet og i boksen var det mange fine produkter som jeg gleder meg til å teste ut. 

Mottar du lookfantastic sin beauty box?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

4 kommentarer

Helene

28.01.2016 kl.17:18

Har ikke hørt om Beauty box før, har selv hatt Glossybox. Jeg avsluttet akkurat abo der, da jeg følte man bare fikk det samme om å om igjen.

Celina Øvergård Hansen

28.01.2016 kl.18:30

Helene: Lookfantastic sin syns jeg faktisk er mye bedre enn glossybox, men jeg mottar den enda :)

Helene

28.01.2016 kl.18:47

Ja den så bra ut vertfall =)

Celina Øvergård Hansen

28.01.2016 kl.18:47

Helene: Det er den virkelig :D

Skriv en ny kommentar