hits

Celinahansen.blogg.no

Produkter jeg har brukt opp #35


Det tok meg rimelig lang tid å bruke opp disse gigantene. Dette er Tigi Bed Head sin shampoo og balsam som går på å styrke håret og reparere det. Jeg likte dem, men jeg må innrømme at jeg ble ganske lei av å bruke samme shampoo og balsam i så lang tid. Akkurat nå bruker jeg samme bare i en annen farge. Når jeg en gang blir ferdig med dem, kommer jeg nok til å gå over til noe annet i mindre beholdere. Jeg liker å mixe det litt opp og da er ikke gigantiske størrelser et sjakktrekk. Jeg kommer med andre ord ikke til å kjøpe disse igjen med det første selv om håret mitt virkelig hadde godt av disse. Jeg kan absolutt anbefale dem dersom du er en person som ikke blir lei av å bruke det samme om og om igjen i veldig lang tid for det er virkelig fantastiske produkter. 

Jeg fikk denne dagkremen fra Aqua Derma i julegave i fjor og likte den utrolig godt. Den har en fin pris og gir mye fukt til min tørre hud. Sminke la seg også veldig fint etter å ha brukt denne. Jeg har andre dagkremer jeg vil prøve, men det kan godt hende at jeg kjøper denne igjen for den var utrolig god. 

Denne fra Decléor brukte jeg istedenfor nattkrem og den ga virkelig et fuktighetsboost til ansiktet mitt. Jeg er mer fan av kremer så selv om huden min satt pris på det denne ga så er det ikke helt for meg. Jeg syns den brukte veldig lang tid på å synke inn i huden og jeg er virkelig ikke noe glad i lukten til Decléor sine produkter. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen. 

Noe jeg derimot absolutt kunne tenkt meg til å kjøpe igjen er dette pudderet fra Nyx. Den setter concealeren under øynene perfekt og er såpass matt at jeg ikke har hatt noe problemer med maskara som smitter av. Det er billig og utrolig bra så jeg kan absolutt anbefale det videre. Kommer mest sannsynlig til å kjøpe dette igjen med mindre jeg finner noe som er enda bedre i kolleksjonen min. 

Jeg var veldig opptatt av å bruke serum for en tid tilbake, men innså til slutt at det bare var et ekstra steg som jeg strengt tatt ikke trengte om jeg hadde en god og fuktighetsgivende krem. Ja, denne fra Kicks var veldig god og luktet utrolig godt, men for øyeblikket har jeg droppet serum i det hele og det store. Om jeg derimot begynner å bruke det igjen, er det mye mulig at jeg kjøper denne igjen. Jeg undervurderer alltid en butikk eller nettside sine egne produkter, men det må jeg slutte med for denne var veldig bra. 

Jeg har virkelig skrapet ut alt jeg klarer fra denne lipglossen fra Makeup Revolution. Denne var i fargen natural pink og var utrolig fin. Som jeg har nevnt alt for mange ganger før, foretrekker jeg leppestifter fremfor lipgloss så jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med det første. Om jeg plutselig får et innfall om at jeg vil bruke lipgloss igjen er denne en konkurent. 

Eye duty triple remedy fra First Aid Beauty brukte jeg som øyekrem på morgenen. Den har en metallapplikator som gjorde den veldig kald og deilig å påføre under trøtte øyne på morgenen. Den har også et hint av farge som korrigerte de mørke ringene litt. For min del tror jeg denne ga litt for lite fuktighet så jeg skal prøve litt andre øyekremer før jeg eventuelt går tilbake til denne. 

Til slutt min store kjærlighet. Jeg elsker alle Anastasia sine brynprodukter og den mye omtalte brow wizen er intet unntak. Jeg har faktisk til gode å prøve noe fra henne generelt som jeg ikke liker. Jeg har allerede bestilt en ny som er på vei hjem til meg i skrivende stund. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Noe i dette innlegget som er dine favoritter?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

2 kommentarer

Evelin

07.11.2016 kl.17:29

ååh så mange gode produkter :D

Celina Øvergård Hansen

07.11.2016 kl.17:31

eveliin: Ja, så absolutt :D

Skriv en ny kommentar