hits

Celinahansen.blogg.no

Our sunday through my phone

God kveld kjære dere. Har dere hatt en rolig og fin start på uken?

Jeg har kost meg på min siste feriedag og i morgen er det back to reality med full fokus på jobb, skole og trening. Apropos trening; i dag har stølheten i kroppen nådd et nytt nivå! Jeg klarer ikke å sette meg på huk og det å skulle sette seg og reise seg fra do er en stor utfordring, haha!

Jeg har noen hverdagsbilder jeg vil dele med dere også. Søndagen vår var utrolig koselig med kvalitetstid og full avslapping. Lucas ble veldig sutrete rundt middagstider så han filk tutte og kos og fikk sitte foran tven og slappe av litt. Fem minutter senere hadde han sovnet så han var tydeligvis trøtt og sliten, stakkars.

Alexander disket opp med en utrolig deilig middag bestående av middagsomelett og en liten tapasrull ved siden av. Det var så utrolig godt. Senere på kvelden ble vi begge søtsugen så da pisket han sammen litt brownies til oss også. Jeg er så glad for at jeg har en mann som liker å stå på kjøkkenet og eksperimentere med nye retter. Han lager altså så mye godt!

Vi hadde med andre ord en super slutt på uken som var og starten på den nye har vært like bra. Nå venter jeg bare på at Farmen før jeg skal komme meg til drømmeland og lade opp til jobb. Ja, det har vært godt med ferie, men det skal bli veldig godt å komme tilbake også!

Hva har du gjort i dag?

Har du noen spennende planer for uken?

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar