hits

Celinahansen.blogg.no

New beauty stuff #5

Er dere klare for enda en runde med beautyinnkjøp? Det er faktisk nå jeg innser hvor mye jeg faktisk har kjøpt siden slutten av sommeren, men det er jo så gøy! Jeg har nevnt utallige ganger før at jeg elsker å prøve ny sminke. Jeg ser videoer av sminkeguruene på youtube hver dag så da er det lett å bli inspirert, om jeg kan kalle det det, til å kjøpe ny sminke og prøve nye ting. Det er rett og slett min lille hobby, hehe. Jeg skal slutte å bable og heller vise dere litt flere innkjøp. Enjoy!


Morphe sin 35O palette har vært mye omtalt. Her har jeg den matte versjonen. Bare se på alle de nydelige høstfargene. Jeg har kun brukt det en gang, men jeg er allerede superfornøyd. Utrolig nydelige farger, godt pigmentert og blender som en drøm. Tommel opp for denne altså. 

Se så søte disse er. Jeg har allerede fargen commited og elsker formulaen på disse liquid lipstickene. Dette settet med seks farger i miniatyrstørrelse fant jeg på coverbrands for en stund tilbake og elsker de. Jeg tror nesten jeg skal lage et eget innlegg med mer informasjon om fargene, swatches og en ordentlig anmeldelse så stay tuned. 

Fra tid til annen syns jeg falske øyevipper er en fin siste finish på en sminkelook, men jeg er ikke så veldig flink til å påføre de vanlige falske vippene. Disse tror jeg kan være fine å øve seg på, men jeg kan også velge hvilken look jeg vil ha, enten det er en naturlig eller dramatisk look. 

Som jeg er som sagt på utkikk etter en setting spray som kan måle seg med Urban Decay sine, men som er litt billigere. Jeg håper jo på at jeg skal finne min absolutt storfavoritt blandt noen litt billigere merker. Jeg er spent på denne fra Maybelline. Jeg holder dere oppdatert. 

Tart shape tape concealer har blitt skrytt opp i skyene blandt youtuberne, og alle sier at det er deres all time favoritt, så jeg gleder meg til å prøve den og se om den virkelig er så fantastisk som alle skal ha det til. 

Jeg så tilfeldig denne blushen fra L'Oréal og syns fargen var så fin. Blush kolleksjonen min er ikke så veldig stor så jeg har plass til noen flere som jeg kan teste ut. Denne er i fargen sandalwood pink om noen skulle lure.

Jeg elsker å teste nye maskaraer og chubby lash fra Clinique har fått mye skryt så da tenkte jeg at jeg kunne teste den ut og se om den gjør underverker for vippene mine. 

Denne har jeg hatt lyst på helst siden den kom på markede. Urban Decay all nighter foundation har fått blandede anmeldelser og det er veldig variert hva folk syns om den. Jeg gleder meg til å teste den ut!

Jeg har enda ikke funnet min perfekte flytende eyeliner så blandt alle innkjøpene mine, er det en god del av disse. Akkurat denne er fra Stila og heter stay all day liquid eyeliner. Mange har denne som favoritt så jeg gleder meg til å prøve. Jeg håper på å finne en eyeliner som gjør det å lage en ving til en lek, haha. 

Jeg elsker Maybelline sin fit me concealer til hverdags og siden den jeg bruker nå snart er tom, tenkte jeg at det var like greit å kjøpe en ny. 

Har du gjort noen nye beautyinnkjøp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar