hits

Celinahansen.blogg.no

Produkter jeg har brukt opp #36


Min absolutt favorittsåpe. De lukter godt, de tilfører huden fuktighet og de er perfekt til barbering. Jeg liker alle luktene og passer på å hamstre når de er på salg. Åh, jeg elsker disse. Jeg finner dem på Vita og hos Cubus så løp og kjøp!

Nyx loose HD powder satt concealeren under øyene veldig bra, men jeg syns den ble litt før tørr for min hud. Jeg prøvde også å bake med dette pudderet, men det ga en gråaktig farge under øynene i tillegg til å tørke enda mer ut. Jeg foretrekker den pressede versjonen fremfor denne. 

Dette er en cleansing oil fra L'Oréal som jeg likte veldig godt til fjerning av sminken. Det eneste som plagde meg etter hvert var den intense lukten. Jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med det første, men så absolutt en god cleansing oil. 

Jeg kan ikke få skrytt Benefit roller lash opp i skyene nok. Jeg elsker denne maskaraen og den får vippene mine til å se fantastisk ut. Jeg har allerede en ny, uåpnet tube som bare venter på å bli brukt. 

Denne er ikke helt tom, men det er en leave-in kur jeg fikk i en beauty boks for en tid tilbake. Jeg måtte slutte å bruke den for den fikk håret mitt til å føles utrolig fett og skittent ut. Jeg prøvde med forskjellige mengder, jeg prøve å føne det og la det lufttørke, men ingenting hjalp og jeg har veldig tørt, krusete og slitt hår til å starte med. Vet ikke helt hvem den her kunne funket for, men den funket ikke for meg. 

Nyx micro brow pencil er ganske lik Anastasia sin, både i pakning og størrelse på tuppen. Jeg likte den, men jeg foretrekker Anastasia sin mye mer. Jeg vet ikke helt hva det er med denne, men jeg tror kanskje den er hakket for voksete for min smak. Det er mye mulig at jeg kommer til å teste den på nytt på et eller annet tidspunkt, men for nå så skal jeg prøve ut litt andre brynprodukter. 

Dette var en color drama lip kohl fra Maybelline i fargen nude perfection, men som dere ser så er den helt borte, haha. Denne tørket ut leppene mine veldig, men jeg likte fargen så utrolig godt. Jeg pleide å toppe den med en lipgloss og det gjorde det litt bedre, men jeg har andre leppeprodukter jeg foretrekker og kommer ikke til å kjøpe denne igjen. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

1 kommentarer

Victoria Larsen

25.11.2016 kl.20:08

Mange fine produkter! :)

Skriv en ny kommentar