hits

Celinahansen.blogg.no

New beauty stuff #6


Allerede første gangen jeg så denne paletten til Urban Decay, visste jeg at jeg måtte ha det. Dette er naked ultimate basics og inneholder matte øyenskygger som er perfekt til hverdags. Jeg elsker fargene og gleder meg til å lage forskjellige looks med dette. 

Jeg elsker Garnier sitt Micellar water, spesielt til å rense huden raskt på morgenen. Da jeg fant de på tilbud, kjøpte jeg like gjerne to. Jeg så også at de hadde en med olje i og jeg tenkte at det må jo fjerne sminke enda mer effektivt så nå gjenstår det og se om det stemmer. 

Jeg har blitt veldig glad i å "bake" under øynene, spesielt om jeg skal noe spesielt. Jeg føler at alt sitter så mye bedre på plass. Jeg sverger til Laura Mercier sitt loose translucent powder, men jeg vil se om jeg finner et billigere alternativ da Laura Mercier er et ganske dyrt merke. Denne er fra Rimmel sin match perfection kolleksjon så da bestemte jeg meg for å teste dette. 

Dream matte mousse fra Maybelline har vært på markede så lenge jeg kan huske og for en eller annen grunn har jeg alltid hatt lyst til å teste den. Problemet har alltid vært at den lyseste fargen de selger i Norge har vært for mørk og gul til min hud, men da jeg fant denne i light porcelain, måtte jeg bare slå til. Jeg er spent på hvordan denne kommer til å se ut på huden. 

Jeg har snakket mye om Urban Decay sin chill makeup setting spray, men alle ellers snakker om all nighter så da jeg så denne lille prøvestørrelsen, tenkte jeg at det ikke kunne skade å prøve denne også. 

Jeg har kjøpt en ny Nyx HD concealer. Den forrige jeg hadde likte jeg utrolig godt og det er alltid greit å ha concealer liggende. Det er et sminkeprodukt jeg føler blir brukt opp så utrolig fort. 

Jeg elsker jo den orginale lash sensational fra Maybelline og da må jeg også prøve denne versjonen som heter luscious. Lurer på om det er noe forskjell, haha. 

Som nevnt før, er jeg på utkikk etter den perfekte flytende eyelineren og vil teste ut så mange som mulig og forhåpentligvis finne min favoritt. Dette er Schwing fra theBalm og jeg har hørt mye bra om den. Forhåpningene er store. 

Naked skin concealeren fra Urban Decay er min all time favoritt concealer og da de kom ut med color correcting concealere, måtte jeg teste en av dem. Denne er i fargen pink som skal skjule mørke ringer under øyene og lysne opp. Jeg bruker den både som color correcting og for å highlighte midten av ansiktet mitt. 

Til slutt har jeg en gel eyeliner fra Maybelline. Jeg hadde denne for veldig mange år siden, men på den tiden visste jeg lite om sminke og skjønte ikke helt hvordan jeg skulle bruke denne. Jeg har sett så mange fine winged eyeliners laget med gel liner, og da spesielt denne så da bestemte jeg meg for å teste den ut på nytt nå når jeg har litt mer kunnskap, haha. 

Har du kjøpt noen nye skjønnhetsprodukter i det siste?

Noe her du har testet eller er interessert i en anmeldelse av?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

1 kommentarer

Victoria Larsen

22.11.2016 kl.18:20

Mange gode produkter! :)

Skriv en ny kommentar