hits

Celinahansen.blogg.no

Me-time


Jeg elsker denne quoten. Jeg har kanskje bare hatt noen få økter etter at jeg startet å trene, men gud så godt det har vært. Det har på en måte blitt min tid til å "slappe av". Det er jo ingenting avslappende med å trene, men hjernen min får slappe av og bare tenke og høre på musikk. Absolutt alt i livet mitt er veldig hektisk akkurat nå og det kommer det til å være i en god stund fremover så jeg håper virkelig at treningen kan bli min happy place og at det er det som skal til for at jeg skal stresse kraftig ned, haha. 

Jeg sover allerede mye bedre på de dagene jeg trener og etter bare noen få økter føler jeg meg bedre også. Det skal så lite tid og hver gang jeg starter opp igjen, skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke lagde tid til å ta meg en times tid på treningssenteret. Nå skal jeg prøve å holde det gående og se hvor jeg ender opp. Jeg har vært så lat at jeg enda ikke har fått bort alt som sitter igjen etter graviditeten og det er nesten tre år siden. Nå er det på tide å få ting gjort og få tilbake kroppen min. 

Hva er trening for deg?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar