hits

Celinahansen.blogg.no

Hverdagslivet.

Det ble med ett innlegg i går. Jeg satt med nesen langt ned i matteboken frem til Farmen begynte. Da det var ferdig, la jeg meg for å sove. Jeg har matteprøve i morgen så det gjelder bare å gjøre oppgaver og repetere også får jeg bare håpe på det beste. 

Nå har Lucas og jeg akkurat spist middag. Alexander er på jobb og blir borte til mandag så frem til da er det bare Lucas og jeg. Om en times tid skal jeg komme meg over den eviglange dørstokkmila og komme meg på trening før det blir mer pugging etter at minsten er i seng. Sånn går nå dagene her i huset. Fra det ene til det andre. Jeg har i det minste ikke tid til å kjede meg. Husker ikke sist gang jeg kjedet meg faktisk, haha. 

Jeg har enda en enorm gangsperre i lårene etter treningen for et par dager siden så det spørs om det ikke bare blir litt kondisjon og lett styrke på overkropp i dag. Jeg gleder meg hvert fall til å røre litt på kroppen. Jeg sitter alltid igjen med en skikkelig godfølelse etterpå. 
Vi snakkes mer senere i kveld!

Hvordan har dagen din vært så langt?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

2 kommentarer

Janne

10.11.2016 kl.17:39

Så søt han er! Du er så flink synes jeg :)

Celina Øvergård Hansen

10.11.2016 kl.20:10

Janne: tusen takk! Så fint sagt av deg :D

Skriv en ny kommentar