hits

Celinahansen.blogg.no

Ukens pins #77


Happy søndag alle sammen. Har dere hatt en fin helg? Det har vært stille her siden torsdag fordi jeg rett og slett har slappet av. Eller på fredag hadde jeg matteprøve og senvakt, men siden jeg kom hjem fra jobb på fredagskvelden har jeg bare slappet av. Lucas var sammen med bestemoren sin i går så jeg valgte å bruke tiden på å bare slappe av, noe jeg ikke gjør så veldig ofte for tiden. Det var utrolig godt å få inn litt real meg tid der jeg bare gjorde det jeg ville og ikke ta hensyn til noen andre. Selv om det bare var i noen timer så hjalp det veldig på.

I dag har Lucas og jeg bygget lego og lekt med toget. Vi har også vaska klær, ryddet, brettet sammen klær og andre huslige sysler. I skrivende stund har Lucas sovnet i stolen sin. Han må ha vært sliten for her har musikken stått på full guffe, men likevel klarte han å sovne, haha. Han skal få sove i en halvtimes tid før jeg vekker han og i mellomtiden skal jeg også ta et pust i bakken før jeg fortsetter med litt støvsuging. Vi snakkes senere i dag!

Hvordan har du tilbragt helgen?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

1 kommentarer

krist.in

13.11.2016 kl.16:09

såå mye lekker inspo !

Skriv en ny kommentar