hits

Celinahansen.blogg.no

Ukens pins #78 og litt hverdagssnakk


Nå har det plutselig gått en hel uke siden sist oppdatering, men det føles som om det var i går. Jeg har hatt en full uke med jobb og pugging til prøve. Jeg hadde nemlig norskprøve på fredag og jeg er ganske usikker på hvordan det gikk. Analysering av tekster har aldri vært min sterkeste side så jeg er spent på å se resultatet. 

På fredagskvelden var det klart for årets julebord på jobben og det var så koselig og gøy. Utrolig godt å komme seg litt ut av huset og bare være meg sammen med gode kollegaer. Det ble en veldig vellykket kveld og jeg holdt faktisk ut til over klokken 03 noe som er veldig ulikt meg etter at jeg ble mamma. Jeg er som regel første person hjem, haha! 

Resten av helgen har bare gått til kvalitetstid med Lucas i tillegg til husarbeid som på en eller annen måte hoper seg opp. Jeg føler jeg går rundt og rydder og vasker hele tiden så jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig. 

Nå skal jeg komme meg videre med vaskingen så vi snakkes litt senere. 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar