hits

Celinahansen.blogg.no

Så tenner vi et lys i kveld

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for gledeGod søndagskveld dere. Tenk at det er første søndag i advent allerede. Nå er det ikke lenge igjen til jul og jeg gleder meg så til denne førjulstiden med pynting, baking og kvalitetstid med familien. Jeg ser virkelig frem til en flott desember. 

Hvordan har dere det? Har dere fått pyntet heimen til advent? Her går det veldig tregt på den fronten og da jeg innså at jeg hadde glemt å kjøpe lilla lys til adventsstaken, ble jeg bare veldig motløs. Bildene over er fra første søndag i advent i fjor, men jeg skal få fikset opp i alt det i morgen. Da skal det handles inn lilla stearinlys og noen siste småting før alle julegavene er i boks.

Jeg har nemlig sittet og klikket hjem julegaver til hele familien den siste timen. Jeg må jo slå til mens det enda er tilbud overalt. Det føles godt å ha det meste i boks så satser jeg på at de kommer fort så jeg får sendt dem videre tid dem skal. 

Nå venter jeg bare på å krype under pleddet med Farmen på skjermen. Deretter er det på tide å få litt søvn slik at jeg er klar til ny uke. Vi snakkes med ukens pins i morgen!

Hvordan har søndagen din vært?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar