hits

Celinahansen.blogg.no

Bokanmeldelse: Nora Roberts, Skygger og lys


På baksiden av boken
Adam Haynes besøk hos den berømte kunstneren Philip Fairchild har to hensikter: delvis vil han slappe av og male noen uker, delvis vil han undersøke omstendighetene rundt et stjålet maleri. Han mistenker at Philip er involvert i handel med forfalskninger av berømte verk.

Det han ikke hadde regnet med, er møtet med Philips datter, Kirby. Følelsene, som med en gang blusser opp mellom dem, gir han skyldfølelse, for skal ha få fullført oppdraget sitt, må han lyve for henne.

Og da alt stilles på spissen, står Adam overfor sitt livs utfordring - han må vinne tilbake Kirbys tillit... eller miste den eneste kvinnen han noen gang har elsket. 

Min mening om boken
Dette var absolutt en grei bok, men den begynte ikke å bli noe særlig spennende før slutten. Jeg syns den var litt kjedelig, men da jeg kom til de siste fem kapitlene så tok det seg bra opp resten av boken. 

Som sagt, litt kjedelig, men en grei bok med grei handling. Jeg ville nok ikke lest den på nytt for å si det sånn så jeg kan ikke helt anbefale den videre. Det får være opp til deg om du vil lese den. 

Terningkast: 3

Har du lest denne boken?

Hva syns du isåfall om den?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar