hits

Celinahansen.blogg.no

Så tenner vi to lys i kveld

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede

De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede


Herregud som tiden flyr. Jeg henger så langt etter på alle hold akkurat nå og bloggen har blitt helt nedprioritert. Jeg er inne i en sinnsykt hektisk og stressende periode og jeg er trøtt konstant. Jeg sover dårlig og klarer ikke å holde tritt med alt av gjøremål. 

Denne søndagen skal tilbringes med matteboken for å få sendt inn innleveringen. Jeg har forresten sagt fra meg norskfaget for nå. Det ble for mye med to fag i tillegg til 100% jobb, barn og hjem. Alt ble gjort litt halvveis og jeg sleit meg selv ut ved å stresse for å få gjort alt. Jeg må heller konsentrere meg om et fag av gangen sånn at jeg kan gjøre det best mulig. Jeg håper det skal lette litt på trykket etter hvert for akkurat nå er jeg bare veldig sliten. 

Jeg begynte bare å skrive og bablet meg helt bort. Det er jo andre søndag i advent og det var det dette innlegget skulle handle om. Nå nærmer vi oss jul med stormskritt og jeg gleder meg til god mat og tid med familie. Det skal bli så koselig!

Nå skal jeg som sagt tilbake til matteboken så vi snakkes mer senere i dag med ukens pins. 

Hvordan tilbringer du søndagen?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

4 kommentarer

Monica

04.12.2016 kl.15:10

Jeg vet! Tiden flyr. Det gikk opp for meg i går at det bare er neste helg igjen som er den eneste frihelgen før julaften! :-o Det er helt sinnsykt. I dag tilbringer jeg tiden inne i varmen, sammen med pusekatten min :-)

Celina Øvergård Hansen

04.12.2016 kl.23:22

Monica: Jeg ser hva du mener. Jeg har en arbeidshelg igjen før jul og det er så rart! Åh, det hørtes veldig koselig ut :D

Helene Aspergerinformator

04.12.2016 kl.15:23

Jeg tilbringer dagen på sykehuset, foran macen. Eller heter det bak? Jeg hører på julemusikk og lar det fylle hodet. Jeg pakket inn en gave i går. Jeg har snart alle i boks.

Celina Øvergård Hansen

04.12.2016 kl.23:23

Helene Aspergerinformator: Huffda. Det hørtes ikke så veldig koselig ut. Håper det går bra med deg og god bedring <3
Ja, de julegavene altså. Jeg har snart alle i boks så da gjelder det bare å pakke dem inn :D

Skriv en ny kommentar