hits

Celinahansen.blogg.no

Long time no see

Hei dere. Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg. Som jeg skrev i desember, tok jeg meg en pause. Jeg ble sykemeldt og var ikke i god form og sa vel egentlig at jeg skulle komme sterkere tilbake på nyåret. Vel, nyåret kom, livet skjedde og plutselig er vi i slutten av mai. Hva i alle dager? Tiden flydde avgårde og jeg har ikke hatt tid til å tenke på blogg i det store og det hele. De siste månedene har jeg bare konsentrert meg om jobb, familie, skole og egen helse.

Nå begynner alle brikkene å falle på plass og jeg begynner å komme meg til et punkt i livet der alt ordner seg. Om under en uke har jeg eksamen og er ferdig med påbyggsmatten og må finne ut om jeg vil fortsette å ta opp fag for å få generell studiekompetanse eller om jeg bare vil jobbe lenge nok til å få realkompetanse. Om bare noen måneder er jeg ferdig utdannet som helsefagarbeider og kan starte arbeidslivet. Alexander og jeg er fortsatt på leting etter hus så kanskje 2017 blir året? Lucas snakker som bare det, er i full pottetreningsmodus, har sluttet med smokk og har rett og slett bare blitt veldig stor.

Det har med andre ord skjedd mye de siste månedene og jeg har virkelig savnet det å være kreativ her på bloggen. Det er hobbyen min og mitt lille fristed til å dele inspirasjon og snakke om overfladiske ting som er så langt fra den voksne- og ansvarpregete hverdagen min som du får det. Nå når alt har begynt å roe seg, har jeg lyst til å starte opp igjen og avslutte pausen som ble mye lenger enn forventet. Selv om blogg bare er en hobby så tar det mye tid og det er tid jeg ikke har hatt de siste månedene, men nå ser det ut til at det kanskje blir lettere å få plass til en hobby midt mellom alle gjøremålene. Jeg håper hvert fall det for jeg har savnet det noe grusomt og går stadig og tenker på idéer til blogginnlegg, haha. Jeg får bare ta det en dag av gangen og slenge ut et innlegg når jeg får tid nå i begynnelsen så er jeg vel tilbake til gamle rutiner in no time. 

Jeg har ikke bilder å dele med dere i skrivende stund. Jeg er litt ute av trening med disse bloggreiene, men det kommer seg. Nå skal jeg sette med ned med mattebøkene også snakkes vi plutselig!

Er dere giret på innlegg fra meg igjen?

Hva vil dere se her på bloggen fremover?  


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

1 kommentarer

26.05.2017 kl.16:55

Jaaa😻😻 Har savna dæ her inne❤️

Skriv en ny kommentar