hits

Celinahansen.blogg.no

Mix and match


Jeg elsker å eksperimentere med sminke og prøve ut nye ting. Da jeg var hjemme på ferie hos mamma og dem, hadde jeg med meg tre forskjellige fundations da de hver for seg gjør forskjellige ting. En dag jeg satt og sminket meg, tok jeg bare litt av hver foundation og blandet dem sammen før jeg påførte og resultatet ble utrolig bra. De har alle litt forskjellige farge, konsistens og dekkevne og sammen ble det en perfekt match. Jeg kommer definitivt til å fortsette å mikse og matche foundations. Ikke bare er det gøy å prøve noe nytt, men man får jo sin perfekte farge, dekkevne og konsistens. 

Pleier du å blande sammen forskjellige foundations?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Our sunday through my phone

God kveld kjære dere. Har dere hatt en rolig og fin start på uken?

Jeg har kost meg på min siste feriedag og i morgen er det back to reality med full fokus på jobb, skole og trening. Apropos trening; i dag har stølheten i kroppen nådd et nytt nivå! Jeg klarer ikke å sette meg på huk og det å skulle sette seg og reise seg fra do er en stor utfordring, haha!

Jeg har noen hverdagsbilder jeg vil dele med dere også. Søndagen vår var utrolig koselig med kvalitetstid og full avslapping. Lucas ble veldig sutrete rundt middagstider så han filk tutte og kos og fikk sitte foran tven og slappe av litt. Fem minutter senere hadde han sovnet så han var tydeligvis trøtt og sliten, stakkars.

Alexander disket opp med en utrolig deilig middag bestående av middagsomelett og en liten tapasrull ved siden av. Det var så utrolig godt. Senere på kvelden ble vi begge søtsugen så da pisket han sammen litt brownies til oss også. Jeg er så glad for at jeg har en mann som liker å stå på kjøkkenet og eksperimentere med nye retter. Han lager altså så mye godt!

Vi hadde med andre ord en super slutt på uken som var og starten på den nye har vært like bra. Nå venter jeg bare på at Farmen før jeg skal komme meg til drømmeland og lade opp til jobb. Ja, det har vært godt med ferie, men det skal bli veldig godt å komme tilbake også!

Hva har du gjort i dag?

Har du noen spennende planer for uken?

Translate to english

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick til Kicks.no

Anastasia Liquid Lipstick

Jeg har en skikkelig gladnyhet denne søndagen til dere som ikke har fått dette med dere enda. Jeg var tilfeldigvis inne på kicks for, bokstavelig talt, ti minutter siden og ble helt i ekstase over at Anastasia sine liquid lipsticks har kommet til Norge. Det er nesten litt typisk med tanke på at jeg bestilte tre stykk fra Sephora og nettsiden hennes for under to uker siden og måtte dermed betale ekstra i frakt og toll. 

Uansett så er de endelig tilgjengelig i Norge og vi kan alle prøve de selv og finne ut hvorfor disse er så høyt elsket uten å måtte betale dyre dommer for å få de sendt hit, *kremt, slik jeg gjorde*. Er ikke dette en gladnyhet for alle sminkeelskere så vet ikke jeg. Jeg ser at noen av fargene allerede er utsolgt, men det er bare å trykke på "overvåk" knappen, legg inn epost adressen din så får du en mail når fargen du vil ha er inne på lager igjen. 

Har du noen av Anastasia sine liquid lipsticks? 

Hvilke farger har du og hvilken er din favoritt?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER


 

Translate to english

Doing my own acrylic nails

Hvem har tid og råd til å dra til en profesjonell negledesigner flere ganger i året? Det er hvertfall ikke noe jeg vil bruke penger på når jeg faktisk kan lære meg det selv.

I dag prøvde jeg å legge akrylnegler på meg selv for første gang og resultatet ble ganske bra om jeg får si det selv. Dette var første gangen og de er langt fra feilfrie og ganske ujevn her og der, men jeg hadde sett for meg et mye verre resultat. Øvelse gjør mester og jeg er sikker på at når jeg har fått prøvd meg litt mer frem, vil det se bedre ut.

Jeg kjøpte alt av utstyr på ebay og det funket veldig bra. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge de varer.

Neglelakken jeg har på er forresten Essie lapiz of luxury.

Hva syns dere om neglene?

Fikser du dine egne negler?

Translate to english

VM i skreifiske, jobbhelg og frokost

(Bilder lånt fra lofotposten.no - tatt av Ingvil Valberg)

Se så flott det er i Svolvær. Det er denne plassen jeg ser på som min hjemplass og det er her jeg har mange gode minner fra både barndommen og i senere tid.

As we speak pågår VM i skreifiske og jeg syns det er utrolig kjipt å ikke være hjemme akkurat denne helgen. Hele byen fylles med folk fra overalt og det er liv på hvert et hjørne.

Hadde jeg bare tenkt litt og planlagt litt bedre, hadde jeg byttet arbeidshelg og dratt hjem for å kose meg med mamma og dem. Jeg får heller ta det igjen neste år!

Den siste uken har jeg hatt skikkelig craving etter makrell i tomat av alle ting og har brukt det som pålegg nesten hver dag. Dette var altså min glamorøse frokost til morgenen i dag.

Nå har jeg akkurat ordnet meg og er klar for senvakt. Alexander er forhåpentligvis snart hjemme så jeg får sett han før jeg drar. Har ikke sett han siden onsdagsmorgenen så jeg kjenner savnet veldig nå altså.

Jeg har forresten en sinnsyk gangsperre etter gårdagens treningsøkt. Hele kroppen har vondt, haha. Jeg må virkelig holde meg til å trene regelmessig sånn at jeg slipper denne uutholdelige smerten.

Jeg håper dere har en fantastisk fin lørdag. Vi snakkes senere med Lookfantastic sin beauty box fra mars.

Hvilke planer har du for denne lørdagen?

Translate to english

Vis flere innlegg