hits

Celinahansen.blogg.no

Rett opp på topplisten - hvem skulle trodd det?

Etter gårdagens innlegg havnet jeg på 51. plass på topplisten. Hvem skulle trodd det? Hvertfall ikke jeg da jeg satt å skrev innlegget.

Dette er første gang jeg har bevegd meg så høyt opp og det er ganske så gøy. Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å holde meg der, men det er morsomt å ha prøvd det også en gang, hehe.

Nå har jeg akkurat ordnet meg litt og venter på at Lucas skal våkne. Vi skal møte Frida, min bestevenninne og Lucas sin gudmor. Vi vet ikke helt hva vi skal finne på enda, men med en gradestokk som viser 28 grader i skyggen er mulighetene mange.

Jeg håper dere har en fin dag og at finværet har kommet til dere også. Vi snakkes litt senere i dag!

Hvor varmt er det hos dere i dag?

Har du noen planer for dagen?

Translate to english

Antrekk og to do lister


Jeg sitter konstant og vrenger hodet mitt etter nye idéer til bloggen. Jeg har alltid hatt lyst til å publisere antrekk og diverse moteinnlegg. Eneste problemet mitt er at jeg sjeldent har noen til å hjelpe meg med å ta bilder. I tillegg har vi Lucas noe som gjør det vanskelig å ta bilder på finere/kulere locations. Det er så sjeldent Alexander og jeg er hjemme samtidig mens Lucas ikke er her og dermed har jeg liten hjelp. 

Hva syns dere om kjedelige bakgrunner innendørs? Teller det mye eller er det selve antrekket som teller? Nå skal det sies at jeg ikke har en out of this world klesstil. Jeg liker hverdagslige klær som er komfortable og praktiske og som jeg føler meg vel i.

Hvis antrekk er noe dere kanskje ønsker å se mer av så si gjerne ifra, men jeg må nok skuffe dere med kjedelige bakgrunner om det skal la seg gjøre. 

En annen ting som har svirret litt rundt i hodet mitt er å kanskje dele dagens do to liste av og til. Jeg elsker å se andre sine to do lister og tenkte at dette kunne være interessant. Nok en gang er ikke livet mitt så spennende og fylt opp med diverse eventer, intervjuer og møter, men av helt hverdagslige ting som husarbeid, jobb og ting i den duren. Er dette noe dere ville likt å se? Isåfall hvor ofte? Hver dag eller noen ganger i uken? 

Jeg har lyst på mer variasjon på bloggen. Nå for tiden går det mye i beauty og hverdagsinnlegg, men jeg vil jo gjøre mer. Jeg merker hvor lite motivert jeg blir når jeg skriver om det samme hele tiden. Alt og alle kan ha godt av litt variasjon og det gjelder både bloggen, meg, dere lesere og motivasjonen, hehe. 

Jeg hadde blitt superglad for tips og idéer fra dere i tillegg til feedback på idéene jeg kom med over her. 

Har du noen supre idéer til meg?

Hva syns du om idéene mine over her? Er det noe du ville likt å sett?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Oppdatering: Mål for februar - ble de gjennomført?

1. Jeg vil rydde og organisere i matskapet på kjøkkenet der alle tørrvarene blir oppbevart. Jeg finner jo ingenting der inne. Det er sikkert mye som burde kastes og ting må ligge sammen med andre ting i sin kategori f.eks. bakevarer for seg selv, pålegg for seg selv og frokostblanding for seg selv. 

Dette fikk jeg gjort og det føles så utrolig godt. Nå er det organisert og lett å finne frem til ting inni der. Jeg trodde ikke at vi hadde tacokrydder, men jeg fant jo 4 pakker i de forskjellige hyllene. Ikke nok med det for vi har 3 bokser med bakepulver og hele 8 bokser med leverpostei, haha. Hjelpes så godt det er å ha kontroll der inne nå. Nå har hver hylle en kategori og alt har sin plass. 

2. Jeg vil begynne å handle inn mat en gang i uken. Det er vi alt for dårlig til noe som resulterer i mange småturer på butikken og det går alt for mye penger på mat. Jeg vet at vi kommer til å spare mye penger på å handle bare en gang i uken. 

Dette har vi blitt mye flinkere på. Nå har vi et eget matkort som det settes penger på når lønningen kommer hver måned og det er det budsjettet vi har til å bruke på mat. Det har hjulpet og nå ser jeg hva som faktisk går til mat. Før så ble matutgiftene gjemt i alle de andre utgiftene, hehe. Det at vi handler bare en gang i uken gjør at vi blir flinkere på å spise opp det vi har istedenfor å dra på butikken fordi vi egentlig vil ha noe annet til middag. Anbefaler alle å prøve ut å bare handle en gang i uken. Det har vært en lifesaver for økonomien. 

3. Nå når vi snakker om mat, så vil jeg spise litt sunnere. Lage mer god mat hjemme istedenfor å kjøpe takeaway. Jeg vil også spise litt mer frukt og grønt istedenfor å spise potetgull når jeg er småsulten. 

Her har vi også blitt bedre. Ja, vi har takeaway av og til, men det er ikke i nærheten av hvor mye vi spiste det før. Det er også en ting vi har spart penger på og kroppen føles bedre uten all driten i kroppen, hehe. 

4. Det er mye jeg vil gjøre på kjøkkenet og en annen ting er å omorganisere i kjøkkenskapene. Da vi flyttet inn her for et og et halvt år siden ble bare alt av glass, fat og annet kjøkkenutstyr bare plassert på en plass for å få det bort og jeg liker ikke hvordan det er nå. Derfor skal jeg få et ordentlig system sånn at alt har sin plass og står på en måte som jeg er fornøyd med. 

Her har jeg begynt, men er på ingen måte fornøyd helt enda. Jeg har fortsatt litt småting som skal flyttes litt hit og dit, men så langt så ser det ut til å bli bra. Det er en liten prosess det å skal omorganisere, men jeg blir vel ferdig til slutt. 

5. Det siste jeg vil gjøre er å planlegge bedre sånn at jeg får tid til alt jeg både må og vil gjøre. Med andre ord så vil jeg planlegge for å få trening, vasking, rydding, jobb, familietid, kjærestetid og megtid inn i hverdagen uten at de går ut over hverandre. Det er noe jeg syns har vært veldig vanskelig etter at jeg begynte å jobbe og ikke var hjemme dagen lang. 

Dette har jeg slitt utrolig mye med, spesielt de siste ukene. Alexander har vært hjemme kanskje 5-6 dager iløpet av hele februar og ellers har han vært på jobb noe som har betydd at så og si alt har ligget på meg. Jeg har ikke hatt noe særlig meg-tid annet enn nå når jeg har vært syk. Kjærestetid har det heller ikke vært noe særlig av siden Alexander har jobbet så mye og treningen har det vært lite med i februar. Det er ikke rart at jeg gikk på en skikkelig smell nå på fredagen da jeg kom hjem og kunne slappe av. Jeg ble rett og slett helt slått ut og klarte såvidt å gå på do uten å bli dødssliten. Noe sier meg at jeg må roe litt ned og puste og ikke gå i høygir hele tiden for sånn som jeg har følt meg de fem siste dagene vil jeg aldri føle meg igjen noensinne. 


Jeg kommer ikke til å lage meg noen mål for mars. Det eneste jeg skal konsentrere meg om er å ta det litt roligere og bare la hverdagen gå sin gang uten å stresse rundt som en annen tulling. På den måten så holder jeg meg kanskje frisk og i toppform, hehe. 

Hadde du noen mål i februar og klarte du å nå dem?

Har du noen mål for mars?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Når på dagen leser dere blogger?


BIlde hentet fra weheartit.com

Hei og god mandag. Har dere en fin start på den nye uken? Jeg har hatt en veldig rolig start og nyter siste fridag før en ny jobbuke. I dag har vi ommøblert litt til så nå håper jeg at jeg kan si meg fornøyd. Jeg klarer jo aldri å bestemme meg, haha. 

Det dette innlegget egentlig skulle handle om var om når på dagen dere leser blogger. Jeg vil finne de ultimate tidspunktene for å publisere innlegg og vil holde meg til faste tidspunkt hver eneste dag. Hver dag vil jeg ha et litt mer tidkrevende innlegg som "Shop the looks", "produkter jeg har brukt opp", "månedens favoritter" og slike typer innlegg i tillegg til å ha et hverdagsinnlegg hver dag der jeg forteller om dagen min i litt mer dagbokstil. Hverdagsinnlegget kommer alltid ut på kvelden etter at Lucas er lagt og jeg kan sette meg ned å skrive, mens et mer tidkrevende innlegg kommer ut på ettermiddagen. 

Hovedspørsmålet blir da når disse innleggene skal publiseres. Vil dere ha kl. 16:00 og 20:00, 16:30 og 20:30, 17:00 og 21:00 eller andre tidspunkt. Kom med innspill sånn at jeg vet når dere vil ha nye innlegg publisert. Det kommer til å hjelpe mye for min del å høre hva dere syns og foretrekker. 

I tillegg kan dere komme med innspill på hva dere vil se fremover. Jeg er veldig fleksibel på akkurat det punktet og jeg vil jo gjerne skrive om noe dere vil lese i tillegg til å lage innlegg som jeg selv liker. Kom gjerne med idéer til nye spalter, samfunnstemaer (temaer generelt) og andre innlegg dere vil jeg skal skrive om og ta opp. Videoer dere vil se tas også imot med stor takk!

Jeg håper dere vil hjelpe meg med å gjøre innholdet på bloggen mer variert og hjelpe meg å finne tidspunkt som er opptimal for opplastning av nye innlegg. 

Husk at du også kan følge meg på bloglovin og youtube for å få med deg når nye innlegg og videoer publiseres. Alt av linker til det og andre sosiale medier ligger i bunnen av hvert innlegg ;-)

Når på dagen leser du blogginnlegg?

Hvilke innlegg og videoer vil du se på bloggen fremover?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Mine mål for februar - dette vil jeg få gjort

Det hjalp virkelig å skrive opp noen mål i januar så da fortsetter jeg nå i februar. Under ser dere fem ting jeg vil få gjort iløpet av februar. 

set goal, make plan, work, stick to it, reach concept presented on blackboard with color notes and white chalk

1. Jeg vil rydde og organisere i matskapet på kjøkkenet der alle tørrvarene blir oppbevart. Jeg finner jo ingenting der inne. Det er sikkert mye som burde kastes og ting må ligge sammen med andre ting i sin kategori f.eks. bakevarer for seg selv, pålegg for seg selv og frokostblanding for seg selv. 

2. Jeg vil begynne å handle inn mat en gang i uken. Det er vi alt for dårlig til noe som resulterer i mange småturer på butikken og det går alt for mye penger på mat. Jeg vet at vi kommer til å spare mye penger på å handle bare en gang i uken. 

3. Nå når vi snakker om mat, så vil jeg spise litt sunnere. Lage mer god mat hjemme istedenfor å kjøpe takeaway. Jeg vil også spise litt mer frukt og grønt istedenfor å spise potetgull når jeg er småsulten. 

4. Det er mye jeg vil gjøre på kjøkkenet og en annen ting er å omorganisere i kjøkkenskapene. Da vi flyttet inn her for et og et halvt år siden ble bare alt av glass, fat og annet kjøkkenutstyr bare plassert på en plass for å få det bort og jeg liker ikke hvordan det er nå. Derfor skal jeg få et ordentlig system sånn at alt har sin plass og står på en måte som jeg er fornøyd med. 

5. Det siste jeg vil gjøre er å planlegge bedre sånn at jeg får tid til alt jeg både må og vil gjøre. Med andre ord så vil jeg planlegge for å få trening, vasking, rydding, jobb, familietid, kjærestetid og megtid inn i hverdagen uten at de går ut over hverandre. Det er noe jeg syns har vært veldig vanskelig etter at jeg begynte å jobbe og ikke var hjemme dagen lang. 

Har du noen mål for februar?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg