hits

Celinahansen.blogg.no

The baby pink dressKjole, Vila  //  Bolero, Vila  //  Sko, Shoeday  //  Veske, SoNize  //  Jakke, Vero Moda

Endelig fikk jeg fingeren ut og vist dere den fine kjolen jeg hadde på med i konfirmasjon for en tid tilbake. Jeg forelsket meg helt i denne kjolen og syns den var så søt. Jeg hadde nøytrale sko med litt bling og en mørkere kåpe og veske for å få litt kontraster sånn at ikke alt ble for søtt. Jeg følte meg utrolig fin i denne kjolen og gleder meg til jeg kan bruke den igjen. 

Vi tok bildene ute på Lund som er en skikkelig fin plass her på Fauske. Forhåpentligvis får jeg lurt mannen i huset på flere turer hit for å ta antrekksbilder for med natur i bakgrunnen så kan det ikke bli stygge bilder, haha. Det jeg må kjøpe meg nå er ei ny linse sånn at jeg kan få en blurry bakgrunn for det syns jeg er så fint. 

Hva syns du om antrekket? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Lørdagens bryllupsantrekk

I første omgang tenkte jeg å vise dere hva jeg hadde på meg i bryllupet til mamma på lørdagen. Alexander fikk tatt noen bilder av meg, men jeg var ikke spesielt fornøyd med noen av dem. Jeg skjønner ikke hvordan man kan føle seg så fin i speilet og føle seg så stygg på bilder, haha. Vi skulle egentlig få tatt noen nye, men det ble rett og slett ikke tid til det. Dere får i det minste se hva jeg hadde på meg og det er vel det som er det viktigste. 

Kjolen er en maxikjole som jeg kjøpte på Nelly for en god stund tilbake. Jeg valgte å gå for en veldig naturlig sminke, men det var mest fordi jeg ikke hadde så god tid på å sminke og ordne meg selv, haha. Jeg sminket mamma til den store dagen også og da jeg var ferdig med henne, løp tiden fra oss. Vi trodde jo at vi hadde god tid på morgenen, men plutselig var klokken blitt mer enn den burde blitt så det ble et par stressende timer på slutten der. 

Nå må jeg begynne å gjøre meg klar til jobb. Jeg håper på å få ut et til innlegg til dere iløpet av dagen, men jeg lover ingenting med tanke på at jeg ikke er ferdig på jobb før 22:45 og jeg ikke har hatt tid til å forhåndsskrive innlegg til dere, #dårligblogger

Hva syns dere om antrekket? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Vis flere innlegg