hits

Celinahansen.blogg.no

Oppdatering - beauty shop stop: Empties Challenge


Jeg tenkte det var på tide å oppdatere dere på denne fronten. Denne challengen startet jeg 15. september 2015 for meg selv og alle andre som ville være med. Den gikk ut på å bruke opp de produktene man har før man kjøper noe nytt.

For meg som gjerne klikket hjem noe nytt innen skjønnhet flere ganger i måneden så trodde jeg dette kom til å bli utrolig vanskelig, men det har ikke vært så ille. Frem til nyttår tror jeg faktisk ikke jeg kjøpte en eneste ting i det hele tatt. Etter nyttår tok jeg i bruk gavekortet fra Kicks som jeg fikk i julegave og kjøpte meg litt nytt som jeg hadde siklet på. Etter det har jeg ikke holdt meg 100% unna å kjøpe noe nytt, men det er på langt nær så ille som det var før. 

Jeg har ekstremt mye sminke som jeg nå er i gang med å vise dere kategori for kategori så det er bare å følge med på det fremover. Hensikten med denne challengen var å bruke opp noe av det jeg hadde og "shop my stash" istedenfor å kjøpe noe hver gang jeg ville prøve noe nytt. Det har fungert veldig bra og jeg har fått brukt opp en god del sminkeprodukter, men også mye hårpleie og hudpleie. 

Jeg har også spart utrolig mye penger på denne utfordringen som også var en av grunnene til at jeg faktisk gjorde dette. Jeg har tross alt en lærlinglønn og har ikke råd til å klikke hjem nye produkter flere ganger i måneden. Det har fungert veldig bra og jeg er storfornøyd med egen innsats uansett hvor overfladisk det kan høres ut med tanke på at det er beauty produkter vi snakker om. 

Jeg har nå lært at jeg ikke trenger å kjøpe alt jeg måtte ha lyst på. Jeg klarer meg fint med det jeg har, men fra nå av skal jeg unne meg noe nytt av og til. Jeg kommer ikke til å gå tilbake til å kjøpe så mye som jeg gjorde før, men et nytt produkt i ny og ne skal jeg faktisk unne meg nå når jeg vet at jeg har kontroll på forbruken. Sminke og andre skjønnhetsprodukter er nesten som en avhengighet for meg og nå når jeg har klart å holde meg nesten helt unna så lenge så syns jeg det er lov til å være stolt uansett hvor overfladisk og materialistisk det er. Jeg elsker sminke og det er en lidenskap og en hobby for meg så jeg er kjempefornøyd! 

Nå skal alle disse produktene i søppelen og jeg skal begynne å fylle opp esken til neste oppdatering. Jeg håper dere vil hive dere på utfordringen dersom dere er like avhengig av å kjøpe nye skjønnhetsprodukter som det jeg er. Det gir utrolig nok en mestringsfølelse å klare å la være å kjøpe ting så dette burde dere absolutt teste ut. Jeg skal prøve å ikke la det gå like lang tid til neste oppdatering.

Vil dere lese mer om produktene dere ser her så ligger det enten en produktanmeldelse av dem eller så finner dere alle produktene i "produkter jeg har brukt opp" innlegg. 

Har du prøvd deg på en lignende utfordring noen gang? 

Er dette noe du burde prøve?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Beauty shop stop: Emties challenge

Jeg starter en liten challenge for meg selv som går ut på at jeg ikke skal kjøpe sminke eller skjønnhetsprodukter. Nå har jeg så mye hår- og hudpleie produkter at det ikke er plass på badet og jeg har så mye sminke at det kommer til å ta en evighet å bruke opp alt. Jeg skal helle "shop my stash" og bruke av det jeg har istedenfor å kjøpe nytt hele tiden. Jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke bestille noe nytt. Det er jo så enkelt å bare klikke på macen og plutselig ligger det en pakke i postkassen. En gang må det jo stoppe. 

Ting som maskara, eyeliner, tørr sjampo osv som er forbruksvare og som fort går tom, kommer jeg jo til å kjøpe når jeg ikke har mer igjen, men jeg skal ikke kjøpe noe før jeg faktisk går tom. Målet er å ha plass til all sminken i de to skuffene i sminkebordet mitt istedenfor å bruke en skuff i kommoden i tillegg. 

Dette blir en veldig stor challenge for meg som elsker å kjøpe sminke og skjønnhetsprodukter. Jeg elsker jo å prøve nye ting så det å ikke skal kjøpe noe på lenge blir vanskelig. Noe så overfladisk, haha. 

Jeg oppdaterer dere med jevne mellomrom på hvordan det går.

Da har jeg satt i gang challengen og jeg utforderer dere lesere som også er sminkeelskere til å gjøre det samme! 


Har du mye sminke? 

Tar du utfordringen? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Vis flere innlegg