hits

Celinahansen.blogg.no

Christmas gift guide 2015: For henne

Her kommer årets andre og siste julegaveguide. Denne runden skal jeg vise dere gaver som kvinnen i ditt liv vil sette stor pris på. Under her er det mange fine gaver som passer til en bestevenninne, mor, søster, tante, bestemor og ellers andre kvinner du har i livet ditt. Om du ikke er i mål med julegavene enda så håper jeg at du blir det etter å ha sett gjennom alt det fine du finner under her. Jeg håper dere liker innlegget. 


Smykke // Øredobber  // Ring  // Armbånd

Diamonds are a girls best friend. Det er det absolutt ingen tvil om. Enhver jente vil bli overlykkelig over å finne litt blingbling under juletreet.

Superundertøy - bukse - genser // Nattøy/kosesett

Det er ingen hemmelighet at vi jenter liker å være komfortabel og de av dere som bor sammen med en jente vet at dungeribuksen og den trange genseren blir tatt rett av og erstattet med kosetøy med en gang vi kommer inn døren. Superundertøy er behagelig som kosetøy og er perfekt for hun som liker å være ute. Nattøy/kosetøy får vi heller aldri nok av så her har du en sikker vinner. 

Rødvinsglass // Hvitvinsglass

For den vinglade damen kan jeg love deg at fine vinglass vil falle i smak. Disse fra Eva Solo falt jeg mildt sagt helt for. De er anerledes enn de jeg har sett tidligere og de er bare helt nydelige samtidig som de er veldig enkle. 

Voluspa Crisp Champange // Voluspa Linden & Dark Moss

Vi kan aldri få nok duftlys og Voluspa sine er helt fantastiske. De har lang brennetid og lukten sprer seg over hele rommet. I mitt tilfelle sprer lukten seg i hele den lille leiligheten vår. De to over er mine favorittlukter så langt og jeg kan love deg at et duftlys fra Voluspa kommer til å falle i smak. 

Nars Steven Klein Cheek Palette // Urban Decay Naked Palette

En jente kan aldri få nok sminke. Her må du som mann være litt observant og notere ned noe hun sier hun ønsker seg iløpet av året. Ikke bare får hun noe hun ønsker seg, men du får massive poeng for å høre etter når hun prater. 

Romantisk getaway

Hva med å overraske med en romantisk getaway eller en venninnetur? Det kommer definitivt til å falle i smak. Det kan være en lang tur eller bare en weekendreise. Den som mottar denne gaven kommer til å verdsette det utrolig mye og hvis du tenker over det så er det jo en liten gave til deg selv også ;-)

Dittgavekort // Spendon gavekort

Som alltid kan du også kjøpe et gavekort om du skulle være i tvil på hva hun ønsker seg. Det er kjent at jenter elsker å shoppe og det å kunne shoppe med andre sine penger er bare fantastisk, haha!

Dittgavekort kan brukes i over 5000 butikker på nesten 100 kjøpesenter og 60 hoteller i hele Norge. Jeg er ikke helt sikker på om det er noe maksbeløp på dittgavekort.

Spendon gavekort kan brukes på 25 millioner bruksstedet over hele verden, både på nett og i butikk. Selve kortet koster 39 kroner i innskuddsgebyr og man kan lade kortet med alt fra 200kr til 2000kr. 

Så du noe over her som passer til kvinnen i livet ditt eller er du allerede kommet deg i mål med julegaveshoppingen?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER
Translate to english

Christmas gift guide 2015: For han

Da er det klart for årets første julegaveguide. Under finner du forhåpentligvis noen fine gaver å kjøpe til mannen i livet ditt enten det er en bestekompis, bror, onkel, sønn, far, bestefar, kjæreste osv. Jeg håper dette kan hjelpe deg å komme i mål med årets julegaver. 


Superundertøy - Bukse - Genser // Boxere  // Sokker

Superundertøy tror jeg enhver mann vil bli glad for. Det er utrolig behagelig som koseklær, men også kjekt om han er glad i å være ute. Her har jeg funnet et utrolig fint sett fra Stormberg.

Undertøy generelt er noe som er kjedelig å kjøpe selv, men som fortsatt blir brukt hver dag. Hvorfor ikke kjøpe litt nytt til en mann i livet ditt slik at han kan kvitte seg med noen gamle boxere og sokker. 

Verktøysett // Ølglass

Har du en mann i familien som er handy og som trenger litt nytt verktøy? Eller vi du kanskje at mannen i huset skal bli mer handy? Da kan et verktøysett være midt i blinken, enten det er et ønske eller et hint fra din side, hehe. 

Hva med å kjøpe noen ølglass til han som er veldig glad i øl? Det er ganske kult å kunne dra frem litt fine ølglass på neste guttekveld. Det samme gjelder forsåvidt for wiskey eller congac, alt etter hva han liker å drikke. 

Rentai // id hair // Shave kit  // Deodorant

De fleste guttene/mennene jeg kjenenr fikser håret sitt. Vet du hvilken hårvoks eller hårgele de bruker? Da kan du kjøpe noen bokser/tuber slik at de har en stund.

Hudpleie er like viktig for guttene som for jentene, men det er ikke noe de tenker over selv. Derfor kan dette shave kitet fra dermalogica kanskje være en fin gave, evt en delgave.

Deodorant er også noe disse mannfolkene bruker hver dag, så hvorfor ikke kjøpe de noen som de kan ha i noen måneder fremover. Det er også noe som er litt kjipt å måtte kjøpe selv. 

Svart // Lysbrun  // Mørkbrun

En klokke er en klassisk julegave og etter min mening kan man aldri få nok klokker. Disse fra Daniel Wellington er mine favoritter da de er enkel og stilren, i tillegg til at de passer til alt. Disse klokkene finnes også med sølvskive og mange forskjellige reimer. Reimene kan også byttes ut så en klokke fra DW er jeg nesten 100% sikker på at vil falle i smak. Fotballtur

Er mannen i livet ditt glad i fotball? Heier han på et spesielt lag? Hvorfor ikke gi en hotellweekend med fotballkamp i England i julegave? Da tror jeg nemlig at du kommer til å få kraftige favorittpoeng. I mitt tilfelle heier jeg på Manchester United og Alexander heier på Liverpool så da ville jeg nok valgt en kamp mellom de to slik at jeg også får litt ekstra glede av det. Hvem sa at det måtte være bare til mannen? Hehe ;-)


Dittgavekort // Spendon gavekort


Er du i tvil, så gå alltid for gavekort. Det faller alltid i smak da de kan kjøpe seg akkurat det de vil. Et lite gavekort kan uansett være fint å legge med i hovedgaven, hva enn det måtte være. 

Dittgavekort kan brukes i over 5000 butikker på nesten 100 kjøpesenter og 60 hoteller i hele Norge. Jeg er ikke helt sikker på om det er noe maksbeløp på dittgavekort.

Spendon gavekort kan brukes på 25 millioner bruksstedet over hele verden, både på nett og i butikk. Selve kortet koster 39 kroner i innskuddsgebyr og man kan lade kortet med alt fra 200kr til 2000kr. 

Fikk du noen idéer til julegavene eller er du allerede ferdig?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Tre adventskalendere i siste liten

Det er bare fem dager igjen til første desmber. Har du ikke blitt ferdig eller startet på adventskalenderen så begynner du å få dårlig tid. Derfor skal jeg komme med tre, enkle og billige adventskalendre. 

Vi starter med den billigste som faktisk ikke koster noen ting. Finn frem 24 lapper og skriv 24 grunner til at du er glad i/elsker den personen. Veldig enkelt og gratis, men det ligger kjærlighet bak det og dette er en adventskalender som blir satt pris på. Hvem vil ikke lese en lapp hver dag der det står hvor mye man er elsket? Gjør det så klissete som mulig, hehe. Nr. 2 - du kan lage din egen sjokoladekalender. Har personen du kjøper til en favorittsjokolade? Kjøp den og pakk den inn. Jeg garanterer at det å få en bit av favorittsjokoladen sin hver dag med god samvittighet kommer til å falle godt i smak. Alexander sin favoritt er kindermaxi så for to år siden kombinerte jeg en sjokolade og en grunn til at jeg elsket han og pakket det inn. Han ble utrolig glad hver dag og gledet seg til å se hva jeg hadde skrevet dagen etter. 


Den siste er den dyreste, men slett ikke så ufattelig dyr i det hele tatt. Flaxlodd! Det er jo en perfekt adventskalender. Tenk å kunne ha muligheten til å vinne penger 24 dager på rad, haha. Det tror jeg virkelig faller i smak. Griseflax koster 10,- så om du kjøper 24 slike blir summen på 240 kroner noe som ikke er ille i det hele tatt. Kjøper du de som koster 25,- blir summen 600 kroner. Du kan jo ha griseflax for det meste, men putte en millionflax innimellom. 


Det du også kan gjøre er å kombinere alle disse over og lage tidenes klissekalender med fine ord, flax og en godbit den du kjøper til kan kose seg med hver morgen frem til jul. 

Har du ordnet med årets adventskalender?

Kommer du til å bruke noen av disse "i siste liten" idéene?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Holiday gift guide 2014: For henne

I går la jeg ut en gift guide for han og da måtte jeg jo lage en for henne også. Har du ikke sett gift guiden for han så finner du innlegget her

Det er ingen hemmelighet at kvinner kan være kresne. Derfor har jeg laget en gift guide med gaver jeg gjerne kunne tenkt meg å finne under treet i år. Når du kjøper en gave til kvinnen i ditt liv, enten det er en mor, bestemor, tante, venninne, søster eller kjæreste så må du ikke bare kjøpe det første og fine du ser. Enten spør du hva hun ønsker seg ellers må du være oppmerksom på ting hun sier. Sier hun at hun ønsker seg en spesiell klokke eller veske så noter det ned slik at du husker det til den dagen julegavene skal kjøpes. Da blir det mye lettere for deg og du er garantert en win med julegaven din. 

Klokke her // Alliansering her // Veske her // Skinnhansker her // Skjef her // Lue&votter her // Parfyme her // Øyenskygge palette her // Contour kit her

♥ Jeg tror ikke jeg har møtt en kvinne som ikke liker klokker. Det er et kjempefint accessorie og det er praktisk å ha på armen. Jeg fikk jo en nydelig klokke av kjæresten min i fjor og jeg elsker den. Det finnes mange forskjellige klokker når det kommer til model, merke og størrelse. Blir hun ikke fornøyd så er det fult mulig for henne å bytte. 

♥ Diamonds are a girls best friend. Alt som har med smykker, ringer, øredobber og armbånd vil hun like. Jeg har tatt med en alliansering fordi de er nydelige og med dem kan hun sette på flere diamanter om hun ønsker. Dette er en fin idé for å markere hvor lenge dere har vært sammen enten dere er kjærester, samboere, forlovet eller gift. 

♥ En jente kan ikke få nok vesker etter min mening. Vi trenger forskjellige farger, størrelser og modeller. En ting å være obs på er at vesker er veldig smak og behag. Jeg ville ikke anbefalt å kjøpe en veske med mindre du vet nøyaktig hvilken hun vil ha. 

♥ Skinnhansker er også en slager hos kvinner. Det ser pent ut, de vil holde lenge og de vil holde henne varm på hendene. Jeg kjøpte mine første skinnhansker i år fordi det var vanskelig å kjøre med glatte votter på rattet i fjor. Det er garantert et av mine beste kjøp i år. 

♥ Skjerf er også noe kvinner ikke kan få nok av. Man må ha skjerf som passer til enhver anledning og antrekk. Skjerf i forskjellige mønstre og farger. Tubeskjerf også kalt infinityskjerf eller vanlige skjerf er noe hun vil like. 

♥ Lue og votter går litt under de to gaveidéene over her. Det vil holde henne varm og det er et fint accessorie.

♥ Til motsetning fra menn så liker kvinner å ha flere parfymer å velge i. Jeg har lagt med en av mine favoritter fra Calvin Klein som lukter helt fantastisk. Her som med noen av de andre gaveidéene burde du ikke kjøpe hvilken som helst parfyme. Det må være en hun har ønsket seg. Dersom du vet hva hennes favorittparfyme er og du ser at den begynner å bli tom så kan du også kjøpe samme sånn at hun kan fortsette å bruke favoritten sin. 

♥ De fleste jenter elsker sminke. Kjøp noe du vet hun har lyst på. Sminke er også veldig smak og behag når det kommer til farger og merker. Ikke kjøp noe bare for å kjøpe noe. 


Dittgavekort her

Er du i tvil på hva hun liker eller hva hun vil ha så er gavekort en sikker vinner. Vil hun ha klær, sko eller hva som helst annet så kan du kjøpe henne et gavekort sånn at hun kan kjøpe nøyaktig hva hun vil ha. Dittgavekort kan brukes i over 5000 butikker på over 100 kjøpesentre og 50 hoteller i Norge. 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, må du gjerne følge meg på:

Instagram: @celinahansen 

Twitter: @celinahansen

 Facebook: HER

Translate to english

Holiday gift guide 2014: For han

Nå når vi har kommet i desember, nærmer julaften seg med stormskritt. Jo eldre man bli, jo vanskeligere blir det å ønske seg julegaver for man har jo egentlig alt man trenger. Derfor tenkte jeg å lage en gift guide for han og henne for å hjelpe dere litt på vei dersom dere har litt problemer med å finne ut hva dere skal legge under treet i år. I dette innlegget skal jeg vise dere noen gaveidéer til bror, far, onkel, bestefar, venn eller kjæreste. I morgen kommer gift guiden for henne, så følg med. Håper dere liker innlegget. 

 

Genser her // Bukse her // Skjerf her // Skinnhansker her // Klokke her // Lommebok i skinn her // Pc/dokumentveske her // Parfyme her // Spill her

♠ Det er ingen hemmelighet at de fleste mannfolk hater å dra på shopping. De drar kun hvis de absolutt må. Derfor er klær en sikker vinner dersom du kjenner til stilen og størrelsen til den du kjøper til. Dette utsetter klesshoppingen for dem noe de kommer til å sette stor pris på. 

♠ Mennene må også holde se varm i den kalde årstiden, men mange drar ikke ut og kjøper seg skjerf, lue eller hanske/votter selv. Derfor kan jo du legge det under juletreet i år. Et stilig skjef i en nøytral farge som passer til alt kan ikke slå feil. Skinnhansker er tidløst, passer til alt og holder på varmen. 

♠ Etter min mening tränger alle menn en klokke. Jeg kjenner alt for mange som alltid kommer litt for sent. Det er veldig lett å glemme tiden og en klokke vil løse det problemet. Det finnes utallige merker og forskjellige typer klokker der ute, men jeg foreslår en klassisk klokke som kan brukes hver dag. Liker han ikke stilen du har valgt, er det fult mulig å bytte den i en annen. 

♠ En lommebok i skinn for han som alltid mister kortene sine eller har penger som flyter rundt i lommen. Den vil holde lenge og han har alt på en plass. 

♠ En mann som reiser mye eller som bruker pc på jobb trenger en pc/dokumentveske. Da kan han ha alt på en plass og den er enkel å ta med seg. Menn kan også bruke veske. 

♠ Parfyme er noe de fleste menn bruker hver dag og som regel har de bare en, noe som resulterer i at den tømmes fort. Da kan du være så snill å gi han en ny duft. Syns du den lukter godt, vil nok mannen du kjøper parfymen til også like den. 

♠ Har du en gutt/mann som er glad i pc spill, xbox eller play station i livet ditt så vil han nok sette pris på et nytt spill. Her må du passe på at han ikke har spillet fra før og at det er et spill han har sagt at han ønsker seg. Spill er veldig smak og behag, så du må være sikker på at det er et han vil ha før du kjøper det. 


Dittgavekort her.

♠ Er du fortsatt i tvil så er gavekort en sikker vinner. Da kan han kjøpe hva han måtte ønske eller trenge. Dittgavekort kan brukes i over 5000 butikker på over 100 kjøpesentre og 50 hoteller i Norge. 

 

Er du ferdig med julegaveshoppingen? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, må du gjerne følge meg på:

Instagram: @celinahansen 

Twitter: @celinahansen

Facebook: HER

Translate to english

Vis flere innlegg