hits

Celinahansen.blogg.no

Når vi er alene hjemme...

...må vi jo kose oss litt ekstra. Alexander er på jobb denne helgen og derfor har Lucas og jeg et par dager for oss selv. Det har vi utnyttet til det fulle og kost oss maks!

Denne lørdagen har vi spist pizza etter ønske fra mini. Se så fornøyd han er, haha. Pizza er noe av det absolutt beste han vet.

Vi har handlet inn til kvelden også. Til barnetv i kveld blir det både smurf og sjokolade. Jeg tror jeg snakker for oss begge når jeg sier at dette er oppskriften på en skikkelig kosehelg.

Jeg skal legge fra meg alt av elektronikk og bygge lego med Lucas istede. Håper dere har en like super helg som vi har.

Translate to english

Dagens middag og en liten oppdatering

Hei dere. Så gøy det er å skrive noen ord på denne bloggen igjen. For et par måneder siden skrev jeg et langt innlegg om at ting endelig begynte å roe seg ned og at det var på tide å komme seg tilbake til hobbyene mine. Vel, det gikk ikke helt som planlagt og siden den gang har det skjedd en god del. Jeg skal komme tilbake til alt det senere.

Nå ville jeg rett og slett bare innom for gi et livstegn og for å vise dere hva som sto på vårt middagsbord i dag. Her i huset lever vi et helt vanlig A4 liv og vi spiser helt vanlige middager. Jeg er veldig dårlig på å eksperimentere på kjøkkenet, men skulle ønske jeg kunne blitt litt mer kreativ. Vi har vel alle lest bloggene til for eksempel Caroline Berg Eriksen eller Marthe Borge som titt og ofte kommer med spennende oppskrifter. Hvordan de har tid og energi til slikt, med alt de har å styre med, skjønner jeg ikke. Kanskje jeg bare prioriterer tiden min annerledes? 

Dagens middag ble altså noe så enkelt som torsk, potet, hollandaise saus og grønnsaker. Det siste året har jeg blitt utrolig glad i fisk og spiser det gjerne flere ganger i løpet av uken. Kanskje jeg skulle prøvd meg på en litt mer fancy variant en gang?

På denne bloggen kommer det altså ikke noe spennende oppskrifter med det første, men heller bare små glimt fra hverdagen som hva vi spiser til middag. 

Hva sto på ditt middagsbord i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Jeg er fagarbeider!


Fra mandag til onsdag hadde jeg fagprøve i helsefagarbeiderfaget og jeg kan endelig kalle meg helsefagarbeider etter to år som lærling. Jeg fikk karakter bestått meget godt og jeg er så utrolig stolt over meg selv, lettet og glad. 

Alt på fagprøven gikk veldig fint. Jeg var ikke nervøs i forkant og heller ikke på planleggingsdagen eller gjennomføringen. Det var først når sensorene kom inn for å lese egenvurderingen min, stille meg spørsmål og gi meg dommen at jeg ble skikkelig nervøs. Jeg ble klam i hendene, pulsen gikk kraftig opp og jeg skalv skikkelig. Heldigvis hadde jeg ingenting å være redd for og jeg besto med glans. Nå kan jeg bare kose meg og konsentrere meg om jobben frem til lærlingkontrakten min går ut i august. 

Er du i samme situasjon selv og skal ha fagprøve og har noen spørsmål om lærlingtiden eller fagprøven så still de gjerne i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg klarer. 

Hva er du utdannet som?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Long time no see

Hei dere. Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg. Som jeg skrev i desember, tok jeg meg en pause. Jeg ble sykemeldt og var ikke i god form og sa vel egentlig at jeg skulle komme sterkere tilbake på nyåret. Vel, nyåret kom, livet skjedde og plutselig er vi i slutten av mai. Hva i alle dager? Tiden flydde avgårde og jeg har ikke hatt tid til å tenke på blogg i det store og det hele. De siste månedene har jeg bare konsentrert meg om jobb, familie, skole og egen helse.

Nå begynner alle brikkene å falle på plass og jeg begynner å komme meg til et punkt i livet der alt ordner seg. Om under en uke har jeg eksamen og er ferdig med påbyggsmatten og må finne ut om jeg vil fortsette å ta opp fag for å få generell studiekompetanse eller om jeg bare vil jobbe lenge nok til å få realkompetanse. Om bare noen måneder er jeg ferdig utdannet som helsefagarbeider og kan starte arbeidslivet. Alexander og jeg er fortsatt på leting etter hus så kanskje 2017 blir året? Lucas snakker som bare det, er i full pottetreningsmodus, har sluttet med smokk og har rett og slett bare blitt veldig stor.

Det har med andre ord skjedd mye de siste månedene og jeg har virkelig savnet det å være kreativ her på bloggen. Det er hobbyen min og mitt lille fristed til å dele inspirasjon og snakke om overfladiske ting som er så langt fra den voksne- og ansvarpregete hverdagen min som du får det. Nå når alt har begynt å roe seg, har jeg lyst til å starte opp igjen og avslutte pausen som ble mye lenger enn forventet. Selv om blogg bare er en hobby så tar det mye tid og det er tid jeg ikke har hatt de siste månedene, men nå ser det ut til at det kanskje blir lettere å få plass til en hobby midt mellom alle gjøremålene. Jeg håper hvert fall det for jeg har savnet det noe grusomt og går stadig og tenker på idéer til blogginnlegg, haha. Jeg får bare ta det en dag av gangen og slenge ut et innlegg når jeg får tid nå i begynnelsen så er jeg vel tilbake til gamle rutiner in no time. 

Jeg har ikke bilder å dele med dere i skrivende stund. Jeg er litt ute av trening med disse bloggreiene, men det kommer seg. Nå skal jeg sette med ned med mattebøkene også snakkes vi plutselig!

Er dere giret på innlegg fra meg igjen?

Hva vil dere se her på bloggen fremover?  


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Sykemelding, avslapping og egenpleie

Som dere kanskje har merket, har det vært stille her på bloggen i en stund nå. Jeg går gjennom litt personlige ting og alt har blitt litt mye. Derfor tok jeg et steg tilbake for å bare bruke tid på meg selv og slappe av. Jeg er for øyeblikket sykemeldt og skal ta det rolig. I skrivende stund kommer jeg ikke til å utdype dette noe mer, men på et eller annet tidspunkt skal jeg oppdatere dere på hva som har skjedd den siste tiden. 

Den siste tiden har jeg brukt på å slappe av, pleiet meg selv og ikke stresset unødvendig. Rett og slett tatt livet helt med ro. Jeg er tilbake på jobb på tirsdag og forhåpentligvis går det såpass bra at jeg slipper mer sykemelding. Jeg kommer sterkere tilbake her på nyåret, men frem til da skal jeg ikke bruke energi på bloggen. Jeg håper dere har forståelse for det og heller ser frem til jeg kommer tilbake med ny motivasjon og inspirasjon. 

Vi snakkes!

Translate to english

Vis flere innlegg