hits

Celinahansen.blogg.no

New beauty stuff #6


Allerede første gangen jeg så denne paletten til Urban Decay, visste jeg at jeg måtte ha det. Dette er naked ultimate basics og inneholder matte øyenskygger som er perfekt til hverdags. Jeg elsker fargene og gleder meg til å lage forskjellige looks med dette. 

Jeg elsker Garnier sitt Micellar water, spesielt til å rense huden raskt på morgenen. Da jeg fant de på tilbud, kjøpte jeg like gjerne to. Jeg så også at de hadde en med olje i og jeg tenkte at det må jo fjerne sminke enda mer effektivt så nå gjenstår det og se om det stemmer. 

Jeg har blitt veldig glad i å "bake" under øynene, spesielt om jeg skal noe spesielt. Jeg føler at alt sitter så mye bedre på plass. Jeg sverger til Laura Mercier sitt loose translucent powder, men jeg vil se om jeg finner et billigere alternativ da Laura Mercier er et ganske dyrt merke. Denne er fra Rimmel sin match perfection kolleksjon så da bestemte jeg meg for å teste dette. 

Dream matte mousse fra Maybelline har vært på markede så lenge jeg kan huske og for en eller annen grunn har jeg alltid hatt lyst til å teste den. Problemet har alltid vært at den lyseste fargen de selger i Norge har vært for mørk og gul til min hud, men da jeg fant denne i light porcelain, måtte jeg bare slå til. Jeg er spent på hvordan denne kommer til å se ut på huden. 

Jeg har snakket mye om Urban Decay sin chill makeup setting spray, men alle ellers snakker om all nighter så da jeg så denne lille prøvestørrelsen, tenkte jeg at det ikke kunne skade å prøve denne også. 

Jeg har kjøpt en ny Nyx HD concealer. Den forrige jeg hadde likte jeg utrolig godt og det er alltid greit å ha concealer liggende. Det er et sminkeprodukt jeg føler blir brukt opp så utrolig fort. 

Jeg elsker jo den orginale lash sensational fra Maybelline og da må jeg også prøve denne versjonen som heter luscious. Lurer på om det er noe forskjell, haha. 

Som nevnt før, er jeg på utkikk etter den perfekte flytende eyelineren og vil teste ut så mange som mulig og forhåpentligvis finne min favoritt. Dette er Schwing fra theBalm og jeg har hørt mye bra om den. Forhåpningene er store. 

Naked skin concealeren fra Urban Decay er min all time favoritt concealer og da de kom ut med color correcting concealere, måtte jeg teste en av dem. Denne er i fargen pink som skal skjule mørke ringer under øyene og lysne opp. Jeg bruker den både som color correcting og for å highlighte midten av ansiktet mitt. 

Til slutt har jeg en gel eyeliner fra Maybelline. Jeg hadde denne for veldig mange år siden, men på den tiden visste jeg lite om sminke og skjønte ikke helt hvordan jeg skulle bruke denne. Jeg har sett så mange fine winged eyeliners laget med gel liner, og da spesielt denne så da bestemte jeg meg for å teste den ut på nytt nå når jeg har litt mer kunnskap, haha. 

Har du kjøpt noen nye skjønnhetsprodukter i det siste?

Noe her du har testet eller er interessert i en anmeldelse av?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

New beauty stuff #5

Er dere klare for enda en runde med beautyinnkjøp? Det er faktisk nå jeg innser hvor mye jeg faktisk har kjøpt siden slutten av sommeren, men det er jo så gøy! Jeg har nevnt utallige ganger før at jeg elsker å prøve ny sminke. Jeg ser videoer av sminkeguruene på youtube hver dag så da er det lett å bli inspirert, om jeg kan kalle det det, til å kjøpe ny sminke og prøve nye ting. Det er rett og slett min lille hobby, hehe. Jeg skal slutte å bable og heller vise dere litt flere innkjøp. Enjoy!


Morphe sin 35O palette har vært mye omtalt. Her har jeg den matte versjonen. Bare se på alle de nydelige høstfargene. Jeg har kun brukt det en gang, men jeg er allerede superfornøyd. Utrolig nydelige farger, godt pigmentert og blender som en drøm. Tommel opp for denne altså. 

Se så søte disse er. Jeg har allerede fargen commited og elsker formulaen på disse liquid lipstickene. Dette settet med seks farger i miniatyrstørrelse fant jeg på coverbrands for en stund tilbake og elsker de. Jeg tror nesten jeg skal lage et eget innlegg med mer informasjon om fargene, swatches og en ordentlig anmeldelse så stay tuned. 

Fra tid til annen syns jeg falske øyevipper er en fin siste finish på en sminkelook, men jeg er ikke så veldig flink til å påføre de vanlige falske vippene. Disse tror jeg kan være fine å øve seg på, men jeg kan også velge hvilken look jeg vil ha, enten det er en naturlig eller dramatisk look. 

Som jeg er som sagt på utkikk etter en setting spray som kan måle seg med Urban Decay sine, men som er litt billigere. Jeg håper jo på at jeg skal finne min absolutt storfavoritt blandt noen litt billigere merker. Jeg er spent på denne fra Maybelline. Jeg holder dere oppdatert. 

Tart shape tape concealer har blitt skrytt opp i skyene blandt youtuberne, og alle sier at det er deres all time favoritt, så jeg gleder meg til å prøve den og se om den virkelig er så fantastisk som alle skal ha det til. 

Jeg så tilfeldig denne blushen fra L'Oréal og syns fargen var så fin. Blush kolleksjonen min er ikke så veldig stor så jeg har plass til noen flere som jeg kan teste ut. Denne er i fargen sandalwood pink om noen skulle lure.

Jeg elsker å teste nye maskaraer og chubby lash fra Clinique har fått mye skryt så da tenkte jeg at jeg kunne teste den ut og se om den gjør underverker for vippene mine. 

Denne har jeg hatt lyst på helst siden den kom på markede. Urban Decay all nighter foundation har fått blandede anmeldelser og det er veldig variert hva folk syns om den. Jeg gleder meg til å teste den ut!

Jeg har enda ikke funnet min perfekte flytende eyeliner så blandt alle innkjøpene mine, er det en god del av disse. Akkurat denne er fra Stila og heter stay all day liquid eyeliner. Mange har denne som favoritt så jeg gleder meg til å prøve. Jeg håper på å finne en eyeliner som gjør det å lage en ving til en lek, haha. 

Jeg elsker Maybelline sin fit me concealer til hverdags og siden den jeg bruker nå snart er tom, tenkte jeg at det var like greit å kjøpe en ny. 

Har du gjort noen nye beautyinnkjøp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Sephora goodies


I september var min kjære svigermor i USA og jeg ble spurt om ønskeliste til en sen bursdagsgave og tidlig julegave. Jeg sendte avgårde noe av det som sto på ønskelisten og forventet kanskje to produkter, altså et produkt til hver gave. Neida, hun slo på stortromma og hadde shoppet en hel del til meg og jeg er i ekstase.

Kat von D tattoo liner // Marc Jacobs velvet noir mascara // Too Faced better than sex mascara // Tarte tnrtelette in bloom // Make up for ever ultra HD foundation // Make up for ever step 1 nourishing primer // Kat von D shade and light eye palette

Se på disse godsakene da. Alle disse har stått på ønskelisten en god stund, men på grunn av toll/mva, frakt og alt sånt så blir det ikke til at jeg bestiller noe særlig fra Sephora. Jeg gleder meg stort til å teste ut alle disse produktene som jeg har siklet etter i så lang tid også håper jeg dere er klar for flere produktanmeldelser fra tid til annen fremover. 

Er det noen produkter her du vil ha en anmeldelse av eller rett og slett se mer av på bloggen?

Har du noe fra Sephora på ønskelisten?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Bytur, shopping og søndagsfølelse

I går var vi jo en tur i byen for å se litt og få gjort litt småshopping. Vesken jeg kjøpte viste jeg dere i går, men jeg var også innom Vita en tur. Vi har ikke Vita på Fauske, og det er en butikk jeg savner. 
De hadde tilbud på dusjsåpen jeg elsker. Jeg har snakket om denne mange ganger før. Den er fra Dove og passer supert til å barbere leggene. De blir silkemyke og man trenger egentlig ikke å bruke fuktighetskrem etterpå. I tillegg lukter de helt himmelsk og føles veldig luksuriøse. De koster egentlig 49kr, men de var på tilbud til 20kr per stykk. 

De hadde tilbud på smykker og øredobber fra Arts & Crafts også så da grep jeg sjangsen til å fylle på litt stæsj jeg kan bruke til hverdags. 

Da jeg skulle ta på dagkrem i går, fant jeg ut at den jeg hadde tatt med var helt tom. Mamma hadde en fra Sensilis som var for normal/kombinert hud. Jeg elsket følelsen av å påføre den og den passet ypperlig under sminke, men jeg trengte noe med mer fuktighet så da gikk jeg for denne for tørr/ekstra tørr hud. Gleder meg til å teste den ut i morgen tidlig. Jeg har savnet å bruke cleansing oil for å fjerne sminken. Det er en rask og veldig skånsom måte å ta av sminke på. Du slipper å skrubbe og sminken bare smelter av. Denne er fra Sanctuary Spa og jeg brukte den for første gang i går kveld og syns den funket helt supert. Det var deilig å fjerne sminke med cleansing oil igjen. 

Jeg har ikke brukt selvbruning på en stund fordi jeg har vært helt tom for kroppsskrubb og jeg har alltid glemt det når jeg har vært i byen. I går gikk jeg inn for å huske å raske med meg en. Harmoni er Vita sitt eget merke og jeg har vært fornøyd med de produktene jeg har brukt fra dem før så siden denne var billig, tenkte jeg at det ikke kunne skade å prøve denne. 

Jeg er snart tom for hårspray og denne fra Jan Thomas har jeg brukt de siste månedene og virkelig likt den. Den har også en snill pris og var på tilbud til 89kr så da gikk jeg for en ny boks av den. Jeg fikk kjøpt mest nødvendigheter og litt andre ting jeg hadde lyst på så jeg er superfornøyd med shoppingrunden. 

God søndagskveld forresten. Har dere hatt en rolig og fin slutt på uken? Her har søndagsfølelsen vært veldig tilstede og vi har bare kost oss inne og slappet av. Jeg har til og med tatt meg en powernap midt på dagen og til middag ble det nakkekoteletter og fløtegratinerte poteter. NAM!

Nå skal kvelden avsluttes med Farmen før drømmeland kaller. Vi snakkes mer i morgen.

Hva syns du om innkjøpene?

Hvordan har søndagen din vært?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Katie Loxton - Parker Shopper
God kveld dere. Er dere hjemme i sofakroken eller er dere ute og danser i kveld? Caroline og jeg skal sitte her hjemme og kose oss mens mamma og stefaren min skal på halloweenfest. Det skal bli godt med litt etterlengtet venninnetid, bare skravle og kose oss.

Over her ser dere et av dagens innkjøp. Jeg fant denne vesken på Cosmetique, et parfymeri her i Svolvær. Jeg falt helt for denne vesken så den måtte bare bli med hjem. Jeg har lenge sett etter ei fin hverdagsveske uten inndelinger for alle veskene mine har nemlig en midtrabatt med glidelås eller så er det veldig små. Denne fra Katie Loxton er helt perfekt. Jeg hadde sett for meg en veldig stiv pris, men den var utrolig snill til 549kr. Jeg kjøpte den som sagt på et parfymeri her, men den finnes på nettet her og her

Kos dere masse i kveld, det skal jeg!


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg