hits

Celinahansen.blogg.no

Konkuranse/giveaway: To av mine favoritt leppeprodukter

Nå er det endelig påtide med den første konkuransen her på bloggen. Jeg fortalte dere i innlegget med desemberfavorittene mine at disse to kom til å bli gitt bort til en heldig leser. Jeg har uttalt meg om min kjærlighet for disse tidligere og det er flere farger på tur hjem til meg as we speak. Hvordan du kan vinne disse skjønnhetene kan du lese lenger ned. 

♠ Nyx soft matte lip cream i fargen stockholm er for meg den perfekte nude. Den er ikke for lys, ikke for mørk og den passer perfekt til hverdags. Denne påføres som en lipgloss, men tørker til en matt finish. Det er samme konseptet som en flytende leppestift, men denne gjør ikke at leppe føles tørr fordi det er en mer kremete konsistens enn flytende. Elsker denne!!

♠ Nyx butter gloss i fargen crème brulee er en fin kombinasjon mellom nude og rosa. Denne kan du bruke alene eller over en leppestift. Jeg har faktisk brukt den over soft matte lip cream etter at den har tørket for å tilføre litt mer rosatoner og for å gi litt gloss til leppene. Den er så utrolig behagelig å ha på leppene at det finnes ikke ord for å beskrive det. 

For å vinne disse må du gjøre følgene:

♦ Trykk på likerknappen nederst i dette innlegget.

♦ Lik facebooksiden min. (Der kommer vinnerne til å bli annonsert.) Link til facebooksiden finner du også lenger ned.

♦ Legg igjen en kommentar der du forteller meg hva som er ditt favoritt leppeprodukt samt eposten din.

Vinneren trekkes søndag 8. mars!

Vil du vinne disse herlige leppeproduktene? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Vis flere innlegg