hits

Celinahansen.blogg.no

Luksus vs. budsjett - beauty sponges

Jeg har lenge vært en fan av Beauty Blenderen. Den gir meg et feilfritt resultat når jeg blender ut både foundation og concealer. Det å bruke en fuktig svamp hjelper også veldig for meg som har tørr hud. Derfor ville jeg se om sminkesvampene som er billigere kunne måle seg med den orginale Beauty Blenderen.

Den orginale Beauty Blenderen koster 219,- hos Coverbrands.no og det kan bli dyrt i lengden siden du burde bytte disse ut etterhvert da det samler seg utrolig mye bakterier i en slik svamp. Dog syns jeg at den er verdt prisen fordi den gjør at sminken min ser fantastisk ut. Den er ganske liten i størrelse når den er tørr, men når man har den under springen, blir den nesten dobbel i størrelse og blir skikkelig "bouncy". Den blender foundation og concealer på et blunk og etterlater deg med tilsynelatende perfekt hud. Etter min mening er det ingenting som kan overgå denne fantastiske lille saken. 


Dette er Real Techniques sin miracle compexion sponge og den koster 99,- hos Coverbrands.no. Den er altså like under halvparten av prisen av en Beauty Blender. Denne vokser ikke like mye i størrelse som den orginale, men den blir litt større når den blir våt. Denne blir ikke like "bouncy" som orginalen, men den er fortsatt lett å bruke og blender ut foundation og concealer veldig bra. Er den like bra som Beauty Blenderen? Nei, men det er ikke langt unna. Om du er på budsjett, er denne et veldig bra alternativ da den gjør det som Beauty Blenderen gjør, bare ikke 100% like bra. Jeg kommer uansett til å fortsette å bruke denne fra tid til annen nettopp fordi det er en veldig god sminkesvamp. 


Den siste som er med i denne sammenligningen er fra Makeup Mekka og koster 69,-. Jeg kan kort og greit si at dette er det verste jeg har vært borti. Denne blir ikke større når den blir våt, det finnes ikke "bounce" og den blender ikke ut noe som helst. Man sier at man får det man betaler for og det er virkelig tilfellet med denne svampen. Dette er det første produktet fra Makeup Mekka som jeg virkelig har misslikt. Jeg elsker mange av produktene deres, men denne var desverre latterlig dårlig. Om du da er på et stramt budsjett, men fortsatt vil prøve en sminkesvamp, ville jeg heller lagt ut 30 kronene ekstra og kjøpt den fra Real Techniques for denne lille saken er bortkastet penger. 

For å oppsummere kort så missliker jeg Makeup Mekka sin svamp veldig sterkt, jeg kunne levd med å bare bruke den fra Real Techniques, men Beauty Blenderen vinner denne uten tvil. Om du har mulighet så gå for den for i dette tilfelle er luksus bedre enn budsjett. 

Har du prøvd sminkesvamper? Isåfall, hvilken er din favoritt? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

 


Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Luksus vs. busjett - Facial cleansing oil

Jeg har blitt en veldig stor fan av cleansing oils til å fjerne sminken kontra å bruke sminkeservitetter. Det er mer skånsomt, spesielt rundt øyeområdet og den fjerner all sminke mer effektivt enn noe annet jeg har prøvd. Måten den påføres er at du pumper et par pumper i hånden og masserer det inn i hele ansiktet, også rundt øyeområdet. Så tilfører du vann og oljen blir til en cleansing milk på en måte og etterpå skyller du av før du vasker ansiktet med en ansiktsrens og gjør resten av hudpleierutinen. Jeg har brukt MAC sin cleansing oil i over et år nå, men for noen måneder tilbake oppdaget jeg denne fra L'Oreal. På grunn av prisforskjell ville jeg teste ut L'Oreal sin for å se om den gjorde en like god jobb som MAC sin til å fjerne sminke. 

MAC cleanse off oil kjøpte jeg hos kicks.no for 210 kr og den inneholder 150 ml. Den fjerner sminke raskt og effektivt, inkuldert vannfast sminke. Den etterlater ikke olje på huden og kan fint brukes av alle uansett hudtype. Når det kommer til lukten av denne så klarer jeg ikke helt å sette fingeren min på hva den faktisk lukter, men den minner meg litt om massasjeolje. Jeg har hvertfall ikke noe imot lukten da den ikke er for sterk og den lukter faktisk ganske godt. 

L'Oreal senastional cleansing oil kjøpte hos vita til 79 kr, men jeg har faktisk sett den i vanlig matbutikk. Tror det var hos ICA jeg fant denne. Jeg fant den ikke på vita sine nettsider eller på noen nettside i det hele tatt, så du må nesten bare være på utkikk hvis du vil prøve denne. Jeg likter den hvertfall veldig godt. Denne inneholder også 150 ml og den fjerner all sminke veldig lett. Denne etterlater heller ikke olje på huden og kan brukes av alle uansett hudtype. Denne lukter så fantastisk godt. Jeg er ikke helt sikker på hva det er, men den minner meg om en eller annen frukt. Kanskje mango eller fersken eller noe i den duren. Den lukter hvertfall veldig friskt og godt og den er veldig behagelig å massere inn i huden. 

Konklusjon: 

Nok en gang liker jeg både den dyre og den billige like godt. De fjerner all slags sminke like effektivt og jeg har ingenting negativt å si om noen av dem. Likevel liker jeg L'Oreal sin hakket bedre på grunn av prisen og den fantastisk lukten, men jeg anbefaler begge to like mye. Du blir nok fornøyd uansett hvilken av disse to du velger. Jeg er hvertfall fornøyd med begge to, men jeg kommer nok til å kjøpe L'Oreal sin i fremtiden fordi den er over 100 kr billigere enn MAC sin. 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Luksus vs. busjett - Solid makeup brush cleanser

Siden november har jeg gått over til å bruke en solid såpe til å vaske sminkekostene mine istedenfor å bruke den tradisjonelle sminkekostsåpen. Jeg syns det er mye enklere, det går kjappere og jeg føler at sminkekostene mine blir renere. Jeg begynte å bruke beauty blender sin solid cleanser, men så oppdaget jeg at Makeup Mekka hadde en mye billigere en. Derfor kjøpte jeg den slik at jeg kunne teste ut begge og se hvilken jeg likte best. 

Blendercleanser solid kjøpte jeg hos Coverbrands. Den koster orginalt 179 kr, men er på tilbud akkurat nå til 149 kr. Den inneholder 1 oz. solid som tilsvarer 28 gram.

Jeg liker denne veldig godt. Den har den deilig lukt av lavendel som gjør at det å vaske sminkekosetene sine ikke blir et like stort ork lenger. Den rengjør sminkekostene raskt og effektivt og jeg har ingenting negativt å si om denne. 

Pro cosmetic brush soap kjøpte jeg hos Makeup Mekka. Den koster orginalt 99 kr, men er på tilbud nå til 50 kr. Denne inneholder hele 100 gram. 

Jeg liker denne også veldig godt. Denne har en deilig lukt av sitron som sprer seg i rommet når du vasker sminkekostene dine, men det er ikke en lukt som sitter igjen når kostene har tørket. Denne vasker også kostene raskt og effektivt og jeg har ikke opplevd noe negativt om denne heller. 

Konklusjon:

Hvem vinner egentlig av disse to? Etter min mening er begge to like gode, men den ene er dyrere enn den andre i tillegg til at den inneholder mindre. Hvis vi går ut i fra orginalpris så koster den fra Beauty Blender 179 kr og inneholder 28 gram mens den fra Makeup Mekka koster 99 kr og inneholder hele 100 gram. På grunnlag av dette velger jeg faktisk budsjett over luksus rett og slett fordi den gjør en like god jobb som den dyrere, men den er billigere og inneholder mer produkt så den kommer til å vare lenger. 

Når det er sagt så anbefaler jeg begge to på de sterkeste. Det å vaske kostene med en solid såpe kontra en flytende gjør alt mye enklere og det blir mindre gris. 

Har du testet noen av disse? 

Hva er din favoritt såpe til sminkekostene dine? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Luksus vs. busjett - Givenchy antigona duffel bag vs. ebay versjon

Tenkte å komme med et luksus vs. budsjett innlegg inspirert av samme type innlegg Caroline Berg Eriksen pleier å lage. 

Jeg skal ikke legge sjul på at jeg syns designervesker er nydelige, men det finnes nesten identiske vesker til en mye lavere pris på ebay. Det er selvfølgelig ikke samme kvalitet, men de ser prikk lik ut. Eneste store forskjellen på selve utseende er at selve designermerket  ikke står på vesken. For å si det sånn så er det hovedsakelig merke man betaler for og ikke vesken i seg selv. Derfor var jeg overlykkelig da jeg fant identiske vekser på ebay til en brøkdel av prisen. Det finnes etterlignere av flere forskjellige merker, men i dag skal jeg ta for meg den jeg selv har. 

Den vesken jeg har er en etterligner av Givenchy antigona duffel bag. Når det kommer til prisforskjellen så koster orginalen 2 435 dollar som tilsvarer rundt 17 000 norske kroner, mens etterligneren fra ebay koster 353 kroner. Det er jo en helt sinnsyk prisforskjell for to vesker som ser helt lik ut. Som jeg sa lenger opp så er jo kvaliteten bedre på orginalen, men for å være helt ærlig så syns jeg kvaliteten på etterligneren er super. Jeg har hatt min i ca. 2-3 år og brukt den veldig mye. Den har ikke blitt ødelagt og man ser nesten ikke at jeg har brukt den. Hvertfall ikke så mye som jeg har gjort. Det er en helt nydelig veske som rommer masse. Man kan nesten ha hele livet sitt med seg uansett hvor man går. 

Her er bildet av orginalen til 17 000,-.
Her er mindre profesjonelle bilder av min som du får kjøp for 353,- på ebay. Du finner den her. (beklager bakgrunnen på disse bildene) Kort oppsummert så ville jeg definitivt gått for budsjett over luksus når det gjelder denne vesken. Måtte bare skrive det i tilfelle dere var i tvil, hehe. 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, må du gjerne følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

 

Translate to english

Vis flere innlegg