hits

Celinahansen.blogg.no

Jentedag

I dag har guttene vært hjemme med Lucas mens Frida og jeg var i byen og kikket litt. Vi koste oss masse og fikk handlet inn litt småting. Vi fikk også i oss en deilig lunsj bestående av chicken nuggets og pommer frites, nam!

 

Nå har vi spist siste rest av pizzabollene fra i går og de var helt nydelig. Mitt dansecrew snurrer på skjermen siden vi var uten tv og internett i går, og snart skal det nytes litt iskald hvitvin.

Hva har dere gjort i dag?

Translate to english

Vel fremme

I 16-tiden i dag var vi fremme i Narvik. Her skal vi være til onsdagen for å tilbringe litt tid med bestevennene våre som også er to av gudforeldrene til Lucas. Siden da har vi spist middag, spilt kort og brettspill og bare kost oss. Lucas har ligget å sovet i noen timer nå og snart står pizzaboller og film på planen. Har ingen bilder å vise dere for nå. Bloggen kommer heller ikke til å bli veldig prioritert i helgen siden de har fri, men dere skal få en liten oppsummering av dagene mine. På mandag er de tilbake på jobb og jeg kan sette meg ordentlig for å skrive. Månedens favoritter for januar kommer nok også litt sent denne gangen også, men de kommer!

 

Håper dere har hatt en flott dag og at dere får en fin helg.

Vi snakkes mer i morgen!

Translate to english

Mine topp 6 hårprodukter

Jeg syns det er viktig å ta vare på håret sitt. Spesielt hvis du har langt hår og vil holde det langt og sunt. Jeg har 6 produkter å vise dere i dag som jeg sverger til og elsker. 

L'oréal absolut repair - repairing cream for very damaged ends: Dette er en leave in hårkur jeg bruker hver gang jeg har vasket håret. Tuppene på håret mitt blir ikke like fort slitt som før jeg begynte å bruke denne. Jeg kan ikke engang huske hvor lenge jeg har brukt denne. Dette er hvertfall den andre flasken jeg har kjøpt, men de holder veldig lenge. Tar som regel to pumper og fordeler det i vått hår. Jeg konsentrerer det på tuppene og det som er igjen på hendene mine, drar jeg gjennom resten av håret mitt. 

Moroccanoil: Alle har vel hørt om denne fantastiske håroljen. Denne har jeg brukt i over et år nå og håret mitt har aldri vært så glatt og glansfult. Denne bruker jeg mest i vått hår sammen med hårkuren over, men jeg har også brukt den på tørt hår hvis tuppene trenger litt ekstra pleie. Man trenger veldig lite av produktet ved hver bruk. Bruker man for mye vil håret så fettete og skittent ut. Det jeg gjør er å snu den opp ned i hånden min med tuten på flasken presset ned i håndflaten. Når jeg da tar bort flasken er det bare en liten sirkel med produkt i hånden min og det er alt jeg trenger og jeg har veldig tykt og krusete hår. Jeg fordeler produktet hovedsakelig på tuppene og det lille som er igjen på hendene mine drar jeg lett gjennom håret, men passer på å ikke komme i nærheten av hodebunnen for å unngå at håret ser fettete ut. 

Redken heat styling thermo actif satin wear 02 - prepping blow dry lotion: Et helt fantastisk produkt jeg har brukt i et år snart. Dette er et produkt man skal ha i håret før man føner det. Den har varmebeskyttende egenskaper samtidig som den gjør håret mer glatt og fint etter føning. Før ville jeg ikke føne håret mitt fordi jeg så ut som en sau når jeg var ferdig. Jeg har som sagt veldig tykt og krusete hår med naturlige krøller/bølger/fall, men med dette hårproduktet blir håret mitt nesten helt slett når jeg er ferdig med føningen. En annen ting som har hjulpet er at jeg gikk til innkjøp av en ny hårføner som er mye kraftigere enn den jeg hadde før så håret har ikke noe valg enn å ligge nesten slett. Jeg tar ca en og en halv pumpe og fordeler det jevnt gjennom håret, men jeg jobber nedover og opp slik at tuppene får best beskyttelse. 

Redken heat styling thermo act if iron shape 11 - finishing thermal spray: Dette er din typiske varmebeskyttelse når du skal varmestyle håret ditt. For meg har det ikke så alt for mye å si hvilken varmebeskyttende jeg bruker så lenge den er fra en frisørsalong. Dette er den jeg bruker for øyeblikket og den gjør jobben sin veldig bra. 

Batiste dry shampoo - fruity and & cheeky cherry: Min nye avhengighet fra 2014 er tørrshampoo. Dette er rett og slett et helt genialt produkt. Jeg har prøvd en del forskjellige tørrshampooer, men denne fra batiste er den beste etter min mening. Med denne kan jeg utsette hårvasken et par ekstra dager noe håret mitt har hatt veldig godt av. Det sliter på håret å vaske det hver dag så dette er et produkt sendt fra himmelen. Man tar bare og sprayer det i røttene over hele håret og masserer det inn og plutselig ser håret ditt nyvasket ut. Den fjerner olje fra fet hodebunn og gir i tillegg litt volum. Akkurat denne lukten er min favoritt og gjør at håret ditt til og med lukter nyvasket. 

Fudge salt spray - medium hold bodifying salt-enhanced texture spray: Saltvannspray er noe jeg bruker nesten hver gang jeg krøller håret mitt. Det gir bedre form til krøllene, de holder bedre og får en litt mer effortless look. Et must etter min mening. 

Hva er dine favoritt hårproukter? 


 

Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, må du gjerne følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Fortsatt hjemme

Vi har enda ikke kommet oss avgårde til Narvik. Det er meldt stiv kuling hos oss og på hele strekningen vi skal kjøre. Det ser altså ut til at turen blir utsatt til i morgen. Det er ikke lange tiden å vente, men det er likevel et stort irritasjonsmoment for meg. Når jeg har innstilt meg på at jeg skal noe og har alt klart så er det så kjipt at ting ikke går etter planen. Jeg er også sånn hvis jeg skal noen plass og vet når jeg må dra hjemmefra. Drar jeg så mye som et minutt senere enn jeg hadde planlagt, blir jeg irritert. Min beste og verste egenskap, haha!

Akkurat nå er det ikke så mye vind her, men det er det ikke på hele ruten vår. Flere ferger er innstilt, men ikke den vi skulle ta. Den fergen går innaskjærs og har en overfart på bare 25 minutter. Det er de som går utaskjærs, på åpent hav og som har lenger overfart som er innstilt.

 

What to do today, then...?

Translate to english

Hva har jeg i dusjen?

Tenkte jeg kunne vise dere hvilke produkter jeg har i dusjen akkurat nå. Dette er produkter jeg liker veldig godt.

♦ Shampoo og balasam fra TRESemmé i split remedy serien. Disse hjelper veldig på slippe tupper og gjør håret veldig glatt og sunt. Den lover å redusere slitte tupper med 80% etter tre vask. Det er jeg ikke helt sikker på, men den er mer pleiende enn mange andre shampooer og balsamer jeg har brukt opp igjennom årene. 

♦ Intimsåpe fra asan og intim shaving gel fra rfsu (tmi alarm) bruker jeg til de intime områdene. Når det kommer til vasking av resten av kroppen liker jeg Dove sin purely pampering nourishing body wash. Denne egner seg godt til barbering av legger og under armene. Den tilfører huden mer fuktighet enn andre dusjsåper jeg har prøvd. Den lukter veldig godt i tillegg.

♦ Hver gang jeg vasker håret bruker jeg også en dyprens til huden. Den jeg bruker akkurat nå er fra bareMinerals og der deres deep cleansing foam. Den er kjempegod og huden blir ren og myk. 

♦ Av og til trenger håret litt ekstra pleie og min all time favoritt når det kommer til hårkur er denne fra Redken. Den heter extreme strength builder og den er rett og slett fantastisk. Håret blir mykt og glansfult og det føles veldig sunt. 

♦ Jeg bruker vanligvis ikke en bodyscrub fordi jeg rett og slett er for lat for det, men jeg fikk denne fra det body shop i julegave for en del år siden. Jeg bruker den hvis jeg plutselig skulle få lyst på en ordenltig scrub. Den har lukten vineyard peach cream og det er ikke min favorittlukt akkurat, men den funker til sitt formål som er å skrubbe huden og fjerne døde hudceller. 

♦ Barberhøvelen fra shai er den beste jeg noen gang har prøvd. Den har 6 blader istedenfor 5 som andre barberhøvler. Barbering av legger har aldri vært enklere. 

Hvilke produkter bruker du i dusjen? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, må du gjerne følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

Facebook: HER

Translate to english

Vis flere innlegg