hits

Celinahansen.blogg.no

Bitches get stuff done


God søndagskveld alle sammen. I dag har Lucas og jeg vært på middag hos moren til Alexander. Han er jo på jobb og kommer ikke hjem før i morgen så det var bare Lucas og jeg. Til kvelds laget jeg vaffler så vi har storkost oss her hjemme. Nå ligger lillemann og sover og jeg ser Bones (sjokk). 

I dag har jeg vært utrolig produktiv. Jeg merker endelig at jeg begynner å komme på topp igjen. Litt småvondt i hodet og litt snufsing, men det gjør meg ingenting i forhold til hvordan formen har vært ellers i uken som var. Jeg kjenner på kroppen at jeg har energi som trenger å komme ut så jeg tenker at en zumbatime i morgen kommer til å gjøre susen. I morgen er det også tilbake på jobb og jeg gleder meg til å komme tilbake. Jeg lurer på hvordan det blir når jeg er ferdig der når jeg savner kollegaer og brukere etter bare noen dager, hehe. 

Nå skal jeg rydde litt her hjemme og ordne litt saker og ting før jeg legger meg. Kjenner jeg er litt småtrøtt etter en tidlig start i morgest så jeg gleder meg til å legge meg under dynen. 

Jeg håper dere har hatt en fin slutt på uken og at starten på den nye blir super! Vi snakkes mer i morgen :-)

Hva har du gjort i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Månedens favoritter: Januar

Tenk at årets første måned er over. Januar har bare flydd forbi og i morgen er vi i februar. Når en måned er over betyr det jo at det er tid for månedens favoritter. Under her har dere en håndfull ting jeg har likt i januar. Jeg håper dere liker innlegget! 

Litt tidligere i januar fortalte jeg dere om en ny foundationkombinasjon og dette er kombinasjonen jeg har brukt nesten hver dag i hele januar. Ved å blande disse to får jeg den perfekte fargen, den perfekte finishen, den perfekte dekkevnen og den perfekte holdbarheten. Jeg elsker alt ved denne kombinasjonen. Det eneste er at jeg skulle ønske jeg ikke trengte å mikse to foundations for å oppnå det resultatet, hehe. 

En ny lipgloss har tatt over i januar da den fra NYX ble tom. Dette er lipglossen i fargen "afternoon tea" fra Tanya Burr. Den er litt sticky, men det gjør at den holder lenger og fargen er helt nydelig. Jeg digger denne lipglossen og det til tross for at jeg egentlig ikke liker sticky lipgloss eller lipgloss generelt. Jeg syns bare det er kjekt å bruke på jobb for å ha et eller annet på leppene som gir et hint av farge. 

Når det kommer til leppestift, har jeg vært helt obsessed med Mac sin leppestift i fargen "patisserie". Den har en lustre finish og jeg elsker fargen. Det er en rosatone med et hint av peach og nude. Rett og slett den perfekte hverdagsfargen. 

Jeg har begynt å bruke en ny kost til bronzer/contour. Dette er Zoeva 126 luxe cheek finish. Det jeg elsker med denne kosten er at den kan gi en ganske skarp kontur, men den kan også blende ut og gi en mer bronzy glød istedenfor en skarp kontur. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker denne kosten. 

"Thanks a latte" fra Benefit er øyenskyggen jeg har brukt mest iløpet av januar. Grunnen til det er at det er en øyenskygge jeg bare tar over hele øyelokket og blender ut kantene. Det er en så rask og enkel øyenskyggelook, men det gir samtidig et hint av farge på øyenlokket. Jeg elsker denne bronzy øyenskyggen!

Jeg har funnet meg en ny favorittsnacks i januar. Denne er fra Snack a Jacks og har en sour cream og chive smak. Disse er så yummy at jeg har ikke ord!

En app jeg har vært litt obsessed med er "Sleep Cycle". Dette er en app som tracker søvnen din og viser hvor god søvnkvalitet du har. Den funker faktisk og bruker mikrofonen i telefonen din for å holde kontroll på søvnen din. Du setter på vekkerklokken inne i appen og på morgenen vekker den deg alt fra en halvtime tidligere til da du har satt alarmen alt utifra hvor du er i søvnsyklusen. Den vekker deg da du sover lettest og det gjør at du føler deg mer opplagt når du blir vekt av alarmen. Du kan slumre helt til klokken er der du satt alarmen og da kan du ikke slumre lenger. Da må du inn på selve telefonen for å slå den av noe som har hindret meg i å forsove meg i hele januar. Jeg digger denne appen og kan lett anbefale den til dere alle sammen. 


Det er vel ingen hemmelighet at jeg har blitt helt hektet på Bones. Det tok meg nesten en hel sesong før jeg ble ordentlig hektet, men nå klarer jeg nesten ikke å slutte å se. Jeg tror jeg er på sesong 4 eller 5 så da vet dere hva jeg har gjort mens jeg har vært syk. Jeg har enkelt og greit ligget på sofaen og sett på Bones, haha. David Boreanaz er jo ikke vond å se på heller!

Sang

Jeg har to sanger jeg har elsket i januar. Den første er "Faded" av Alan Walker og den andre er "Hyde" av Astrid S. Jeg elsker begge sangene og har hørt på de non stop!

Hva har vært dine favoritter i januar?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Ukens pins #36
Som dere ser har jeg vært helt obsessed med interiør denne uken. Nesten alle interiørbildene jeg kom over inspirerte meg så jeg måtte jo begrense meg litt slik at innlegget ikke ble flere km langt, hehe. Jeg håper dere fant noen inspirerende bilder du også ;-)

Hva inspirerer deg i hverdagen?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Sliten etter dagens eventyr

Før Lucas kom hjem i dag så hadde han vært på både oldemorbesøk og i bassenget sammen med moren til Alexander. Han var utrolig kosete og ville bare slappe av så da han kom til meg med iPaden og sa "se bil" så hadde jeg ikke hjerte til å si nei. Vi fant frem "biler", han la seg på sofaen og der koste han seg ihjel. Det tar på å være på topp si!

Translate to english

Oppdatering: Mål for januar - ble de gjennomført?

1. Først og fremst vil jeg at vi skal få ferdig soverommet. Oppussingen har gått veldig tregt så dette er noe jeg bare vil å gjort ferdig sånn at jeg kan få organisert og ordnet der inne for nå så syns jeg alt bare er rot og jeg faller ikke helt til ro. Det er bare et stressmoment for meg akkurat nå som jeg vet skal gjøres også tar det så lang tid før det blir ferdig. Hjelpes, haha!

Yes! Dette ble ferdig ganske tidlig i januar og jeg er kjempefornøyd! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Det kommer om ikke så alt for lenge. 

2. Nå har Lucas fått så mye leker og jeg vet det kommer mer når han har bursdag 26. februar. Derfor vil jeg kjøpe et eller annet til rommet hans som han kan ha alt i. Nå har han bare en stor lekekasse, men den er jo overfylt og vel så det. Jeg tenker kanskje en bokhylle der jeg kan plassere bøkene hans i tillegg til å ha noen kurver med leker i. Hvordan har du gjort det på ditt barn sitt rom?

Dette fikk jeg også gjort ganske tidlig i januar. Nå har en fin bokhylle med sånne små tøykruver man får kjøpt på jysk der jeg har lagt lekene hans. I tillegg har han fått bøkene sine på plass der. Nå er det jo under en måned igjen til han blir 2 år (Hææææ?!?!?!) så da blir det vel enda mer overfylt av leker og slike ting, haha. 

3. I løpet av januar vil jeg komme meg inn i en eller annen form for treningsrutine. Jeg har vært utrolig slapp på den fronten etter at jeg begynte å jobbe i sommer så nå vil jeg komme inn i en rutine og trene minimum 2-3 ganger i uken. Nå er det slutt på latskapen og unnskyldningen om at man ikke har tid. 30-60 minutter med trening skal jeg da klare å få inn et par dager i uken. 

Dette har jeg også faktisk fått til og vet dere hva? Jeg har faktisk fått en enorm treningsglede og gleder meg til å dra på trening. Min hemmelighet er å variere det. Jeg har dratt på en del gruppetimer for å få gjort noe annet og for å få en en god kondisjonsøkt istedenfor å løpe på mølla. Løpeglede har jeg desverre ikke enda, hehe. 

4. Jeg blir stresset av rot, uorganiserte papirer og ting som ikke ligger der de skal. Derfor skal jeg ta meg en ordentlig runde i skuffer og skap og få organsiert alt vi har liggende i tillegg til å kaste alt vi ikke trenger. Jeg får helt fnatt av hvor mye unødvendig vi samler på og bare slenger i skuffer for å få det unna vei. 

Dette har jeg ikke gjort ferdig, men jeg har i det minste begynt. Det er mye å ta tak i og organisere og det har mildt sagt vært et ork, men jeg har i det minste begynt og får tatt litt nå og da. 

5. Jeg vil prøve å få laget noen flere videoer til dere. Jeg syns det er kjempemorsomt å lage videoer og redigere dem og jeg tror det er morsomt for dere å få litt variasjon her på bloggen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få det inn i programmet for det er noe jeg veldig lyst til. Bare kom med masse idéer og ting dere vil se på video så skal jeg se om jeg ikke klarer å få til noe. 

I januar ble det bare en video, men jeg håper på flere iløpet av 2016. Det er jo så morsomt å filme og redigere. Jeg koser meg med sånne småting.

6. Jeg har lyst til å ommøblere i stuen (igjen). Nå er det strengt tatt nødvendig siden sofaen ble stående litt for nært vedovnen. Jeg skal se om jeg ikke klarer å hive meg rundt og få gjort det ganske tidlig i januar. Jeg har tenkt på det i lang tid nå og prøver å finne ut hvordan jeg vil ha det. Dette er også en ting jeg vet skal skje, men som tar så lang tid å gjennomføre at det er not et stressmoment, hehe.

Dette er nok en ting jeg fikk gjort ganske tidlig i januar. Det eneste jeg må gjøre nå er å dekorere ordentlig og bilder der jeg vil ha det og annen pynt der jeg vil ha det. Når jeg er ferdig skal dere selvfølgelig få se. 

7. I januar er det påtide å ta bort alt av julepynten så det skal jeg få gjort i tillegg til å pynte litt om. Det gleder jeg meg til for jeg elsker jo å pynte og styre i hjemmet. Interiør er en liten passion til Alexander sin store fortvilelse. 

1. januar ble jeg kvitt all julepynten og fikk satt det opp på loftet. Et par dager etter begynte jeg jo å ommøblere så jeg har ikke fått pyntet og dekorert ordentlig helt enda, men det kommer seg. 

8. Vi fikk jo to av Omaggiovasene fra Kähler i julegave så nå vil jeg begynne å kjøpe friske blomster jevnlig, kanskje hver uke. Det er jo så fint og det er en utrolig fin måte å friske opp hjemmet på og tilføre litt farger. I tillegg så lukter det jo så godt!

Dette har jeg fått gjort i januar og det er en glede å ha friske blomster i hus. Jeg har faktisk bare trengt å kjøpt blomster to ganger denne måneden siden rosene faktisk holdt i ca 2 uker. Jeg vet ikke hva jeg har gjort anerledes for det har aldri skjedd at roser har levd mer enn en uke max.

9. Oppe på loftet har vi en bod der alt vi ikke bruker blir plassert. Der er det så masse rot og alt er så uorganisert. Nok et stressmoment jeg vil ta meg av som bare henger over meg som jeg må få gjort noe med. Eneste problemet er at det er så iskaldt der oppe så da må jeg kle meg godt eller fryser jeg vel fast. Forhåpentligvis får jeg det gjort iløpet av januar.

Nok en ting jeg fikk gjort helt i begynnelsen og det var som om en stor vekt ble løftet av skuldrene mine. Jeg heiv meg rundt en kveld og fikk organisert alt oppe på loftet, tok ned alt av sekker med klær og søppel, sorterte alt og fikk levert det enten på søppeldynga eller på TIA som er en bruktbutikk her på Fauske. Utrolig deilig følelse altså. 

Som dere ser så kom jeg faktisk i mål med det aller meste. Det hadde jeg egentlig ikke trodd da jeg skrev denne listen, men for en mestringsfølelse å få ting gjort som jeg har hatt lyst til å gjøre i evigheter. For min del så hjelper det å ha en liste å gå etter ellers glemmer jeg ting jeg skal gjøre også blir det ikke gjort. Tommel opp altså!

Hadde du noen mål for januar og fikk du gjennomført dem?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg