hits

Celinahansen.blogg.no

Produkter jeg har brukt opp #4

Jeg får visst ikke lastet opp bilder til bloggen her hos Caroline så derfor får dere heller en ny produkter jeg har brukt opp i kveld. Dere får se antrekk og sminken jeg har på i kveld i morgen når jeg kommer hjem igjen. Nå skal vi ut og kose oss så vi får heller snakkes i morgen.

Garnier micellar cleansing water: Dette er litt av et vindunderprodukt. Den fjerner sminke raskt og enkelt og den lukter ingenting. Dette er første steg i min hudpleierutine. Jeg bruker den til å fjerne det meste av øyensminke før jeg går inn med en cleansing oil og ansiktsrens. Jeg elsker den og har allerede kjøpt en ny. 

Asan mild shower and shave: Din standare intimsåpe (tmi). Jeg er ikke kresen på intimsåpe, men holder meg til asan sine. Har brukt asan helt siden jeg kan huske. Har en annen fra asan nå, men denne er også god. 

Jennifer Lopez luxe: Jeg har ikke brukt hele denne parfymen. Den var vel over halvveis brukt da tanten min gikk lei og ga den til meg. Den lukter veldig godt, men den er ikke en favoritt. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen forid jeg har andre parfymer jeg liker bedre. 

Isadora colorful eyeliner black: Dette er den første eyelineren jeg bruke da jeg begynte å bruke eyeliner rundt 9. eller 10. klassen. Den har en ganske tykk applikator og ikke veldig enkel å påføre, men jeg er et vanedyr og kjøper den om og om igjen. Den er veldig svart og holder hele dagen. Den funker veldig bra, men jeg må ta meg bedre tid når jeg påfører den for å ikke gjøre feil. Jeg har allerede kjøpt en ny en som er den tredje jeg har kjøpt. Den varer veldig lenge. Tror den første jeg hadde varte i over et år. 

Artdeco sensitive fine liner black: Likte denne eyelineren veldig godt, men et stort minus var at den tørket opp veldig fort. Den holdt hele dagen og var lett å påføre. Det kan hende at jeg kjøper den igjen ved en annen anledning, men jeg er fortsatt på utkikk etter den perfekte eyelineren. Kom gjerne med tips. 

L'occitane dry skin hand cream: En fantastisk god håndkrem som tilfører mye fuktighet. Denne hadde jeg utrolig lenge fordi man trenger så lite av den. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen fordi den bruker veldig lang tid på å trekke inn i huden. Har andre håndkremer som tilfører fuktighet, men som også trekker mye raskere inn i huden. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste? 

Noe her du har prøvd? 

Ikke glem at jeg har en konkuranse/giveaway gående på bloggen. Husk å meld deg på før søndag 8.mars for å bli med i trekningen av to av mine favoritt leppeprodukter. Bli med du også, her!


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, må du gjerne følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

Facebook: HER

Translate to english

Snart klar til å dra

Om ca en time er vi på tur ut døren. Lucas skal leveres hos besteforeldrene og jeg setter kursen mot Bodø for litt skikkelig venninnetid. Jeg skal være hos Caroline som er en av mine beste venner. Hun er også en av gudmødrene til Lucas. Har ikke sett henne siden romjulen, så jeg gleder meg utrolig mye til litt Celina og Carolinetid som vi liker å kalle det. Jeg fikk en melding fra henne i går om at vi måtte dra å spise bolle og softis når jeg kom, haha. Alt er pakket og klart til både meg og lillemann. Jeg er ferdigsminket for kvelden og nå venter jeg bare på at mini skal våkne sånn at vi kan spise middag før vi drar.

Det er mye mulig at det kommer et "sminke for kvelden" innlegg senere også skal jeg prøve å få Caroline til å ta noen bilder av antrekket mitt som jeg kan dele i morgen. Jeg har gått for en behagelig stil med mørke jeans, en shorte og en cardigan. Da holder jeg meg varm i tillegg siden forkjølelsen fortsatt henger litt igjen. 

Har skikkelig lyst til å ha på meg disse skoene, men jeg har ikke gått dem helt inn enda så vet ikke om det er så lurt. #luksusproblemer

Har dere noen planer for denne lørdagskvelden? 


Ikke glem at jeg har en konkuranse/giveaway gående på bloggen. Husk å meld deg på før søndag 8.mars for å bli med i trekningen av to av mine favoritt leppeprodukter. Bli med du også, her!


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

God fredag og god helg

Nå er det fredag og helgen er her. Alexander har jobbhelg og i morgen skal Lucas ligge hos moren og stefaren til Alexander. Jeg skal til Bodø og være hos ei venninne til søndagen. Blir skikkelig godt med venninnekos og litt morsomheter.

Lucas har sovet et par timer allerede og jeg sitter godt plantet i sofaen med finalen i Mitt Dansecrew før senkveld litt senere.

Har dere hatt en fin dag?

Noen planer for helen?

Translate to english

Takk for maten

Nå setter jeg meg endelig ned for en liten stund. Lucas og jeg har spist middag og kjøkkenet er ryddet. På menyen i dag sto det fiskekaker og det falt i smak hos oss begge. Jeg har alltid vært dårlig på å lage middag til meg selv og hvis Alexander og jeg lager middag sammen så gjør vi det gjerne etter at Lucas er lagt. Det er det slutt på nå. Lucas har blitt så stor at han kan spise det samme som oss så lenge det ikke er for mye salt, krydder og andre sterke ting som de små ikke skal ha. Jeg vil at Lucas skal få vokse opp med at vi spiser middag sammen rundt middagsbordet og forteller om dagene våre. Det er en så fin tradisjon å ha og alle får noe positivt ut av det. 

Eneste som manglet her er litt grønnsaker, men det glemte jeg helt da jeg var på butikken.. typisk

Spiser din familie middag sammen hver dag? 


Ikke glem at jeg har en konkuranse/giveaway gående på bloggen. Husk å meld deg på før søndag 8.mars for å bli med i trekningen av to av mine favoritt leppeprodukter. Bli med du også, her!


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

My perfume collection

Jeg er ikke den som hamstrer inn flere titalls parfymer. Jeg har en håndfull som jeg liker veldig godt og kan bruke til enhver anledning. Når det kommer til å beskrive luktene på en parfyme så skal jeg ikke prøve en gang. Jeg kommer til å kopiere og lime inn det jeg finner om duftbeskrivelse og duftnotene. 

♥ Daisy fra Marc Jacobs har vært veldig mye omtalt og det er det en god grunn til. Jeg elsker denne parfymen. Flasken, lukten og holdbarheten er fantastisk. 

Beskrivelse fra kicks.no: 

Daisy Eau so Fresh pirrer sansene. Den er lys, elegant og full av sjarm, kapslet inn i en nydelig flakong ingen kan motstå! Daisy Eau so Fresh er for en kvinne som er elegant, frekk, søt og original. Daisy Eau so Fresh dufter lett av bringebær, rose og plomme.

♥ Dette er andre flasken av denne parfymen jeg har. Naomi Campbell seductive elixir lukter skikkelig godt. Det er noe jeg kommer til å si om alle parfymene her, haha. Jeg bruker jo ikke parfymer jeg ikke syns lukter godt. Jeg syns også flasken er kjempesøt og dette er ikke en dyr parfyme eller. 

Beskrivelse fra nordicfeel.no: 

Forførende og sexy, Naomi Campbell Seductive Elixir avslører dristig og utfordrende kvinner. Duften starter med granateple, rips og rosa pepper for å gå over til hibiscus blomst, fresia og fiol. Duften avsluttes med musk og sandeltre.

♥ Wild fra Ralph Lauren var også en mye omtalt parfyme for noen år tilbake. Jeg husker ikke hvor gammel jeg var, men jeg fikk den i bursdagsgave hos mamma et år vi var i Sverige på ferie. Husker så godt at jeg luktet på denne parfymen og bare måtte ha den. Den er tydeligvis tatt ut av produksjon, men dette er ikke en parfyme jeg bruker hver dag. Det er ikke favorittparfymen min, så jeg kommer nok ikke til å bli skikkelig trist når den blir tom, men jeg liker den veldig godt likevel. 

Duftnoter hentet fra fragrantica.com:

Toppnoter: Vannmelon og jordbær

Midtnoter: Rød rose, cherry blossom og jasmin

Basenoter: Sandeltre og musk

♥ Sheer Beauty fra Calvin Klein tror jeg faktisk er favoritten min akkurat nå. Den lukter helt himmelsk og flasken er så enkel og stilren. Det eneste med denne er at den ikke varer lite lenge som noen av de over her, men lukten gjør absolutt opp for det. Den er ikke så stor heller så man kan lett slenge den i vesken eller spraye litt inn i en travalo.

Beskrivelse fra kicks.no:

Sheer Beauty står for ren skjønnhet. Dette er en mild, sart og forførende tolkning av Beauty. Duften er en delikat og fruktig floral. I topp finnes fersken, et hjerte av rosa liljer og en base av sandeltre.

I tillegg til parfymene i vanlig størrelse, har jeg to i prøvestørrelse som jeg liker ganske godt. Normalt sett kaster jeg bare disse når jeg får dem, men disse to liker jeg faktisk. 

♥ Den første er fra Michael Kors og heter sexy amber. Nok en gang skal jeg ikke prøve å beskrive lukten, men den lukter godt, haha. 

Beskrivelse fra kicks.no

Selve symbolet på en lekker stil med en forførende touch.
Varme og sensuelle noter fra Amber og sandeltre kombinert med myke toner av hvite blomster.
Avhengighetsdannende og dypt forførende.
Duftnoter: Amber, sandeltre, jasmin

♥ Den andre er fra Givenchy og heter Play for Her. De har altså parfymen play for han og henne. Denne har også en veldig god og behagelig duft.

Noter hentet fra sephora.com: 

Bergamot, Sweet Pea, Amyris Wood, Tiare Flower, Sandalwood og Musk.

 

Hva er din favorittparfyme? 


Ikke glem at jeg har en konkuranse/giveaway gående på bloggen. Husk å meld deg på før søndag 8.mars for å bli med i trekningen av to av mine favoritt leppeprodukter. Bli med du også, her!


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

Facebook: HER

Translate to english

Vis flere innlegg