hits

Celinahansen.blogg.no

Utslitt

Da jeg kom hjem fra jobb i går og fikk satt meg ned og slappa litt av ble jeg i skikkelig dårlig form. Det har vært noen hektiske uker i det siste og når jeg nå først fikk et par dager fri så gikk jeg rett og slett på en smell og ble skikkelig dårlig. Jeg har gått på høygir og ikke hørt på kroppen så da jeg først virkelig slappa av så er det ikke så rart at det ble sånn.

Jeg er glovarm i hele kroppen, men jeg fryser som bare det. Jeg har fått nok søvn, men er fortsatt trøtt. Jeg har vondt i hele kroppen, men jeg har ikke slått meg. Jeg er bare utslitt og det er en av de verste følelsene jeg har vært borti.

Jeg håper dere har forståelse for at det muligens blir roligere her inne fremover.

Vi snakkes plutselig igjen ;-)

Translate to english

Til min kjære sønn på din toårsdag

Tenk at det er hele to år siden du så dagens lys for første gang. 26.02.2014 klokken 06:10 var det lykkeligste øyeblikket så langt i livet mitt. Da fikk jeg se deg for første gang og den følelsen er helt ubeskrivelig.

De to siste årene har vært fylt med glede, tårer, frustrasjon og oppgitthet, men mest av alt har det vært fylt av en form for kjærlighet som jeg ikke ante fantes.

Før jeg ble mamma visste jeg ikke hva ekte kjærlighet var og det å elske noen fikk en helt ny betydning da du kom inn i livet mitt.

Lille, store gutten min. Jeg elsker deg over alt på jord og vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Et liv uten deg ville vært et liv uten mening. Takk for at du er du på din unike måte og du må alltid vite at mamma aldri vil svikte deg uansett hva.

Du er allerede en fantastisk sjarmerende gutt med et stort hjerte og jeg gleder meg til å se deg vokse opp og bli en fantastisk mann.

Gratulerer så mye med toårsdagen din, Lucas! Du er mammas øyesten.

Translate to english

Shop the look: Spring feeling


Bluse  //  Bukse  //  Jakke  //  Sko

Jeg kom over dette antrekket på Zalando her om dagen og jeg fikk skikkelig vårfølelse. De lyse fargene og de lette skoene oser jo bare av feel good, lysere og varmere tider. Blusen likte jeg utrolig godt og jeg elsker når de er lenger bak enn fremme. Jeg la til en tynn liten jakke til dette antrekket i tilfelle det er en frisk bris i luften eller det går mot kveld. Da er det godt å ha en lett jakke over. Skoene er vel ikke helt min stil, men alle er jo forskjellige. Kanskje du elsker skoene? Nå vil jeg bare at våren og varmen skal komme!

Hva syns du om antrekket?

Er dette noe du kunne gått med?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Kulde og usunn frokost

Hva skjedde med de usle fem kudegradene vi hadde i går? Da jeg våknet i morgest var det -18,8 grader ute og jeg fikk nesten sjokk da jeg gikk ut for å starte den overfrossne bilen min. Hjelpes for noe drit den kulda er. Det blir is på både utsiden og innsiden av bilen og det tar jo år og dag å få skrape bort. 

Når dere leser dette har jeg vel lunsjpause. Jeg hadde nemlig så god tid nå på morgenen sånn at jeg kunne stikke innom dere å si hei. I skrivende stund er klokken 07:00 og jeg er påtur ut døren hvert øyeblikk. 

I dag har mamma sin lille snusk bursdag og fyller to år og jeg gleder meg sånn til å hente han i barnehagen litt senere. Vi får se hva vi finner på i dag, men en ting jeg er sikker på er at vi skal storkose oss. 

Her har dere dagens megausunne frokokst. Hva er bedre enn pizzarester på morgenen etter en natt med alt for lite søvn. Sammen med kaffekoppen og litt youtube ble dette den perfekte morgenstunden!

Nå må jeg komme meg avgårde så jeg ikke blir for sen. Vi snakkes mer senere i dag. Da kommer det en ny shop the look. Inntil da må dere ha en superfin fredag og god helg når den tid kommer :-)

Hva skal du gjøre i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Nå mangler vi bare varmegradeneHappy torsdag alle sammen. Og gjett om jeg er glad i dag. Bare se på været. Det er så og si helt skyfritt og sol. Solen varmer til og med litt til tross for at vi har fem kuldegrader. Det eneste som kunne gjort denne dagen 100% komplett var at lille var hjemme hos meg og gradestokken viste 25 grader varmere, hehe. 

I dag skal jeg nok en gang på senvakt og er faktisk påtur ut døren veldig snart. Alexander kjørte Lucas i barnehagen før han dro på jobb i morgest så jeg har sovet lenge og bare slappet av i dag. Fikk meg til og med en liten tur til byen for å se litt i butikkene. Det ble ingen godsaker med meg hjem i dag, men det er kanskje like greit, hehe. 

Lucas skal være hos moren til Alexander i natt siden vi begge er på jobb og det stikker litt i mammahjertet for at jeg ikke får vekket bursdagsgutten min i morgen. Lucas fyller nemlig hele to år i morgen så dere kan tro at jeg gleder meg til å være ferdig på jobb i morgen og kan suse avgårde i barnehagen for å hente han. Det blir bare Lucas og meg i morgen siden Alexander ikke kommer hjem før på søndagsmorgenen så vi skal virkelig kose oss og gjøre akkurat det lille sjarmøren min vil. Feiring og slike ting tar vi igjen når vi er samlet igjen, men jeg skal gjøre dagen så bra for han som mulig uansett. Jeg er utrolig stolt av Lucas (om dere ikke skjønte det) haha!

Jeg har akkurat fortært et par stykker av denne deilige pizzaen som jeg bare måtte ta med meg fra byen. Nå er jeg mett og god og klar for en kveld på jobb. Jeg elsker kveldsvakter og hadde det ikke vært for Lucas så hadde jeg gjerne jobbet kveld nesten hver dag. 

Jeg skal komme meg avgårde, men vi snakkes forhåpentligvis senere!

Hva er dine planer for torsdagen?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Vis flere innlegg