hits

Celinahansen.blogg.no

Pitapizza

I dag før jeg kjørte Alexander til flyplassen bestemte vi oss for å lage pitapizza til lunsj. Det går kjempefort å lage, det er enkelt og supergodt!

Det du trenger:
♣ Pitabrød
♣ Tomatpurre
♣ Ketchup
♣ Det du vil ha på pizzaen

Slik gjør du det:
♣ Pizzasausen lager vi enkelt med ca 2 ss ketchup, ca en og en halv ts tomatpurre og litt vann. Dette røres sammen og smøres på tinte pitabrød.
♣ Videre tar du bare på det du vil ha. Vi bruker skinke, ost og rødløk.
♣ Sett pitabrødene midt i ovnen på 200 grader til osten har smeltet og begynt å bli litt gylden.

Dette er godt til lunsj, middag, helgekos eller når du bare vil ha noe ekstra godt å spise istede for tørre brødskiver og det tar bare ca 20 minutter å lage!

Det smaker utrolig godt!

Translate to english

Heihei!

Beklager lite oppdateringer! 

Dagen i dag har gått i ett og veldig fort. I tillegg så drar Alexander i morgen, så vi skal ha en skikkelig kjærestekveld med taco og film. Fra og med i morgen blir jeg alene med Lucas frem til neste gang Alexander har langfri. Jeg er egentlig veldig spent på hvordan det kommer til å bli. Da har jeg ingen hjelp og skal ta meg av barn og alt her hjemme helt alene. Jeg kommer sikkert til å kose meg masse, men kommer nok også til å være sliten de første dagene før jeg blir vant til det og kommer litt inn i rutiner. Heldigvis er det under to uker til neste gang Alexander kommer på besøk så det skal jeg klare med glans. 

Kjenner også nå at jeg må utnytte den tiden Lucas sover fult ut til å gjøre husarbeid og få jobbet litt med bloggen. Starten kan være litt treig, men som sagt så er det en vanesak å få alt til å passe inn i de alt for få timene i døgnet. Andre mødre klarer det og da skal da vel jeg også klare det! 

Det var lite respons på hva dere vil jeg skal blogge om. Skjønner at bloggen er veldig i startfasen og mange lesere er det forløpig ikke, men til dere som faktisk tar dere tiden til å stikke innom hver dag må vel ha noen ønsker. Må også få si takk til dere som stikker innom. Det setter jeg stor pris på!

Siden det har vært lite bildetaking her i huset så legger jeg ved et bilde av meg og Alexander på julaften. Savner virkelig det lange håret og må si at jeg savner magen litt også..

Håper alle får en fin kveld. Det skal jeg ha :) 

Translate to english

I går

Kvelden i går var veldig koselig og de var artig å komme seg litt ut av huset og være sammen med venner! Kan ikke skryte av at det ble masse bilder i går men fikk tatt et som var en selfie med meg og bestevenninna mi!

Hva gjorde dere i går?

Translate to english

VM i skreifiske og våganfestivalen!

Nå i helgen er det både våganfestivalen og VM i skreifiske i Lofoten. VM er noe som arrangeres hvert år og i år er ingen unntak. Jeg vil si at dette er et av årets høydepunkt for nå kommer det folk fra overalt for å enten delta på skreifiske eller for å delta på kveldenes festligheter. Denne helgen har jo fått kallenavnet "VM i skjitfylla" noe som kanskje sier seg selv. Alle drikker og koser seg med gamle kjente som har kommet hjem i anledning VM og det er masse mennesker, liv og røre overalt i hele Svolvær noe jeg syns er kjempe artig og koselig. Man ser folk gå rundt med mariusgenser, sydvest og støvler. Alle har et smil om munnen og er i godt humør. 

I kveld skal jeg ut sammen med noen venner for å dra på våganfestivalen som de har vært så smart å legge til denne helgen når det er så mange i byen. I kveld spiller luxus leverpostei og jeg tror det kommer til å bli masse liv og masse folk. I morgen spiller plumbo, men da står jeg over. Er så heldig at Alexander er hjemme med Lucas i kveld sånn at jeg kan få litt fritid og more meg litt før han på mandag drar hjem til Fauske igjen på grunn av jobb. Det gir jo guttene også tid til å bånde litt ekstra i kveld. 

Kamera blir ikke med ut i kveld, men kanskje dere får se noen iPhonebilder i morgen med skikkelig dårlig kvalitet! Vi snakkes senere også håper jeg at alle får en fin kveld :)

Translate to english

Blogging med småbarn i hus...

Det er ikke alltid like lett skal jeg fortelle deg. Selv om jeg nå har Alexander her noen dager til så er det ikke alltid like lett å få tid til blogging. Selv om tiden er knapp skal jeg hvertfall få ut et innlegg hver dag.

På dagtid er det ikke alltid Lucas vil sove. Hvis han først sovner på dagtid så er det ikke lenge om gangen og den lille tiden han sover må jeg bruke til å rydde litt i leiligheten, koke flasker og slike ting. Når jeg ble mamma, var det nesten som noen trykket på en knapp som automatisk gjorde meg til husmor, hehe. Før var jeg veldig lat med å rydde og ta oppvasken og ventet gjerne til det hopet seg opp, noe som gjorde det enda verre å gå i gang. Nå går det nesten på automatikk og det går jo mye fortere dersom man gjør det oftere for da er det mindre som må gjøres. 

Det er helt sykt hvor mye fortere det blir rotete med en liten en i hus. Flasker, gulpekluter, pledd, utgulpa klær og listen fortsetter. 

Likevel kan jeg ikke se for meg livet noe annerledes. Jeg liker det selv om det er litt hektisk. Dagene går fort og jeg kjeder meg aldri. Sist men ikke minst har jeg jo alltid selskap av den lille solstrålen min som nesten alltid er blid og fornøyd!

Jeg vet at det har vært mye såkalt mammablogging nå i begynnelsen, men det har vært for å oppdatere dere på de siste hendelsene, at dere skal få bli kjent med meg og ikke minst Lucas. Fremover kommer han til å titte innom, men det kommer også til å bli litt mer variert blogging. Dere må gjerne komme med tips og ideer på ting dere har lyst til å lese om. Det er for min del jeg blogger, men blogger jo også for dere og da må det nesten være noe dere er interesert i også. Vet fra tidligere at man fort går tom for ting å blogge om, så da er det greit å få tips fra dere lesere! 

Håper alle får en fin dag! 

Translate to english

Vis flere innlegg