hits

Celinahansen.blogg.no

Antrekk og to do lister


Jeg sitter konstant og vrenger hodet mitt etter nye idéer til bloggen. Jeg har alltid hatt lyst til å publisere antrekk og diverse moteinnlegg. Eneste problemet mitt er at jeg sjeldent har noen til å hjelpe meg med å ta bilder. I tillegg har vi Lucas noe som gjør det vanskelig å ta bilder på finere/kulere locations. Det er så sjeldent Alexander og jeg er hjemme samtidig mens Lucas ikke er her og dermed har jeg liten hjelp. 

Hva syns dere om kjedelige bakgrunner innendørs? Teller det mye eller er det selve antrekket som teller? Nå skal det sies at jeg ikke har en out of this world klesstil. Jeg liker hverdagslige klær som er komfortable og praktiske og som jeg føler meg vel i.

Hvis antrekk er noe dere kanskje ønsker å se mer av så si gjerne ifra, men jeg må nok skuffe dere med kjedelige bakgrunner om det skal la seg gjøre. 

En annen ting som har svirret litt rundt i hodet mitt er å kanskje dele dagens do to liste av og til. Jeg elsker å se andre sine to do lister og tenkte at dette kunne være interessant. Nok en gang er ikke livet mitt så spennende og fylt opp med diverse eventer, intervjuer og møter, men av helt hverdagslige ting som husarbeid, jobb og ting i den duren. Er dette noe dere ville likt å se? Isåfall hvor ofte? Hver dag eller noen ganger i uken? 

Jeg har lyst på mer variasjon på bloggen. Nå for tiden går det mye i beauty og hverdagsinnlegg, men jeg vil jo gjøre mer. Jeg merker hvor lite motivert jeg blir når jeg skriver om det samme hele tiden. Alt og alle kan ha godt av litt variasjon og det gjelder både bloggen, meg, dere lesere og motivasjonen, hehe. 

Jeg hadde blitt superglad for tips og idéer fra dere i tillegg til feedback på idéene jeg kom med over her. 

Har du noen supre idéer til meg?

Hva syns du om idéene mine over her? Er det noe du ville likt å sett?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Månedens favoritter: Mars

Siste dagen i mars allerede?! Jeg skjønner ingenting. Var det ikke nyttårsaften i går? Haha, den tiden bare flyr avgårde og jeg har merket det spesielt godt etter at jeg begynte å jobbe turnus. Tiden bare flyr avgårde og dagene går uten at jeg merker noe særlig til det. I morgen er vi allerede i april noe som betyr at det ikke er så alt for lenge til sommer!!! 

Nå skal jeg dele mine favoritter fra mars måned. Jeg håper dere liker innlegget. 

Jeg digger denne leppekomboen. Den består av Maybelline color drama intense velvet lip pencil i fargen nude perfection toppet med Makeup Revolution lipgloss i fargen natural pink. Disse to sammen gir en nydelig nude leppefarge med et hint av rosa og et hint av gloss noe jeg syns er veldig fint til hverdags. Det eneste jeg ikke liker er at jeg må spisse leppeblyanten, men det kommer jeg meg over når fargen er så fin, hehe. 


Jeg gikk jo tom for Urban Decay sin naked concealer (til min store fortvilelse) og måtte derfor lete rundt i kolleksjonen min på utkikk etter en ny concealer å ta i bruk. Valget falt på HD concealeren fra NYX og omg for en concealer. Den dekker bra, blender ut som en drøm og holder seg fin hele dagen. Det er ikke kødd en gang. Om jeg har tidligvakt så påfører jeg sminken min senest kl. 06 om morgenen, av og til tidligere, og når jeg da tar av meg sminken på kvelden, kanskje rundt kl. 20 så ser concealeren under øynene mine helt flawless ut. Jeg har brukt denne i rundt 5-6 uker nå og den er faktisk snart tom så jeg må vel finne enda en ny en å prøve ut. 

Iløpet av mars har jeg brukt pudderfoundation ganske så mye. Jeg veksler litt på om jeg vil ha flytende eller pudder og denne måneden har jeg gått litt tilbake til den mye omtalte pudderfoundation fra bareMinerals. Jeg har brukt denne av og på i ca. 5 år nå og jeg blir fortsatt like overrasket over hvor fin den er på huden hver gang jeg tar den på. Den dekker bra, du føler ikke at du har den på huden og sminken holder veldig bra iløpet av dagen. Denne er rett og slett veldig bra!

Jeg har testet ut en ny maskara denne måneden som jeg hadde gledet meg til å prøve. Dette er den nyeste fra Lancome som hetere volume-a-porter. Jeg visste dere denne i innkjøpsvideoen jeg hadde for en stund siden og jeg digger den. 

Jeg blir knusktørr på hendene i de kaldere månedene og det hjelper lite at jeg har en jobb der jeg vasker og spriter hendene x antall ganger iløpet av en dag. Jeg har blitt helt forelsket i denne hånkremen fra Vaseline Intensiv Care og bruker den mange ganger hver dag. Den trekker så fort inn i huden så jeg slipper å ha hendene på vift før jeg kan ta i noe igjen og den tilfører masse fuktighet som ikke forsvinner med en gang jeg har vasket hendene. 

Jeg gikk jo tom for nattkremen fra Biotherm og siden jeg syns lukten på den var så ekstrem, ville jeg prøve noe annet. Jeg ville også prøve noe som har en litt snillere prislapp. Denne fra Cosmica fant jeg på apoteket og den er virkelig god. Jeg betalte bare 150,- for den og den er virkelig god. Dette er en fet nattkrem som virkelig tilfører masse fuktighet til huden. Jeg får også en nesten nedkjølende følelse etter å ha påført denne noe jeg syns er veldig deilig. Den lukter heller ikke noe spesielt så den får en tommel opp fra meg!

Once upon a time kom endelig tilbake i mars etter en litt for lang pause etter min mening. Jeg elsker den serien og har gledet meg til en ny episode hver mandag. Om du ikke har sett serien før så må du gjøre det for den er så bra!

Musikk

Denne måneden er det fortsatt "Pillowtalk" av Zayn som har gått på repeat, men jeg har også fått sansen for "Icebreaker" av Agnete som også er årets vinnerlåt i MGP. Den sangen er bare så fin og jeg digger melodi/rytmeendringene i sangen. 

Mitt favorittmoment for mars må definitivt være påskehelgen da vi hadde besøk av Frida og Christian. Vi hadde det så utrolig koselig og det var deilig å bare være sammen og catche opp. En langhelg fylt med vin, kortspill/brettspill, gode samtaler, masse god mat og å være ute. Det er påskehelgen sin det. 

Hva har vært dine favoritter i mars?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER
 

Translate to english

En helt vanlig onsdag - mitt A4 liv

Følte dere ikke at dere ble skikkelig dratt inn med den kreative overskriften min? Jeg sliter skikkelig med å komme på overskrifter og det gjør at de blir skikkelig lite kreativ, men hva skal man skrive om en helt vanlig onsdag?

I dag har jeg vært på jobb, Lucas i barnehagen, vi har kost oss hjemme på ettermiddagen også var det leggetid. Vi har pratet med mamma på facetime, men det gjør vi så ofte at det ikke er noe utenom det vanlige. Alexander er på jobb og kommer ikke hjem før på lørdagsmorgenen, men det er nok en gang ikke så uvanlig, haha.

Man kan vel trygt si at vi lever et ganske så A4 liv, men vet dere hva? Jeg elsker det og trives veldig godt med det livet vi har sammen.

Det eneste som er litt dumt er at dere ikke får noen superspennende hverdagsinnlegg. Kanskje dere liker disse hverdagsinnleggene og syns det å følge et A4 familieliv er spennende nok. Ikke vet jeg, men jeg føler at jeg gjentar meg selv hele tiden for det skjer jo ikke noe nytt.

Lucas er i seng og jeg er ganske snart påtur i seng jeg også. Når jeg har flere dagvakter på rad, liker jeg å legge meg supertidlig og stå opp supertidlig for å få en god og rolig stund på morgenen som bare er min. Jeg er så trøtt når kvelden kommer uansett så jeg ser ikke noen grunn i å tvinge meg selv til å sitte våken bare fordi Lucas er lagt og jeg har litt alenetid. Den alenetiden liker jeg mye bedre å ha på morgenen.

Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere får en fortsatt fin kveld!

Hva har du gjort i dag?

Hvordan foretrekker du din døgnrytme?

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #25

Disse fikk jeg i en glossyboks for en liten tid tilbake og jeg elsker dem. Jeg liker denne versjonen med micellar mye bedre enn de vanlige sminkefjerningsserviettene fra simple som er i den grønne pakken. Jeg kommer definitivt til å kjøpe disse fremover når jeg kommer over de på butikken. 

Denne dusjsåpen fikk jeg også i en beauty box. Den luktet greit, men det var ikke noe spesielt med den som gjør at jeg kommer til å kjøpe den igjen. Jeg sverger fortsatt til den kremete dusjsåpen fra Dove og kommer nok til å fortsette å bruke den. 

Denne flytende eyelineren fra Makeup Revolution har jeg skrytt opp i skyene flere ganger og nå er den tom. Jeg hadde kjøpt en ny en, men for en eller annen grunn var den ikke like god. Denne holdt iløpet av hele dagen og var enkel å påføre, men den nye jeg har kjøpt funket ikke overhode. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen da jeg har andre eyelinere jeg også liker kjempegodt. 

Bliss fabulous foaming face wash er nok en gang et produkt fra en beauty box. Denne elsket jeg og kommer definitivt til å kjøpe den igjen når jeg er tom for de andre ansiktsrensene jeg har liggende. 

Som dere vet liker jeg å bruke pudderfoundation av og til. Denne fra Max Factor likte jeg utrolig godt og passet perfekt til naturlige dager. Den dekker godt og holder lenge på huden i tillegg til at den føles veldig lett. Nok et produkt jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe igjen på et eller annet tidspunkt. 


Hva ville vel et slik innlegg fra meg være uten tørrsjampo fra CoLab. Jeg elsker denne og har allerede bestilt meg et lite lager fra feelunique. De er tilgjengelige på Vita.no også, men der er den nesten dobbelt så dyr. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Vår påskekos

God tirsdag dere.

I dag var det tilbake til hverdagen med jobb og barnehage. Jeg kjente at det var litt vanskelig å starte opp igjen etter så mange dager fri, men bare jeg kom meg i gang, gikk det som en lek.

Nå er vi vel hjemme igjen og skal snart gå i gang med middagslaging og ellers bare kose oss.

Påsken vår ble, som forventet, utrolig koselig. Vi har hatt lange kvelder med vin og øl kombinert med kortspill og brettspill av diverse slag. På dagtid har vi vært på aketur i påskeværet og laget masse god mat.

Det ble skikkelig stille og rolig etter at Frida og Christian dro i går, men vi får håpe at det ikke blir så alt for lenge til neste gang for slike dager får jeg aldri nok av!

Dagene fremover kommer til å bestå av jobb etterfulgt av enda mer jobb i helgen. Her i huset gjelder det bare å henge med om man skal huske alt, hehe.

Hvordan har din påske vært?

Translate to english

Vis flere innlegg