hits

Celinahansen.blogg.no

Avbrekk i hverdagen

Nyter litt gossip girl i hverdagen når Lucas ligger og sover. De minuttene jeg har alene i løpet av dagen er hellig, så er alt av husarbeid gjort så sitter jeg og slapper av med serier.

Må også meddele at jeg fikk beskjed i dag at jeg ikke fikk leiligheten, så da er det bare å vente på at en ny skal bli ledig og prøve igjen.

Resten av dagen skal nytes med gossip girl og lillegull når han våkner igjen. Alexander er på jobb og foreldrene hans drar på hytta til i morgen.
Vi kjører tilbake til Lofoten enten i morgen eller fredag og da har jeg pakker jeg må hente på posten. Dåpspynten og dåpsklærne mine har kommet, så nå gleder jeg meg til å prøve på og se!

Håper alle får en fin dag!

Translate to english

Inspo interiør

Var å så på ei leilighet på fauske på søndagen og viste min interesse og jeg må si jeg likte leiligheten veldig godt. Eneste som var litt dumt var at det ikke var to soverom, men forløpig går det bra.
I den anledning søkte jeg litt på nettet etter inspirasjon til innredning.
Alle bildene i innlegget er fra Lizbethosnes.com og dere som er interessert i interiør burde ta en titt innom bloggen hennes. Hun har utrolig mye fint.

Liker veldig godt de lyse fargene fordi det kan åpne opp et rom på en fin måte.

Translate to english

Koselig dag med gladgutten!

Har hatt en kjempefin dag med Lucas. Alexander er på jobb så det har vært oss i dag. Mini har i tillegg vært veldig oppmerksomhetssjuk så har ikke fått gjort så mye annet enn å kose med han, noe som ikke gjør meg noe i det hele tatt!

Glad, men litt skeptisk når mobilen kommer frem haha <3

Translate to english

Savner å være gravid

Nå er det to måneder siden Lucas kom til og jeg må si jeg savner å være gravid og jeg savner den store, fine magen. Jeg hadde en del plager mot slutten av svangerskapet som bekkenløsning og søvnløse netter. Under absolutt hele svangerskapet mitt så hadde jeg ikke en hel natts uavbrutt søvn fordi jeg alltid var på do 2-6 ganger i løpet av en natt. Hos noen gir dette med tissetrangen seg i midten av svangerskapet og kommer tilbake igjen på slutten, men hos meg vedvarte det hele tiden. 

Til tross for disse "plagene" var det å være gravid noe av det beste jeg hadde kjent til da. Nå er jo det å være mamma det beste selvfølgelig, men frem til da var det å gå gravid helt fantastisk. Jeg savner de små babysparkene. Noen har jo såkalte fantomspark lenge i ettertid, men det har ikke jeg hatt i det hele tatt. Savner å kjenne spark og bevegelser og føle på hvor fantastisk det er at jeg lager et liv i min egen kropp. 

Savner også magen veldig mye. Jeg har aldri følt meg så fin som når jeg hadde den store, runde magen. Hadde gjerne på meg tettsittende gensere for å vise frem magen. 

Gleder meg veldig til å gå gravid igjen selv om det blir noen år til neste gang. Nå skal jeg fokusere på Lucas, Alexander og få ferdig utdannelsen min slik at jeg kan få meg en jobb og ordentlig inntekt. Når alt dette er på plass og vi føler oss klar, så kan diskusjonen om flere barn komme opp. Jeg vet at jeg hvertfall vil ha en til, men vet også at jeg vil ha alt annet i livet mitt på plass før jeg bringer enda et barn til verden. Føler meg veldig heldig med den lille familien jeg allerede har og er fornøyd med situasjonen slik den er nå. 

Dere som leser dette må ikke oppfatte det feil eller føle at dette er en oppfordring, for jeg oppfordrer ingen til å bli mor og starte en familie i ung alder. Det er ikke alle som er like heldig og får det til. Vi har fortsatt et par detaljer som må fikses på før alt er perfekt, f.eks bosituasjonen. Når dette er sagt er jeg personlig glad for at jeg ble mor i ung alder for nå har jeg all verdens med tid og trenger ikke å haste med å få flere barn med en gang, nettopp fordi jeg har mange år til før jeg går ut på dato. Selvfølgelig hadde det vært mer ideelt å ha ferdig utdannelsen, hus og jobb med bra inntekt først, men alt går ikke alltid etter planen. Likevel kunne jeg ikke sett for meg livet mitt uten Lucas og Alexander i det. Selv om det oppstår uenigheter og et par netter med lite søvn er jeg utrolig lykkelig sånn som det er nå. 

Magen to uker før termin.

Verdens beste lille godklump <3

Translate to english

Lucas 2 mnd!

Tenk at to hele mnd er gått. Kommer ikke over hvor fort tiden har flydd avgårde. Blir bare mer og mer forelska i den lille gutten og han forandrer seg for hver dag som går. Gleder meg til å se utviklinga hans videre. Han er jo en så blid og fornøyd liten gutt!

Translate to english

Vis flere innlegg