hits

Celinahansen.blogg.no

På dager slik som denne glemmer man alt slit

Hei på dere. For en fin dag jeg har hatt i dag. Lucas våknet senere enn vanlig så vi startet dagen litt sent med en deilig frokost etterfulgt av leking. Det er så gøy nå når Lucas forstår litt mer for selv om han ikke snakker med forståelig ord så formulerer han seg gjennom lyder og kroppsspråk. Jeg setter veldig pris på disse lekestundene for jeg føler at båndet vårt blir sterkere, selv om jeg ikke trodde det var mulig. I dag fikk jeg virkelig føle på det å ha en "samtale" med han og det var veldig godt. Det er på dager som denne at man glemmer stahet og trass som de små kan uttrykke til tider.

Lucas ligger nå og sover søtt i sengen sin og jeg ser på serier. Akkurat nå er det the originals som går og det er så spennende. Ser noen av dere den serien?

Til alle dere russ som har dåp eller er på russetreff i dag; vær forsiktig og ha det gøy. Nå er det to år siden jeg var russ og i russetiden skapte vi mange fine minner. Fest med måte!

Hva har dere gjort i dag?

Translate to english

Månedens favoritter: April

En ny måned er over og i morgen er det mai allerede. Når en ny måned synger på sitt siste vers (eller heller sin siste dag) så er det på tide å fortelle dere hva jeg har likt gjennom måneden som har gått. Håper dere liker innlegget og at dere forteller meg deres favoritter i kommentarfeltet. 

♥ Hver gang jeg har sminket meg denne måneden er det denne primeren fra Bare Minerals jeg har strekt meg etter. Denne er helt blank og har en veldig silikonaktig feel. Den glatter over huden og hindrer foundationen i å smuldre av på den tørre nesen min. Har virkelig likt denne primeren i april, men jeg vil gjerne ha noe som er mer hydrerende. Tar gjerne imot forslag til primere for tørr hud. 

♥ Jeg har begynt å bruke en ny concealer under øynene denne måneden. Denne fra L'Oreal har virkelig falt i smak da den gir en lett dekkevne og samtidig lysner litt opp under øynene. Den er lett å blende inn og den føles veldig lett under øynene. 

♥ Jeg har aldri vært noe fan av å bruke hvit eyeliner i våtlinjen, men en nude eyeliner derimot faller alltid i smak og det gjør en stor forskjell, spesielt på trøtte dager. Denne fra Makeup Mekka er super. Den er godt pigmentert og den holder lenge. Den er billig i tillegg så jeg anbefaler alle å sjekke den ut og du er på utkikk etter en nude eyeliner til våtlinjen. 

♥ Nå når formen på brynene mine begynner å nærme seg sånn som jeg vil ha det, har jeg fått øynene opp for litt mer naturlige bryn i ny og ne. Ingenting kan slå dipbrowen fra Anastasia som jeg sverger til, men denne fargede øyenbrynsgeleen fra Maybelline er så rask og enkel. Jeg bruker alltid hundre år på å fikse brynene, men med denne kan jeg bare dra geleen gjennom brynene og si meg ferdig. Dette er selvfølgelig på mer naturlige dager. Den gir en fin farge til brynene og holder de på plass hele dagen. Love it. 

♥ Jeg har rocket nude lepper så og si hele måneden og det har som regel vært denne jeg har gått for. Jeg tror jeg har nevnt denne leppestiften før på bloggen fordi jeg rett og slett elsker den. Det er Estee Lauder pure color i fargen apricot sun og det er for meg den perfekte nude. Den er snart tom noe jeg gruer meg til, men jeg har så mange leppestifter at jeg klarer meg sikkert uten, hehe. ♥ Den siste favoritten min denne måneden har vært parfymen Ralph Lauren wild. Dette er den eneste parfymen jeg har brukt i det siste og det gir meg så flashback til sommer og sol i Luleå med mamma og tante. Jeg fikk nemlig denne til bursdagen min det året vi tre jentene var i Sverige. Jeg husker ikke helt hvor gammel jeg var, men det må være rundt 12-14 årsalderen en gang. Den lukter bare helt fantastisk! 

Hva har vært dine favoritter i april?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

Facebook: HER

Translate to english

Tidlig krøkes

I dag har jeg gjort litt diverse husarbeid. Akkurat nå står klesmaskin #4 og durer i bakgrunnen. Endelig har jeg fått vasket alt av klær og ryddet etter vi kom hjem fra mamma og dem. Lillemann ville hjelpe til med støvsugeren, men det må vente til i morgen siden klokken plutselig ble så mye. Nå sitter jeg og ser paradise hotel før jeg skal se unge mødre og legge meg. Jeg er fortsatt inne i den trøtte fasen min så litt ekstra søvn er veldig godt. 

Håper dere får en fin kveld videre

 Hva har dere gjort i dag?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #6

Her kommer en ny runde med produkter jeg har brukt opp. Håper dere liker innlegget!

♠ Maskara er noe jeg er flink til å bytte ut hvis jeg har brukt de så så lenge. Jeg pleier å bytte ut hver 3. måned eller før hvis den tørker ut før det har gått 3 måneder. I det siste har jeg brukt opp tre prøvestørrelser av Benefit they're real. Jeg har et hat/elsk forhold til denne maskaraen. For bare et år siden var dette favoritten min og jeg sverget til den, men jeg har merket at den smitter av under øynene i løpet av dagen uansett hvor godt jeg sette concealer under øynene. Jeg har en vanlig størrelse av denne maskaraen som jeg bruker nå, men etter det så tror jeg nok ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen. Det er så mange andre gode maskaraer der ute som er mye billigere. Et eksempel er den andre maskaraen jeg har brukt opp. L'Oreal telescopic er virkelig en god maskara. Jeg kommer nok til å kjøpe den igjen på et eller annet tidspunkt, men jeg liker å prøve ut forskjellige maskaraer så med det første kommer jeg til å vente med denne. 

♠ Jeg har mange ganger tidligere uttalt meg om kjærligheten min for denne concealeren. Denne brukte jeg under øynene og den er helt fantastisk. Akkurat denne var i fargen fair tror jeg. Jeg har en til som er uåpnet i sminkeskuffen min bare at den er i fargen brightener. Vil ha noe som lysner enda litt mer opp under øynene, men denne dekker fantastisk og gir meg et utrolig fint resultat. Eneste ulempen med denne er at jeg ikke får kjøpt den i Norge, så jeg bestiller den via ebay. Litt irriterende, men verdt det. 

♠ Jeg har virkelig lagt min elsk på tørr shampoo. Jeg foretrekker å gå så lenge som mulig uten å vaske håret noe som har hjulpet håret mitt til å bli mindre slitt og se mye sunnere ut. Derfor har tørr shampoo vært en livredder for meg. Her har jeg to forskjellige merker. Den lille er fra Co Lab. Det er en youtuber, som heter Ruth, som har kommet ut med dette merket og hun har tørr shampooer i forskjellige lukter. Jeg bestilte reisestørrelsesflasker i forskjellige lukter for å se hvilken jeg likte best og denne var helt grei. Den luktet ikke noe spesielt, men herregud for en kvalitet. Disse er utrolig billige og for å være ærlig tror jeg kanskje at den er bedre enn batiste noe som er ganske stort for meg å si siden jeg sverger til batiste. Jeg skal prøve resten av luktene også skal jeg bestillte store størrelser av den jeg likte best. Eneste som er litt dumt er at disse heller ikke er å finne i Norge, men de selges heldigvis på feelunique.com. 

Så over til siste produkt for denne gang, min elskede batiste fruity & cheeky cherry. Jeg har ikke tellingen på hvor mange av disse jeg har brukt, men det er en del. Som jeg skrev over så tror jeg kanskje at jeg liker Co Lab bedre, men batsite er så mye lettere å få tak i. Derfor kommer jeg nok til å kjøpe denne igjen hvis jeg har glemt å legge inn en bestilling på feelunique. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Biler er ikke glad i meg

Begge bilene jeg har hatt har ikke vært så veldig glad i meg. Den første bilen var riktig nok en passat som var gamlere enn meg, men om dere husker for litt over ett år siden så hadde vi skikkelig biltrøbbel og kom oss ikke hjem med den. Heldigvis har vi så gode venner som kom og hentet oss. 

Den bilen jeg har nå, har jeg hatt i snart ett år. Problemet med den startet da jeg var hjemme. Motoren ble litt varmere enn den pleide å bli og når den kom til en viss temperatur, slo varmeanlegget inne i bilen seg av. Jeg så at det var lite kjøleveske i bilen så jeg fylte på og kjørte fra Svolvær til Fauske. Det samme skjedde og den slukte kjølevæske. Jeg brukte vel ca 3 liter kjølevæske turen hit. Nå er bilen levert på verksted og det viser seg at det var hull på en slange. Det er heldigvis en lett sak å fikse, så forhåpentligvis er bilen tilbake neste uke en gang. Heldigvis bor vi veldig sentralt og nært alt at det gjør ikke så mye å bli uten bil over en periode. Nå er det bare å håpe på at bilen blir glad i meg igjen og går gjennom EU-kontrollen den skal på i juni, haha. 

Der var sytingen og bablingen ferdig for i dag. Jeg ville bare innom og hilse på før jeg la meg. Bloggingen har vært så som så i det siste så jeg følte at dere fortjente et ekstra innlegg for at dere er så snille. Håper alle har hatt en super dag! 

Biltrøbbel i fjor. Dere kan tro vi var bra oppgitt da vi til slutt bare måtte la bilen stå og ringe noen for å hente oss, haha. Tror ikke Lucas var mer en et par måneder da...


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

 

Instagram: @celinahansen HER 

 

Twitter: @celinahansen HER

 

Bloglovin: HER

 

 

Facebook: HER

Translate to english

Vis flere innlegg