hits

Celinahansen.blogg.no

Månedens favoritter: April

Siste dagen i april allerede og i morgen er det endelig mai. Jeg er 100% sikker på at mai blir en super måned og jeg gleder meg til mye familie og kos i tillegg til litt finvær. April har også vært en ganske fin måned og jeg har samlet sammen mine favoritter som jeg nå skal dele med dere. Jeg håper dere liker innlegget og at dere kanskje deler noen av dine favoritter i kommentarfeltet. 


Nars Sheer Glow er den eneste foundation jeg har brukt i april. Den er rett og slett fantastisk og jeg har ikke klart å bruke noe annet. Om jeg liker den like godt som Glo Minerals Luxe er jeg ikke helt sikker på, men det er ikke langt unna. Den gir god dekkevne, en naturlig finish og holder lenge. Mer kan man vel ikke drømme om. Jeg har en first impressions video med denne foundationen på youtubekanalen min. Du finner linken nederst i innlegget. 

Jeg har jo brukt Maybelline Instant Age Rewind før, men da brukte jeg den i fargen fair, om jeg ikke husker helt feil. Denne gangen ville jeg prøve fargen brightener og den er så mye bedre. Denne har også god dekkevne, den er utrolig lett og blender inn i huden uten problemer. Jeg har ikke opplevd at den samler seg i fine linjer både på grunn av at den er så lett i konsistensen og at jeg alltid setter concealeren med pudder. Grunnen til at jeg liker denne bedre enn den i fair er fordi den virkelig lyser opp hele partiet under øynene. Jeg bruker denne under øynene og i midten av ansiktet for å highlighte og jeg digger den. 

Fair Squared er et merke jeg ikke hadde hørt om før jeg fikk noen produkter i en beauty box. Det er et økologisk merke som har noen gode produkter. Denne lip balmen er uten tvil en storfavoritt. Noe som tilfører leppene så mye fuktighet som denne gjør, skal du lete lenge etter. Den føles som silke på leppene og holder leppene hydrert. 

Nå når vi er godt inn i vårmånedene, ville jeg dra frem Sheer Beauty fra Calvin Klein. Det er en lett duft som lukter helt fantastisk. Jeg får skikkelig vår -og sommerfølelse av denne parfymen og jeg elsker den. 

Jeg tror det er nesten et og et halvt år siden jeg nevnte denne blushen sist. Eller, jeg har nevnt blushene til Makeup Revolution veldig ofte, men denne i fargen Now! er det en stund siden dere har sett. Dette var faktisk den første blushen jeg prøvde fra dem og grunnen til at jeg har kjøpt fem andre farger, hehe. Jeg elsker disse blushene. De er utrolig pigmenterte og holder lenge på kinnene. Jeg har ikke trengt å påføre mer iløpet av dagen og det er perfekt for min del. Jeg hater å touche opp sminken iløpet av dagen så om noe kan holde fra jeg tar det på til jeg tar det av, er jeg fornøyd. Now! er en nydelig rosa/mauve farge som ser veldig fin og naturlig ut på kinnene. Jeg anbefaler alle å sjekke ut blushene til Makeup Revolution. 

Det er helt utrolig, men jeg har faktisk brukt noe annet enn dipbrowen fra Anastasia i april. Ikke hver dag vel og merke, men de fleste dagene. Dette er brow wizen fra sammen merke som gud og enhver mann har skrytt opp i skyene. Det jeg liker med denne er at den har en tynn spiss som gjør det lett å fylle inn brynene på en naturlig måte og at man ikke trenger å spisse den. Brynene blir naturlige og veldig fine. Absoultt en tommel opp for min del.

Jeg har funnet et nytt settingpudder til å bruke under øynene og jeg har falt pladask. Nyx HD finishing powder pressed er latterlig bra. Det er et ganske tørt pudder som gjør at concealeren ikke rører seg i det hele tatt. Partiet under øynene mine ser like bra ut når jeg tar på sminken som når jeg fjerner den og det har jeg ikke hatt før jeg begynte å bruke dette pudderet. Latterlig bra altså!

Jeg har sett på Criminal Minds i mange, mange år og nå har det kommet en serie som heter Criminal Minds Beyond Borders. Det er nesten det samme bare at det er andre skuespillere og de drar over alt i verden for å etterforske drap på amerikanske statsborgere. Serien hadde vel sin første episode i mars, men jeg begynte å se det ganske tidlig i april. Da så jeg tre episoder på rappen og var helt hooked. I love it!

Bones kom også endelig tilbake i april og det er en serie jeg bare ikke blir lei av. Den må dere bare se. 

Sanger: 

Med en gang våren kommer så blir jeg i så godt humør og musikk står på nesten 24/7. Jeg har en del sanger jeg elsker for øyeblikket og her er noen av dem. 

"Dangerous Woman" av Ariana Grande gir meg en skikkelig godfølelse og jeg har hørt på den non stop. 

"wRoNg" av Zayn er også en utrolig fin sang som har gått på repeat. 

Sist men ikke minst må jeg nevne "Lay it on me" av Ina Wroldsen. Den sangen der er så latterlig fin at jeg sliter med å finne ord for å beskrive den. Jeg ble så glad da hun sang den live på Idol i går og hun hørtes helt fantastisk ut. Den dama kan virkelig synge! 

Hva har vært dine favoritter i april?

Har du hatt en fin måned?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Let's have a chill friday night

God fredag og god helg. Har dere noen morsome planer for helgen? Vi skal bare kose oss sammen. Alexander kommer hjem fra jobb i morgen tidlig så da er vi samlet igjen. Det er jo meldt så fint vær fremover så jeg tror vi blir mye ute de neste dagene.

Siden jeg er alene denne flotte fredagskvelden skal jeg bare krølle meg sammen under pleddet med Idol og Senkveld på skjermen. Det skal bli godt med litt alenetid og stillhet. Jeg trives veldig godt i eget selskap!

Jeg håper dere får en fantastisk fredagskveld så snakkes vi i morgen.

Hvordan har dagen din vært?

Har du noen planer for helgen?

Translate to english

Bokanmeldelse: Charlotte Link, Et Ekko Av Skyld


På baksiden av boken

Livia og Nathan Moor klarer ikke å redde annet enn seg selv når seilbåten deres går til bunns utenfor Isle of Skye vest for Skottland etter kollisjon med et frakteskip. Virginia Quentin og hennes mann utruster de to skipbrudne med det nødvendigste og mot sin manns vilje lar Virginia dem dessuten bo i sitt eget feriehus når de selv reiser hjem. 

Så skjer det forferdelige: Kim, Virginias syv år gamle datter, forsvinner sporløst. Til sin skrekk skjønner Virginia at Nathan kan ha noe å gjøre med saken, og hun begynner å undersøke på egenhånd. 

Min mening om boken

Dette var virkelig en bok etter min smak og jeg elsket den. Den byr på spenning, romantikk og drama og den har noen syke tvister. Jeg skal ikke ødelegge leseopplevelsen til de av dere som ikke har lest den enda, men slutten var ikke slik jeg så for meg. Jeg hadde mange teorier om hvem som var skyldig iløpet av boken, men aldri i verden om den teorien krysset hjernen min. Dette var virkelig en page turner og jeg kan anbefale den videre på det varmeste. 

Et Ekko Av Skyld var en lettlest bok og jeg liker måten Charlotte Link skriver på så nå tror jeg at jeg må undersøke andre bøker av henne for denne falt virkelig i smak. 

Terningkast: 5

Har du lest "Et Ekko Av Skyld? Hva syns du isåfall om den?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER


 

Translate to english

Et sikkert vårtegn

Hei til dere og hei til torsdag. Nå er det helg for min del og det skal bli godt. Det er jo meldt helt supert vær her i nord så jeg ser frem til å kanskje være litt ute.

Jeg oppdaget blomster i veien da jeg hentet Lucas i barnehagen i dag og det gjorde meg skikkelig glad. For meg er det et sikkert tegn på at våren er her og jeg elsker vår og sommer og at det blir varmere ute. Jeg ser virkelig frem til månedene som kommer og håper bare vi får mye finvær i år.

Lucas er en tur hos besteforeldrene sine så jeg skal slappe av en halvtimestid til før jeg skal hente han og kose han ihjel før leggetid.

Vi snakkes litt senere i dag!

Hva er et sikkert vårtegn for deg?

Hva har du gjort i dag?

Translate to english

Strawberries With Melted Chocolate


God kveld alle sammen. Nå er Lucas lagt og jeg kan endelig oppdatere dere. Det har vært litt hektisk i dag og jeg vil prioritere å være sammen med Lucas når han er våken. Mac-tid kan jeg ha etter hans leggetid. Det vil jeg tro de fleste har forståelse for. 

Her om dagen da jeg var på butikken, så jeg at de gode jordbærene endelig har kommet i butikken. De i kurver vet dere. Jeg er ikke så fan av de som selges hele året for jeg syns ikke de har noe smak. De smaker litt som skittent vann, haha! Disse derimot var utrolig gode og jeg gleder meg til å sluke mange slike kurver iløpet av sommeren. Denne gangen gikk jeg for smeltet melkesjokolade som tilbehør. Det er jo så utrolig godt. De kalde jordbærene med den varme, smeltede sjokoladen. Namnamnam er alt jeg har å si. Jeg syns også det er utrolig godt med vaniljeis til. Det tror jeg kanskje må være favoritten. Jeg vet mange bruker sukker og fløte, men det er ikke jeg så stor fan av. 

I dag har jeg vært på kurs om palliativ omsorg ved livets slutt noe som var veldig lærerikt og utrolig spennende. Det er noe helt spesielt når man behandler brukere/pasienter på sine siste dager og deres pårørende. Det var et utrolig fint kurs som jeg er glad for at jeg fikk bli med på. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i sofakroken før jeg tar kveld. I morgen har jeg min siste dagvakt før jeg tar helg og den skal tilbringes med Lucas og Alexander når han etterhvert kommer hjem. Jeg skal også prøve å få ordnet litt ordentlig innhold til dere for slik som det har vært i det siste er litt kjipt. Jeg har rett og slett vært slapp og prioritert å slappe av når jeg har en liten stund for meg selv. Nå som jeg skal ha fri i tre dager, får jeg tid til å slappe av, men også kose meg med litt bildeknipsing og skriving av blogginnlegg. Akkurat slik jeg vil ha det hver dag, hehe. 

Måtte dere få en fortsatt fin kveld så snakkes vi mer i morgen. 

Hva har du gjort i dag?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Vis flere innlegg