hits

Celinahansen.blogg.no

Those lazy days

Hva skal man egentlig blogge om de dagene man ikke gjør noe spennende eller ikke gjør noe i det hele tatt? I dag sto vi opp sent fordi minsten bestemte seg for å sove lenge. Det ble en rolig formiddag med babykos og avslapping og det fortsatte vel egentlig resten av dagen. Hadde derfor ikke noe veldig spennende å blogge om i dag.

I morgen kommer jeg sterkere tilbake med men produktanmeldelse noe jeg kanskje burde begynne å gjøre hver søndag hvor det hvertfall skjer lite. Hva syns dere om det? Er det noe dere kunne vært interessert i? For dere som kanskje ikke helt vet hva det innebærer er det at jeg velger et produkt jeg har brukt en stund og sier hva jeg syns om det. Det kan være både negativt eller positivt helt ut ifra hva jeg syns om det og hvordan det fungerte for meg. 

Nå venter jeg egentlig bare på at Lucas skal våkne fra luren sin før han får kveldsstellet, kveldsmat, kos og skal legge seg. Etter hans leggetid blir det bakt potet og filmkos med min kjære før det bærer i seng med oss også. 

Håper alle har hatt en fin dag og får en fin dag videre.

Translate to english

It's just a bad day, not a bad life

I dag har vært en litt tung dag. Skulle egentlig få simkortet til det nye abonementet mitt, men på alle utleveringsplassene var de tom. Det hadde vært noe produksjonsfeil med de som nettopp hadde kommet, så de var sendt tilbake. SIden jeg allerede er overført til det nye abonementet, er simkortet jeg har i mobilen nå ute av drift. Med andre ord er jeg uten mobil til i neste uke en gang. Litt surt, men skal vel alltids klare meg uten den en liten stund! Minsten har heller ikke sovet noe særlig i dag og det var tidlig opp i morgest. Har likevel klart å holde humøret nogenlunde oppe til tross for en litt sliten kropp. Nå er jo Alexander her og hjelper masse til, så det er en god hjelp. Nå skal vi snart lage en litt sen kosemiddag og slappe av resten av kvelden!

Hvordan har din dag vært?

Translate to english

Pappa kommer!

Når dette innlegget blir publisert er vi nok på flyplassen for å hente Alexander som er pappaen til Lucas og også min kjæreste. Endelig har han langfri igjen og skal være her en uke sammen med oss. Det er tre hele uker siden sist og jeg kjenner at savnet blir litt uutholdelig når det går så lang tid mellom. Lucas har utviklet seg så mye på disse tre ukene så Alexander kommer jo til å få sjokk. Han har blitt så mye større og han er mye mer våken og pratesyk enn sist, så dette blir morsomt. Det er alltid like koselig å hente Alexander på flyplassen og den følelsen når jeg endelig får gi han en klem og holde rundt han er fantastisk. Selvfølgelig skulle jeg ønske vi bodde nærmere hverandre og helst sammen, men jeg tror det at vi bare blir enda sterkere av å bo unna hverandre. Det å føle litt på savnet tror jeg egentlig er bra i alle forhold, for da blir det ekstra godt når vi endelig får være sammen. Det eneste er at jeg skulle ønske jeg ikke trengte å savne han i tre uker om gangen for det tar litt på det også, men på en eller annen måte har vi fått dette til å fungere til tross for at det er et avstandsforhold for øyeblikket, men jeg syns at vi er sterkere og nærmere hverandre enn noensinne. Føles utrolig godt og jeg er veldig lykkelig! 

Legger ved en liten kollasj av hvordan jeg så ut i går i bursdagen. 

Håper alle får en fin dag videre, det vet jeg at jeg får! 

 

Translate to english

Gårdagens bursdagsfeiring

I går feiret vi jo 1 årsdagen til Matheo som er den yngste lillebroren min. Det gikk over all forventning og både barn og voksne storkoste seg med gode rundstykker og kaker. Bursdagsbarnet fikk selvfølgelig sin egen miniatyrbløtkake som han fikk grise, spise og kose seg med. Her kommer et lite bildedryss fra feiringen.

Masse godis! Rundstykker med masse godt pålegg, gulrotcupcakes, sjokoladecupcakes og bløtkake.

Venter i spenning for å få gå løs på kaka!

Begynner å komme godt inn i det.

Og til slutt har han totalt maltraktert kaken! Han koste seg kjempemasse og fikk grise så mye han ville. Som dere ser så var det ikke mye kake igjen. Var vel heller en grøtaktig masse når han var ferdig med den. 

 

Alt i alt en fantastisk fin dag der vi alle koste oss masse. 

Translate to english

Gullklompen 1 år

I dag er dadda sin lille gullklomp blitt et år gammel. Dette året har gått så fort og han har blitt en skikkelig stor gutt! Husker i fjor da stefaren min ringte og fortalte meg at han var kommet til verden og at det hele skjedde i ambulansen på tur til sykehuset.

Senere i dag blir det selskap med kaker og kos så frem til da skal jeg bare slappe av hos mamma og dem.

Håper alle får en fortsatt fin dag og at dere har like fint vær som vi har :)

Translate to english

Vis flere innlegg