hits

Celinahansen.blogg.no

Månedens favoritter: Juni

Enda en måned har gått og i morgen er det allerede Juli. I dag er det bare 18 dager igjen til jeg fyller 20 år og det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går. 2015 så langt har bare flytt forbi og vi har under halve året igjen.

Siden det er siste dagen i juni skal jeg dele hva som har vært mine favoritter denne måneden.

Benefit roller lash tok helt av da den kom ut for noen måneder tilbake og jeg var så glad da jeg fikk tak i den for jeg ville gjerne prøve den ut selv. Jeg liker den kjempegodt. Den får vippene mine til å se lange og fantastiske ut. Jeg vil ikke si så alt for mye om den fordi jeg planlegger en produktanmeldelse av den om ikke så lenge, men her fikk dere en liten spoiler.

Gud og enhver man har snakket om disse scandaleyes waterproof kohl kajal fra Rimmel og sagt at det er så utrolig bra. De kostet ikke mer enn rundt 50 kr på feeluniqe om jeg ikke tar helt feil, så da så jeg ingen grunn til å ikke prøve dem. De er virkelig fantastiske. De holder veldig lenge, men jeg vil ikke si de holder hele dagen. De er godt pigmentert og "renner" ikke ned under øyene som noen eyelinere gjør. Jeg bruker den i fargen nude på nedre våtlinje for å åpne øynene og det ser mye bedre ut enn å bruke en hvit eyeliner. Den andre i fargen black bruker jeg på øvre våtlinje både på de dagene jeg ikke har flytende eyeliner og de dagene jeg har det. Det gjør at vippene ser tykkere ut og det gjør faktisk en ganske stor forskjell. Elsker disse og jeg kan faktisk si at jeg liker dem bedre enn de fra Makeup Mekka som jeg har sverget til i snart ett år.

L.A Girl pro conceal var noe alle youtuberne brukte for en stund tilbake, men det tok lang tid før jeg klikket en hjem til meg selv. Denne er vanskelig å få tak i i Norge og jeg måtte bestille min fra Ebay. Det er jeg glad for at jeg gjorde for denne concealeren er veldig bra. Jeg har min i fargen classic ivory og den dekker mørke ringer under øynene på et blunk. De jeg har sett som har brukt denne, har brukt den både som concealer og som highlighter under øynene, men siden jeg er så lys  i huden, funker denne kun som en concealer for meg, men det gjør ingenting.

Denne måneden har jeg gjennoppdaget beautyblenderen. Det begynte å bli en god stund siden jeg hade brukt den så jeg bestemte meg for å prøve den igjen og den får foundation og concealer til å se flawless ut. Den dere ser på bildet er ny og ubrukt. Jeg ville ikke vise dere min gamle, ekle og ganske utslitte, hehe.

Neglelakken som har vært på neglene mine store deler av måneden er Essie sin coral reef. Jeg snakket om denne for en stund siden i mine favoritt neglelakker for vår- og sommersesongen. Det er en nydelig, mørk coralfarge og den popper virkelig på neglene og kan gjøre et hvert antrekk og utseende litt mer sprudlende.

Det er en leppestift jeg ikke har klart å legge fra meg denne måneden og det er Syrup fra Mac. Den har en lustre finish og det er perfekt for min del. Den her ikke bam in your face når det kommer til pigmentering, men den har et hint av lilla/rosa/nude og er den perfekte hverdagsfargen. Den gjør ikke at leppene føles tørr, og den holder seg på leppene helt greit. Siden det er en lustre må man påføre den flere ganger iløpet av dagen, men det gjør meg heller ingenting.

Siden vi går mot varmere og lysere tider, ville jeg ta frem en blush for sesongen. Jeg elsker denne fra Benefit. Den heter coralista og er den perfekte sommerfargen. Det er en ferskenfarget blush og gjør at huden ser glødende ut. Jeg elsker virkelig denne blushen og jeg ser for meg at det kommer til å være min faste i hele sommer.

Jeg glemte helt å nevne øyenskygger i maifavorittene mine, men det gjør ingenting for jeg har brukt de samme øyenskyggene denne måneden også. Fra venstre: Thanks a latte fra Benefit, wine frost og pink water fra Makeup Mekka og Cashmere fra Make Up Store. De to første liker å bruke alene over hele øyelokket og blende de gjennom globallinjen. Nummer tre bruker jeg som en overgangsskygge i globallinjen for å hjelpe andre, mørkere skygger å blende ut lettere. Cashmere har vært en favoritt lenge og det er den perfekte øyenskyggen for å definere globallinjen.

Det er ikke så mange dagene siden disse fikk et eget innlegg med overskriften "my new obsession". Det er de der ris- og maisskakene med ost på og de er himmelsk god. Jeg har spist så mange av disse denne måneden og jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å slutte i nærmeste fremtid. NAM!!

Som sikkert mange av dere har fått med dere, kom den nye sesongen av Orange is the new black ut på netflix denne måneden og jeg er allerede ferdig med sesongen. Jeg elsker denne serien og gleder meg allerede til neste juni og en ny sesong. Jeg håper hvertfall at det kommer en ny sesong!

Sanger: 

Jeg har likt mange sanger denne måneden, men jeg har tre favoritter som virkelig har gått på repeat. Den første er Want To Want Me av Jason Derulo og den oser av feelgood og jeg blir bare glad av å høre den. Den andre er One Last Time av Ariana Grande. Stemmen til den jenta er bare fantastisk og sangen syns jeg er skikkelig fin. Den siste er Elastic Heart av Sia og hun har også en skikkelig fin stemme. Denne sangen blir jeg bare ikke lei. 

Hva har vært dine favoritter i juni?


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Sommer og senvakt

God formiddag. Jeg sitter og ser litt på youtube og blogger litt på denne fine sommerdagen. Vi har allerede vært ute og lekt i solen, men nå har Alexander tatt med seg Lucas for å besøke foreldrene på hytta. Jeg vet ikke om de kommer hjem i dag eller om de blir til i morgen. Jeg skal på senvakt uansett så jeg kommer sikkert ikke til å merke så mye til at de ikke er her. 

Formen min er mye bedre i dag, men jeg har fortsatt veldig vondt i munnen og sliter med å tygge mat på grunn av såret. Det verste med sår i munnen er at de bruker så utrolig lang tid på å gå bort. 

Været ute er så deilig i dag. Det er sol, nesten skyfri himmel og ca 18 grader. Det er en litt kjørlig vind, men dette er en av de varmeste dagene vi har hatt så langt i "sommer". Er det bare jeg som har merket at jeg har pratet mye om været i det siste? Det har vært en kommentar om været i nesten hvert innlegg, haha. Det sies jo at vi nordmenn snakker mye om været, men jeg skal prøve å la vær å nevne det i hvert innlegg. 

Det er jo siste dagen av juni (er det mulig?) og det betyr at månedens favoritter skal ut. Det innlegger kommer når jeg er hjemme fra jobb i 22 tiden i kveld, så jeg håper ikke det blir for sent for dere. 

Nå skal jeg slappe helt av og nyte stillheten før jeg skal på jobb. Vi snakkes mer i kveld! 


Hvordan er været hos deg i dag?

Har du noen planer for dagen? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Fra dårlig til bra og til dårlig igjen

For en crap dag. Våknet og gjorde meg klar til jobb i dag tidlig. Da jeg kom på jobb ble jeg kvalm, svimmel, fikk hodepine og kaldsvettet. Vet ikke helt hva som skjedde, men jeg tok meg en paracet og drakk noen liter vann og følte meg litt bedre. I løpet av dagen ble jeg bedre og kom meg gjennom jobbdagen uten problemer.

Da jeg kom hjem igjen derimot, kom hodepinen tilbake og jeg følte meg helt elendig. Jeg sovnet på sofaen mens Lucas enda sov dagluren sin og fikk hentet meg litt inn igjen.

Jeg går fortsatt og hangler litt, men jeg er mye bedre enn jeg var. Jeg har også bitt meg i siden på munnen og fått et stort sår der tennen alltid gnisser når du prater og spiser så det er et smerteh*******.

Jeg måtte bare få ut litt aggresjon og klage litt, hehe. I morgen skal jeg på min første senvakt der jeg skal gå alene så det blir veldig spennende. Nå skal jeg ta å få meg litt søvn slik at jeg våkner uthvilt og forhåpentligvis i bedre form!

Mine beste venner i dag:

Hvordan har din dag vært? Jeg håper virkelig den har vært bedre enn min!

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #11

Dette er en prøvestørrelse av en toner fra Biotherm som jeg fikk da jeg bestilte et eller annet og siden jeg likevel hadde fått den så tenkte jeg at jeg kunne teste den ut. Min favoritt toner fra Nivea har jo gått ut av produksjon så jeg må jo finne noe annet jeg liker før jeg blir tom for de flaskene jeg har av den. Denne var god og jeg kunne kanskje vurdert å kjøpe en stor størrelse, men jeg får se hva jeg gjør når jeg faktisk må finne en ny toner. 

Asan er og forblir min favoritt når det kommer til intimhygiene. Produktene deres lukter godt og fungerer til formålet sitt. De har jo kommet med ny pakning og muligens en ny formula om jeg ikke tar helt feil og det er den jeg har kjøpt nå istedenfor denne og jeg liker den bedre. 

Jeg har nevnt denne deodoranten før og den er min favoritt når det kommer til å holde meg frisk og luktfri hele dagen. Det eneste jeg ikke liker er at den smitter av på klær siden det er en hvit deostick. Det er uansett verdt det og jeg kommer til å fortsette å kjøpe denne inntil jeg finner noe bedre. 

Jeg har prøvd en del hudpleie fra bareMinerals og det jeg har prøvd har vært veldig bra. Denne fuktighetskremen derimot, gir ikke nok fuktighet til huden min som har blitt veldig tørr iløpet av de siste årene. Jeg kommer altså ikke til å kjøpe denne igjen fordi jeg trenger noe med mer fuktighet. Når det er sagt så trakk denne godt inn i huden og sminken la seg fint over, så om du ikke er veldig tørr i huden så tror jeg du vil like denne. 


Fuktighetskremen funket ikke helt for min hud, men denne rensen derimot var fantastisk. Denne brukte jeg på kvelden etter at jeg hadde fjernet sminken min og den fjernet sminkerester og maskararester på et blunk og huden føltes veldig ren etterpå. Den irriterte ikke mine sensitive øynene og jeg likte denne rett og slett veldig godt. Det er en stor mulighet for at jeg kjøper denne igjen på et eller annet tidspunkt, men før det vil jeg teste ut litt andre ansiktsrenser.

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.
Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER  

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Translate to english

Du deilige søndag

For en rolig og deilig søndag det har vært, til tross for dårlig vær og dårlig form. Lucas og jeg har kost oss med Brannmann Sam og lek på gulvet i hele dag. Da han sov dagsluren sin fikk jeg også slappet av litt og kommet meg til hektene igjen.

Nå er Lucas lagt for kvelden og jeg sitter og ser litt One Tree Hill før jeg skal rydde litt og hoppe i seng. I morgen er det jobb igjen og jeg må være opplagt og klar.

Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere får en fin ukestart!

Hvordan har du tilbringt søndagen?

Translate to english

Vis flere innlegg