hits

Celinahansen.blogg.no

Jeg er fagarbeider!


Fra mandag til onsdag hadde jeg fagprøve i helsefagarbeiderfaget og jeg kan endelig kalle meg helsefagarbeider etter to år som lærling. Jeg fikk karakter bestått meget godt og jeg er så utrolig stolt over meg selv, lettet og glad. 

Alt på fagprøven gikk veldig fint. Jeg var ikke nervøs i forkant og heller ikke på planleggingsdagen eller gjennomføringen. Det var først når sensorene kom inn for å lese egenvurderingen min, stille meg spørsmål og gi meg dommen at jeg ble skikkelig nervøs. Jeg ble klam i hendene, pulsen gikk kraftig opp og jeg skalv skikkelig. Heldigvis hadde jeg ingenting å være redd for og jeg besto med glans. Nå kan jeg bare kose meg og konsentrere meg om jobben frem til lærlingkontrakten min går ut i august. 

Er du i samme situasjon selv og skal ha fagprøve og har noen spørsmål om lærlingtiden eller fagprøven så still de gjerne i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg klarer. 

Hva er du utdannet som?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #37

Et bilde sier mer enn tusen ord. Jeg har fortalt dere om min kjærlighet for tørrsjampoen fra CoLab mange ganger før og jeg tror ikke fem tomme bokser trenger noe forklaring. Min favoritt gjennom flere år nå og jeg har enda ikke funnet noe som kan slå den. I tillegg så er den billig og da kan man jo ikke ønske seg noe mer. 


Jeg elsker disse age rewind concealerne fra Maybelline. Denne var i fargen brightener og den er så sykt vanskelig å få tak i. Denne concealeren har blitt lett tilgjengelig i Norge nå, men bare i to farger som blir litt for mørk for min hudtone. Finner jeg den igjen kommer jeg til å kjøpe den uten å tenke på det. 

Jeg husker når jeg fikk denne parfymen. Mamma, tante og jeg var på jenteferie i Luleå da jeg var rundt 12-13 år om jeg ikke husker helt feil og mamma kjøpte denne til meg i bursdagsgave siden jeg likte den så utrolig godt. Jeg fikk brukt opp nesten hele flasken før den begynte å lukte rart og tydelig hadde passert sin beste tid. Det er bare litt igjen, men nå er den så gammel at lukten har forandret seg totalt så det er på tide å ta farvel. 

Denne cleansing balmen fra Eve Lom fikk jeg i en beauty boks og dessverre likte jeg den ikke i det hel tatt. Den etterlot seg et ekkelt lag på huden selv etter at jeg hadde renset huden med en vanlig ansiktsrens. Jeg syns heller ikke den fjernet sminke effektivt. Jeg brukte denne kun 4-5 ganger før jeg ga opp og innså at jeg virkelig ikke likte dette produktet. Dette har dog fått mye skryt at andre, men alle har forskjellig smak og forskjellig hud. Denne funket rett og slett ikke for meg, men kan fint være perfekt for noen andre. 

Mac mineralized skin finish natural er virkelig det perfekte settingpudderet. Jeg hadde min i fargen light. Jeg kunne til og med bruke denne under øynene uten at det så kakete ut fordi pudderet er såpass fint som det er. Jeg kommer definitivt til å kjøpe dette pudderet igjen når jeg har brukt opp de jeg allerede har for dette er virkelig det perfekte pudderet for tørr hud. Anbefaler på det sterkeste. 

Oriflame sine produkter er virkelig gode. Jeg har alltid forbundet Oriflame med farmor fordi hun alltid hadde deres produkter hjemme hos seg, men hvert år kjøper jeg pakken de selger i oktober i forbindelse med rosa måned og kreftsaken og de er virkelig gode. Ikke bare lukter de godt, men denne dusjsåpen, håndkremen og lipsylen som kommer i pakken er fantastiske. Disse produktene kan jeg trygt anbefale videre og jeg kommer til å kjøpe de igjen på et eller annet tidspunkt. 

Anastasia brow definer er tidenes enkleste og raskeste brynprodukt. Jeg elsker alle brynproduktene til Anastasia, men denne gjør det bare så utrolig lettvint å fylle inn brynene. Jeg har allerede en backup liggende i skuffen min som jeg skal ta i bruk når jeg har brukt opp den jeg bruker for øyeblikket. Lovelovelove!

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?

Har du prøvd noen av de over?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg