hits

Celinahansen.blogg.no

Månedens favoritter: Juli

Jeg hadde helt glemt av at det var den siste dagen i måneden. Kom på det for en time siden og da var det bare å hive seg rundt for å finne frem favorittene mine for å gjøre klart dette innlegget til dere. Alt går som sagt i surr om dagene så det skal bli utrolig godt når morgendagen kommer. Da er ferien over og hverdagen med rutiner, jobb og barnehage er i gang for fullt igjen. Tror virkelig jeg trenger det for hodet har ikke vært med meg de siste tre ukene når jeg bare har sust rundt i feriemodus. Nå skal jeg slutte å bable og heller vise dere favorittene mine for juli måned. Enjoy!


Hver sommer kommer denne frem igjen. Jeg begynte å bruke den i fjor og den er helt fantastisk. Når man ser på navnet så tenker man ikke at den skal være dekkende, men den jevner ut hudtonen perfekt og har en helt grei, lett dekkevne i tillegg til at den er veldig lett på huden. Den har også solfaktor noe som gjør den til den ultimate sommerbasen. 

Det er ikke ofte jeg har to baseprodukter med i månedens favoritter, men jeg klarer ikke å la være. Denne brukte jeg mer den siste halvdelen av måneden. Jeg har hatt Fit me fra Maybelline før, men alltid hatt den i feil farge så den har ikke blitt noe særlig brukt. Nå har jeg endelig rett farge og denne foundation er bare perfekt. Den har på ingen måte full dekkevne, men den dekker det den skal og ser naturlig ut på huden. Den perfekte foundation til hverdags om du spør meg. 

Jeg begynte å bruke Stay matte fra Rimmel som settingpudder i slutten av juni. Jeg bruker den både for å sette concealeren under øynene og for å sette resten av ansiktet. Det er et utrolig bra pudder og får basen til å se flawless ut. Det er i tillegg veldig billig og jeg har kjøpt det hos feelunique om noen skulle være interessert. 

Jeg har ikke klart å legge denne blushen fra Makeup Revolution fra meg den siste tiden. Den er i fargen Hot! og det er den virkelig. Fargen ser kanskje intens ut og det er den om du ikke er forsiktig når du påfører den. Disse blushene er utrolig pigmenterte og det er fort gjort å bli seende ut som en klovn. Jeg pleier å plukke opp litt produkt på en kost, ta litt av på hånden min før jeg påfører den på kinnene og den etterlater seg en nydelig farge som bare skriker sommer. Disse blushene er latterlig billige og utrolig bra så jeg anbefaler deg å sjekke dem ut om du ikke har gjort det allerede. De har mange fine farger å velge mellom!

Jeg hadde nesten glemt hvor nydelig denne highlighteren er. Jeg har kun brukt Becca sin champange pop det siste året og helt glemt av denne nydelige skapningen fra TheBalm. Denne er en storfavoritt hos mange og om du ikke har hørt om den før så skjønner ikke jeg hvilken stein du har gjemt deg under. Alle må prøve denne highlighteren i løpet av livet sitt for den er bare perfeksjon. 


Jeg kan ikke tro at jeg ikke har nevnt denne bryngeléen enda. L'Oréal brow artist plumper er en av de beste bryngeléene jeg har prøvd. Den overgår ikke Anastasia Beverly Hills sin, men denne ligger på en nær andreplass og er mye billigere. Den setter brynene på plass og får de til å holde seg fine hele dagen. Et must have produkt om du spør meg. 

Sang

Det har vært så mange gode sanger i juli og jeg har hørt mer på musikk enn jeg har gjort noen andre måneder. Vi har kjørt mye bil og hatt oss en del fester i løpet av måneden så man kan trygt si at musikk har vært en stor del av den. Jeg har uansett noen favoritter som har gått på repeat. To sanger fra Julie Bergan som jeg får en skikkelig godfølelse av er "Arigato" og "I kinda like it". "Once in a while" av Timeflies er også en sang jeg har hatt sansen for i tillegg til "Sing me to sleep" av Alan Walker. Til slutt må jeg bare nevne "All I wanna do" av Martin Jensen fordi jeg syns den er så fin og gir gode vibes. 

Beste øyeblikkBursdagshelgen vi tilbrakte i Narvik med den herlige gjengen er en av øyeblikkene som topper listen denne måneden. Det var bare en utrolig fin helg og bursdagen min ble virkelig uforglemmelig. Jeg måtte felle noen tårer da de syngte bursdagssangen klokken 24 på lørdagen og alt var bare perfekt. Jeg er så heldig som har så fine mennesker i livet mitt. 

Tiden jeg hadde hjemme hos familien troner også høyt oppe på listen. Det var så godt å få ordentlig kvalitetstid med de jeg er glad i og i tillegg få superfint vær. Det var lunsj ute i solen, grilling, reker og hvitvin, soling, utepils og mye mer og jeg er bare kjempefornøyd med tidenes beste sommerferie. Måtte hver ferie bli som denne for den har uten tvil vært magisk. 

Nedtur

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at dette var en liten nedtur. Om du ikke har lest innlegget der jeg skrev om denne hendelsen så hadde det seg sånn at Lucas hadde klatret ut av reisesengen, funnet sminkemappen min som var godt pakket ned i baggen og rett og slett kost seg skikkelig. Jeg kom inn på rommet rundt midnatt og var veldig klar for å legge meg etter en lang dag og dette var synet som møtte meg. Altså er det mulig? Haha!

Hva har vært dine favoritter, oppturer og nedturer i juli?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Ukens pins #62Jeg måtte bare ha med den siste der, hehe. Noen som tar den? 


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Fullstendig kaos og smoothie break

Som dere ser på bildene over er det fullstendig kaos i alle kriker og kroker i leiligheten. Dette er bare en brøkdel så jeg har en del å gjøre.

Vi var på Elkjøp tidligere i dag for å kjøpe en Nutribullet. Har hørt så mye bra om den at nå ville jeg prøve den selv. Lucas og jeg har allerede tatt oss en smoothie og jeg er forelsket etter første bruk. Det er helt sykt hvor smooth og klumpfri den blir i forhold til den andre blenderen jeg har sverget til i over to år. Frøene jeg hadde i ble helt pulverisert og jeg kjente ikke antydning til dem engang. Det har jeg ikke opplevd med noen annen blender før så jeg er superfornøyd. Gleder meg til å teste ut forskjellige smoothier!

Lucas og jeg har nettopp spist middag så nå skal jeg hive på noe musikk og sette timeren på klokka og hive meg rundt i ryddingen. Jeg blir mye mer effektiv når jeg har tidspress og det er en liten motivasjon i seg selv. Jeg pleier å utfordre meg selv ved å spørre "hvor mye får jeg gjort før tiden går ut?" og det hjelper. Test det selv hvis du ikke er så glad i å gjøre husarbeid!

Hva er ditt beste tips når det kommer til husarbeid?

Translate to english

Velfortjent pause med ost og kjeks

Kjøleskapet er fylt opp og kommoden til Lucas er nesten ferdigmontert. Nå sitter jeg i sofaen og skal spise litt ost og kjeks mens jeg ser noen youtubevideoer.

Vi var tidlig oppe i morgest så jeg kjenner at det ikke er lenge til jeg finner sengen. Resten av dagens gjøremål får bare vente til i morgen i stedet for jeg er så trøtt at jeg sliter med å holde øynene oppe, haha.

Dette er grunnen til at jeg vil ha noen dager hjemme før ferien er slutt. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke får gjort alt på en dag.

Vi snakkes mer i morgen når jeg har fått meg en god natts søvn.

Har du kommet gjennom dagens gjøremål?

Translate to english

Endelig hjemme og to do listen er lang

Nå er vi endelig kommet hjem etter mange timer i bil. Lucas er kjørt til besteforeldrene og skal være der i noen timer. Jeg er bare hjemme en snartur for å få alt ut av bilen og skrive handleliste. Jeg må utnytte tiden når Lucas ikke er her til å handle mat, kjøpe kommode til rommet hans og montere den i tillegg til litt andre småting vi trenger. To do listen stopper ikke der. Jeg må rydde leiligheten, pakke ut, vaske klær, tørke støv og støvsuge. Det vises at mannen har vært alene i noen dager, hehe.

Jeg må hive meg rundt hvis jeg skal ha noen håp om å bli hvertfall halvferdig i dag. Vi får heller snakkes senere når Lucas er i seng og jeg endelig har landet i sofaen.

Hvordan har dagen din vært så langt? Har du gjort noe spennende?

Translate to english

Vis flere innlegg