hits

Celinahansen.blogg.no

Mamma sin lille skatt

Nå når jeg skulle inn å legge meg fant jeg mini i sin rare favorittstilling og selvfølgelig har hsn sparket av seg dyna. Jeg kunne sett på det lille trollet sove i en evighet. Han er så søt og god og ekstra søt når han sover (hehe).

Elsker den lille gutten min av hele mitt hjerte ♡

Translate to english

Skokolleksjon del 4: treningssko

Her kommer del 4 av min skokolleksjon og i dette innlegget skal dere får se treningsskoene mine. 


♥ Sko fra asics som er utrolig komfortable til innendørstrening. Jeg bruker dem når jeg er på stamina og de er veldig god å jogge med, men også annen type trening. De støtter, demper og sitter kjempegodt på foten. Elsker dem! 

♥ Veldig gamle adidassko som jeg kjøpte på salg på en sportsbutikk da det var veldig inn å gå med joggebukse og joggesko når jeg gikk på mellomtrinnet. De ble også brukt til utegym og er veldig behagelig på foten. Nå brukes de mest når jeg vet at jeg skal stå og gå mye i løpet av en dag. Hadde jeg vært den personen som jogget ute hadde disse vært god til det også.

♥ Allværssko fra salomon som ble brukt som mine vintersko før. Nå brukes de mer som tursko eller sko jeg har på meg når jeg skal gå eller stå i lengere perioder på vinter, høst og vår når det fortsatt er litt for kaldt til å bruke joggesko. 

 

Hva er dine favorittsko når det kommer til trening/tur innendørs og utendørs? 

Translate to english

Sminkekolleksjon del 7: øyenskygger

Nå har vi kommet til en av mine favoritter når det gjelder sminke. Det er del 7 av min sminkekolleksjon som skal omhandle øyenskygger. Det er noe jeg virkelig elsker for man kan ha akkurat det samme på ansiktet dag ut og dag inn. Man kan liksom ikke gjøre noe ekstraordinært der, men når det kommer til øyenskygger er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne på. Man må bare være kreativ og mixe, matche og leke seg med forskjellige farger. Personlig er jeg vel litt for glad i de litt mer naturlige fargene, men jeg eksperimenterer gjerne litt for å spise opp en look. Jeg kan for eksempel ta en blå, grønn, burgunderrød eller lignende i globallinjen eller ytre del av øye og matche det med en naturlig brun farge for å skape litt variasjon. Jeg elsker virkelig å leke med øyenskygger å skape forskjellige looker. 

Nok snikksnakk! Her kommer mine øyenskygger: 

♥ Hot makeup powder eyeshadow farge 12. HER

♥ Bare minerals. Klarer ikke å se navn eller farge på denne, men det er samme konseptet som den fra hot makeup.

♥ Benefit cream eyeshadow i fargen bikini-tini. Denne kom i et set som deer finner HER. Du finner den også individuelt HER.

♥ Maybelline color tattoo i fargen on and on bronze. HER

♥ Sumita beauty champagne eyeshadow pencil. HER

♥ Maybelline master smokey shadow pencil i fargen smoky grey. HER

♥ Maybelline master smokey shadow pencil i fargen smoky chocolate. HER

♥ Dior bronze sun conture palette. Denne er også såpass gammel at jeg finner ikke link til denne. 

♥ The balm meet matt(e) eyeshadow palette. Denne er jo noen år gammel og jeg finner ikke akkurat denne, men the balm har kommet ut med en nyere versjon som dere finner HER.

♥ Bare minerals ready eyeshadow med fargene muse go passion. HER

♥ Hot makeup i en brunfarge. Sto ikke eksakt farge bak, men nærmeste jeg fant var den HER.

♥ Make up store micro shadow i fargen cashmere. Fant ikke eksakt farge, men utvalget av farger finner du HER.

Her er det en variasjon av øyenskygger som jeg har tatt ut av pakningen sin og satt inn i et magnetisk palette. Dette sparer så mye plass og man har alt samlet. 

♥ Øverst har jeg Isadora eyeshadow quartet i fargen silvery grey. HER

♥ Nederst har jeg Isadora eyeshadow quartet i fargen golden sunset. HER

♥ De små i midten er fra makeup mekka og de kom i en tolvpakning for noen år siden, men de har ikke disse lenger desverre. 

♥ Den litt større i midten er  Benefit longwear powder shadow i fargen thanks a latte. Denne kom i et sett som du finner HER. Fant den alene på sephora HER.

♥ De to på siden er fra et palette fra new kid cosmetics. HER

♥ De øyenskyggene som er oppe til høyre aner jeg ikke hvor er fra. Fikk den hos mamma for flerfoldige år siden.

♥ Her ser dere resten av øyenskyggene fra new CID paletten. HER

♥ Som dere så på forgje bilde hadde jeg noen øyenskygger teipet fast i lokket. Dette er resten av øyenskyggene som kom i tolvpakningen fra makeup mekka. 

 

Hva syns dere? 

Hva er deres favorittøyenskygge?

Translate to english

Skokolleksjon del 3: sommersko

Nå har dere fått sett nye skoinnkjøp og sko jeg har kvittet meg med, så nå skal vi gå over til selve skokolleksjonen og vi starter med sommer. Sommer er min absolutt favorittårstid fordi det er varmt, fint vær og man slipper å gå med tykke jakker, regnjakker, støvler og tunge sko. Jeg er veldig glad i sko som er lett på foten og behagelig å ha på seg. Vil vel si at tøysko er min favoritt.

Her er mine sommersko:

♥ Ballerinasko! Det kan man vel aldri gå galt med. Disse har jeg ikke gådd ordentlig inn enda, så de er fortsatt litt ubehagelige å gå med og kan gi meg gnagsår, men når de er gådd med en stund så blir de mer behagelig. De er jo bare så søte. Jeg har også vært veldig glad i nude/beige og naturlige farger og da passer jo disse perfekt. Elsker dem! De med "diamanter" er fra shoe day og de med sløyfe er fra nelly. De ble kjøpt for noen måneder siden og når jeg ser på nettsiden finner jeg de desverre ikke. 

♥ Flippflopp/sandal aktige sko med sånn du har mellom tærne. Alle har vel sett slike sko før og jeg er vanligvis ikke så veldig glad i slike sko fordi de er ubehagelig eller de gnager mellom tærne og på risten. Disse derimot er veldig behagelig og overraskende god å gå med. De minner meg om sommer og syden og de er jo ganske pene også. Disse har jeg hatt i mange år og jeg husker ikke helt hvor de er kjøpt. Husker ikke om de er kjøpt i Norge en gang, men jeg liker de veldig godt.

♥ Jeg sparer det beste til sist og det er tøysko. Jeg hadde mange fler, men som dere så, så kvittet jeg meg med to par også har jeg kvittet meg med flere tidligere fordi de var 100% slitt. Disse er de to jeg har igjen. Det er mine lave converse og er par i en blå/turkis farge som er litt høyere. Liker begge disse veldig godt, men conversene kan man alldri gå galt med. Det eneste jeg mangler og som jeg virkelig vil ha er et par høye converse, men det får jeg gå til innkjøp av ved en senere anledning. 

 

Nå går det veldig mye i sminke, sko og mote på bloggen, men er det noe annet eller noe spesifikt innen de sjangerne dere vil lese om? Har dere noen temaer eller et eller annet i nyhetsbilde dere vil jeg skal ta opp? Er det noen spesielle videoer dere vil se? Er åpen for alle muligheter for å kunne variere litt mer her på bloggen. Kom med ideer og ønsker også skal jeg oppfylle dem så godt jeg kan! 

Hva syns dere?

Hva er deres favoritt sommersko? Legg gjerne igjen en link dersom de ligger på nettet :) 

 

Translate to english

Rolig blogg = hektisk dag

I dag har det vært ekstremt rolig her på bloggen. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned for blogge for dere og det beklager jeg. Dagen har gått i ett fra morgen til kveld og selv om klokken bare er litt over ni, tror jeg ikke det blir så lenge før jeg finner sengen og får meg litt søvn. De siste dagene har jeg vært litt småpjusk også. Har hatt litt vondt i hode og følt at jeg har brygget på et eller annet, men det bryter ikke helt ut, så går egentlig bare å hangler litt noe som blir veldig slitsomt i lengden. Det går seg vel til. Jeg passer på å drikke masse vann og får i meg næring, så forhåpentligvis blir det bedre og ikke verre. 

I morgen i femtiden kommer Alexander endelig på besøk etter fire dager på jobb. Han gikk på vakt på onsdagsmorgen og er ikke ferdig i morgen før i fire tiden, så det har vært noen lange dager. Lucas og jeg har koset oss masse, men det skal vel bli godt med litt pappakos for han også!

Nå runder jeg av denne lille oppdateringen sånn at jeg kan gjøre meg klar til sengen. Gud det skal bli godt!

Håper alle har hatt en fin dag, så satser vi på bedre tid og energi i morgen :) 

Translate to english

Vis flere innlegg