hits

Celinahansen.blogg.no

Sykdom og oppstartssamtale

God kveld alle sammen. Jeg har klart å bli syk og ligger langflat på sofaen mens jeg prøver å produsere en liten oppdatering til dere.

I dag har jeg vært på oppstartssamtale i barnehagen til Lucas noe som gikk veldig bra. De fikk bli kjent med Lucas via meg og jeg fikk litt mer informasjon om barnehagen og hvordan strukturen er bygd opp. Hensikten med oppstartssamtalen er for at vi foreldre og barnehagen skal ha et best mulig samarbeid slik at Lucas får det best mulig i barnehagen. Jeg tror alt kommer til å bli helt supert og det er en god følelse.

Som sagt så er jeg syk så Alexander var så snill at han lagde blomkålsuppe til meg da han kom hjem fra jobb i dag tidlig. Han tok også dyna mi ut i stua og la over meg siden pleddet rett og slett ikke var bra nok til frostriene som herjet i kroppen min. Det begynner å bli en god stund siden jeg hadde feber sist og det er ikke en god følelse. Jeg skal hoppe i senga så snart dere er oppdatert og syns synd på meg selv frem til jeg sovner, haha! Jeg hater å være syk.

Jeg håper dere har hatt en fin dag så snakkes vi mer i morgen.

Hva har du gjort i dag?

Translate to english

Månedens favoritter: August

Siste dag i august, say what? Sommeren har bare flydd forbi og i morgen er vi allerede inne i den første høstmåneden. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om det. Jeg elsker varmen om sommeren, men sminketrendene og moten om høsten er uten tvil min favoritt. Dilemma, eller hva? 

August har uansett vært en utrolig fin måned. På bloggfronten har den i grunnen vært ganske rolig, men sånn har det egentlig vært hele sommeren. Jeg tror det kommer av at vi har vært så mye ute når det har vært fint vær. Jeg suger til meg alle solstråler jeg kan få for jeg vet at det er en sjeldenhet her oppe og at vi går en lang mørketid i vente, huff! Jeg satser på hyppigere oppdateringer nå i høst.

Jeg skal slutte å bable og heller vise dere favorittene mine fra august. 


Jeg har forelsket meg på nytt i to foundations denne måneden. Den første er Studio Fix Fluid fra MAC. Den har skikkelig full dekkevne som er looken jeg har gått for mest den siste måneden. Jeg har min i fargen NW10 som jeg tror er den lyseste de har #palegirlsproblems. Jeg digger den, men jeg merker at etter en lang dag så kan den klenge seg til de tørre partiene på huden min noe jeg bare legger merke til på nært hold så det gjør meg strengt tatt ingenting. 

Den andre foundation jeg har brukt mye denne måneden er L'Oréal sin Infallible 24H-Matte. Man skulle tro at jeg med tørr hud ikke kunne bruke matte foundations, men denne ser fantastisk ut på huden min. Jeg tror faktisk jeg liker denne hakket bedre enn MAC sin, men det er ikke mye om å gjøre. Denne gir også full dekkevne, men kan igjen klenge litt til tørre partier på huden. De er i grunnen ganske lik så da er det kanskje ikke overraskende at de begge er favoritter. Jeg tror disse blir brukt mye før kulden trekker ut alt jeg har av fuktighet i huden. 

Naturally Yours paletten fra Zoeva er rett og slett nydelig. Jeg elsker øyenskyggene deres da de er utrolig pigmenterte, bygges lett opp og blender som en drøm. Denne paletten inneholder ti øyenskygger som passer perfekt til hverdags. Man kan aldri slå feil med brune øyenskygger og paletten har også en svart øyenskygge som man kan bruke som eyeliner eller for å gjøre ytre del av øyet mørkere. Jeg sa kanskje at denne paletten passet perfekt til hverdags, men egentlig passer den uansett hvilken setting du skal i da du kan lage ganske dramatiske looks også. 

Leppestiften som har vært på leppene mine nesten konstant er MAC Patisserie. Den har en lustre finish og er veldig fin og komfortabel på leppene. Lustre finishene til MAC holder ikke så veldig lenge på leppene så man må påføre den om igjen i løpet av dagen, men det plager ikke meg i det hele tatt. 

Jeg har også funnet min ultimate lip gloss. Hvem skulle trodd det? Jeg har alltid sagt at jeg foretrekker leppestift og det gjør jeg fortsatt, men Clarins Instant Light Natural Lip Perfector er nydelig. Jeg har fargen 05 som var den jeg følte ga fra seg mest farge, men jeg kjenner at jeg vil ha flere farger. 

Etter at jeg ble tom for nattkremen jeg brukte gikk jeg gjennom boksen med hudpleie jeg har liggende og fant denne. Dette er en night balm fra Decléor som gir så mye fuktighet til huden min at det er latterlig. I begynnelsen likte jeg den ikke fordi jeg følte at den var alt for fett og trakk ikke ordentlig inn i huden, men så fant jeg ut at jeg hadde brukt alt for mye. Jeg begynte å påføre et tynnere lag og forelsket meg helt. Når jeg våkner på morgenen er huden min så fin og myk så jeg elsker denne. 

Alexander og jeg har begynt på en ny serie denne måneden, nemlig Orphan Black. Jeg tror det er en netflix orginal. Den er så sykt spennende og jeg er helt hektet selv om vi bare har sett fem episoder. Planen er jo at vi skal se den sammen, men jeg tviler på at jeg kommer til å klare å vente med tanke på at Alexander jobber så mye og er mye borte. Bare spørs om jeg ikke kommer til å ha maraton neste gang jeg har fri. 

Dette står enkelt og greit skrevet om serien på Netflix. Da Sarah blir vitne til at en kvinne som ser nøyaktig ut som henne tar livet av seg, overtar hun både kjæresten og bankkontoen hennes. Med andre ord er det en utrolig spennende serie som jeg anbefaler alle å sjekke ut. 

Sang
Det er to sanger jeg har blitt helt hektet på den siste tiden og det er "Cold water" av Major Lazer, MØ og Justin Bieber og "Let me love you" av DJ Snake og Justin Bieber. Nesten litt Bieberfever her, men jeg digger de to sangene. 

Hva har vært dine favoritter i august?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Got myself some coffee table books
Disse bøkene gjør med så glad. De er jo bare helt nydelig å se på. Innholdet er også superflott og inspirerende så jeg gleder meg til å fortsette å se gjennom dem og la dem pryde stuebordet. Jeg har lenge hatt lyst på coffee table bøker, men aldri funnet noen jeg virkelig har hatt lyst på. Disse to fant jeg på cdon.no. Chanel collections and creations finner dere herIn Vouge fant jeg ikke noen plass så jeg vet ikke om jeg var heldig og fikk tak i en før de sluttet å selge den eller hva som er greia. Jeg er hvertfall veldig happy over at jeg fant disse. 

Har du coffee table bøker? Isåfall hvilke?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Hverdagsglede

Hverdagsglede er noe jeg opplever hver gang jeg er sammen med dette sjarmtrollet.

Hverdagsglede er å spise middag sammen etter en lang dag i barnehage og på jobb.

Hverdagsglede er når vi synger nattasang sammen.

Hverdagsglede er å kjenne hans små armer rundt meg mens han sier "jeg er glad i deg.

Hverdagsglede er lykken jeg føler hver dag når vi er sammen.

Mamma elsker deg!

I dag har vært en fin dag. Vi har hatt fint vær, jobbdagen har vært super og Lucas og jeg har storkost oss før leggetid. Vi gikk for en skikkelig norsk middag som besto av kjøttkaker, potet, brunsaus og grønnsaker. Det var så godt og maten gikk ned på høykant. Vi lekte med togbanen hans i over en time inne på rommet før det omsider var på tide å pusse tennene, synge nattasang og legge seg.

Nå sitter jeg i sofaen og kjenner at øyelokkene mine også er veldig tunge, men jeg har en alt for stor haug med klær å brette før jeg også skal dra inn i drømmeland.

Jeg håper alle har hatt en super mandag og en fin start på uken. Vi snakkes mer i morgen.

Hvordan har din dag vært?

Hva er hverdagsglede for deg?

Translate to english

Shop the look: Foe layers


Genser  //  Bukse  //  Sko  //  Veske

Jeg falt helt for denne skjorte/genser komboen at jeg bare måtte vise dette antrekket til dere. Med et slikt plagg som har foe layers blir det så lett å kle seg for man slipper å matche en skjorte og en genser sammen. Jeg bare elsker slike plagg. Fargen var også helt nydelig og gjorde seg godt til det ellers ganske fargeløse antrekket. Jeg digger hele denne looken og kunne lett gå med det. Skoene er kanskje ikke helt min stil, men til dette antrekket syns jeg de passet ganske bra. 

Hva syns du om antrekket?

Er dette noe du kunne gått med?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg