hits

Celinahansen.blogg.no

Gråværsdager

De siste dagene har det ikke akkurat vært det jeg ville kalt fin vær her i nord og sånn som det høres ut så har ikke været vært på sitt beste i resten av landet heller. Jeg blir så lite motivert og lei når det er sånn vær. Det har jo nesten vært liten storm og det har regnet i et sett. Jeg har ikke noe imot at det er overskyet og litt kaldt så lenge det er oppholdsvær selv om jeg selvfølgelig foretrekker solskinn og varme. Sånn som det har vært de siste dagene har jeg ikke hatt mye lyst til å bevege meg utfor døren for å si det mildt. Da koser vi oss heller inne i varmen. Nå når det har blitt såpass kaldt ute, begynner det å bli ganske kaldt inne også, så nå blir det ikke lenge til jeg må begynne å fyre i ovnen som den frysepinnen jeg er. Det er nå egentlig det beste med høsten og kaldere tider. Fyr i peisen, stearinlys og kaffe, te eller kakao. Det skaper en slags god stemning og du får en følelse av at du koser deg. Det gjør hvertfall jeg! 

Dette hadde vært noe det! 

Hva liker du best med høst og kalde, gråe dager? 

Translate to english

Lørdag på sitt beste

Før jeg ble gravid og Lucas kom var det festing som var det store. Det å dra ut fredag eller lørdag eller gjerne begge dagene var det som var artig for 16 måneder siden. Var det en helg det ikke skjedde noe, var det utrolig kjedelig. Slik er det ikke nå lenger. Jeg har ikke like stor glede av å dra ut lenger som jeg hadde før. Jeg har vel vokst litt opp det siste året. Jeg syns jo fortsatt det er morsomt å dra ut en gang i blandt, men ikke hver helg. Siden Lucas kom til for sju måneder siden har jeg vært ute to ganger og på det har jeg spart så utrolig mye penger. 

Den perfekte helgen for meg nå er enten å være sammen med Lucas og Alexander. Det å sitte hjemme i leiligheten med idol, skal vi danse, farmen eller andre programmer på skjermen er det perfekte akkurat nå. Da gjerne med noe godis eller god mat og masse stearinlys. Det er det som er koselig i mine øyne. Noe som også er koselig, men som jeg gjør alt for sjeldent er å samle venner og ha en kosekveld med dem. Nå har ikke jeg fått meg et så veldig stort nettverk her på Fauske enda, men det kommer seg vel etterhvert. 

Nå ligger Lucas og sover allerede. Han har begynt å legge seg tidligere i det siste. Han har blitt mer aktiv nå som han åler seg rundt hele leiligheten uten stopp. Før la han seg mellom sju og halv åtte, men nå er han så trøtt klokken seks at jeg må pine han til å være våken en ekstra halvtime sånn at han ikke våkner klokken fem på mårran. Nå legger han seg mellom halv sju og sju noe jeg egentlig ikke har noe imot. Det betyr bare litt ekstra tid til meg selv på kvelden og han våkner ikke stort tidligere neste morgen av den grunn. Så lenge minsten er glad så er jeg glad. 

Skal vi danse begynner om litt over en halv time, så jeg skal bare få shinet litt i leiligheten før jeg kan ta meg en velfortjent kosekveld med tv2 underholdning. Se så liten han var! Min stolthet ♥

Hva gjør du for å kose deg eller ha det morsomt? 

Translate to english

Som pappa som sønn

Lucas bli mer og mer lik Alexander for hver dag som går. Allerede dagen han ble født var han prikk lik faren sin og måten han sov på med åpen munn var prikk lik. 

Gaming på høyt nivå. Alt som har med ledninger og elktronikk å gjøre er det beste Lucas vet! 

Translate to english

Lucas 7 måneder

Tenk at i dag har lille Lucas gutten vår blitt hele 7 måneder. Tiden går så utrolig fort og han utvikler seg for hver dag som går. Alt går så veldig fort nå og han er blitt så utrolig stor. Det er helt utrolig at han for bare 7 måneder og en dag siden var inne i magen min. Nesten alle smerter fra fødsel er borte og når jeg ser på den lille hjerteknuseren min i dag, er alt verdt det. Han bringer så mye lykke og glede og jeg kunne absolutt ikke sett for meg livet mitt uten han. 

Mamma elsker deg ♥
Translate to english

Spillekveld og barnefri

I går var vi på besøk som moren til Alexander for å spise middag og for å ha en spillekveld. For at vi skulle kunne ha spillekveld så lå Lucas der til i dag. Når vi har spillekveld, spiller vi kortspill og brettspill og det er så utrolig koselig. 

Jeg våknet for ca en time siden og det var så utrolig godt å få sove litt ekstra. Nå skal jeg prøve å få vekket Alexander før vi skal å handle inn til neste uke før vi henter Lucas. Det er veldig godt med en liten stund borte fra han av og til, men herregud så godt det er å få han tilbake igjen! 

Lucas og jeg var forresten på barnetreffet igjen i går. Han var litt roligere denne gang en forgje gang, men han syns det er kjempemorsomt å være sammen med andre barn. Jeg syns også det er fint å møte andre mødre og snakke om ting som mine venner uten barn ikke helt forstår. Det var med andre ord nok et vellykket barnetreff og jeg gleder meg allerede til neste torsdag.

 

Hva gjorde dere i går? 

Translate to english

Vis flere innlegg