hits

Celinahansen.blogg.no

The Stream og godsaker

Fredagskvelden har kommet og jeg er inntullet i et pledd med The Stream på tven. Ved siden av meg har jeg et utvalg godsaker i from av sjokolade og potetgull som jeg skal kose meg med.

Jeg ser virkelig frem til en kveld med fullstendig avkobling. Det trenger jeg nå sånn at jeg kan være 100% tilstede resten av helgen.

Månedens favoritter skulle egentlig kommet i dag, men det kommer i morgen så følg med da.

Jeg håper dere får en fin fredagskveld og fin start på helgen. Vi snakkes mer i morgen.

Hvilke planer har du i kveld?

Translate to english

Stress i hverdagen - hvordan rekke alt?

Herregud så jeg sliter med å få tiden til å strekke til. Jeg har så mye jeg vil og må gjøre, men jeg finner rett og slett ikke tiden til alt. Den stakkars bloggen min lider noe veldig av dette, men også meg-tiden.

Her i heimen bråker vaskemaskin, oppvaskmaskin og støvsuger i kor og jeg sjonglerer jobb, skole, barn, mann, hus og meg-tid så godt jeg bare kan. Frem til nå har da blogg og meg-tid blitt nedprioritert og jeg kjenner på utslittheten over det hele. Som om ikke alt dette er nok til å gjøre en wanna be superwoman som meg sliten, er jeg fortsatt forkjølt også. Det er en og en halv uke siden jeg begynte å snørre og hoste overalt rundt meg og jeg holder det enda gående.

Jeg er i dårlig form, jeg er sliten, jeg er stresset og jeg har dårlig samvittighet over alt som ikke blir gjort.

Dette innlegget er rotete og fortjener ikke noe bilde. Det fortjener strengt tatt ikke å bli publisert heller, men jeg vil at dere skal vite at jeg gjør så godt jeg kan og jeg kommer sterkere tilbake. Det lover jeg.

Translate to english

Bokanmeldelse: Marie Kondo, Magisk opprydding: rydd deg lykkelig med KonMari-metoden


På baksiden av boken
Rydd deg til et bedre liv!

Ryddetrenden som tar verden med storm! KonMari-metoden går sin seiersgang verden rundt. Hemmeligheten bak suksessen er at den lærer deg teknikkene du trenger for å rydde én gang for alle. Og har du et ryddig rundt deg, vil også livet ditt bli bedre. 

Helt siden hun var liten, har japanske Marie Kondo vært opptatt av å finne gode systemer for å rydde og organisere. I dag er hun verdens ledende ryddekonsulent, med lange ventelister og en sensasjonelt bestselgende bok bak seg. Magisk opprydding har solgt mer enn 4 millioner eksemplarer og har toppet New York Times' bestselgerliste i et år. 

Min mening om boken
Denne boken er rett og slett fantastisk. Jeg ble utrolig inspirert og har allerede gått gjennom de fleste kategoriene og kvittet meg med masse som bare tok opp plass her hjemme, men som ikke ga meg glede og ikke ble brukt. Det er som et helt annet hjem og jeg er superfornøyd. Jeg har til og med fått Alexander til å gå gjennom sine ting noe som har minsket enda mer på rotet. Det blir nesten ikke rotete her lenger fordi alt har en plass og vi er flinke å legge ting på plass når vi er ferdige med dem. Noe så utrolig deilig! Det er helt sant at man kan rydde seg lykkelig. Nå gjenstår det bare å være obs på at rotet og alle tingene ikke bygger seg opp igjen. 

Jeg anbefaler absolutt alle å lese denne boken selv om du tror at du er flink til å kvitte deg med ting. Jeg ble overrasket over noen av tingene jeg kastet eller ga bort, men jeg har ikke savnet noe etter at det ble borte så det er bare et bevis på at det var rett å kvitte seg med det. Det gir stor glede til en organiserings- og kontrollfreak som meg. En stor tommel opp til denne boken altså!

Terningkast: 6

Har du lest denne boken? Hva syns du isåfall om den?

Ble du like inspirert som meg til å kvitte deg med tingene dine?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Ukens pins #70


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

En rolig jobbhelg

Jeg var spent på hvordan min første jobbhelg med vakter på 12,5 timer ville bli. Det har virkelig gått over all forventning. Vi har hatt pizzakveld og gode samtaler og i rolige stunder har jeg sittet med nesen i norskboken.

Jeg trives utrolig godt i tjenesten og sitter igjen med en skikkelig godfølelse etter jobb. Jeg føler at jeg har god tid til hver enkelt bruker og er med på å gjøre hverdagen bedre for dem. Jeg er så glad for at jeg har fem måneder til her for dette er virkelig noe for meg. Jeg elsker å jobbe med mennesker og jeg er gleder meg til å dra på jobb. Det er hverdagslykke det og jeg vet at jeg er superheldig. Jeg syns oppriktig synd på de som har valgt helt feil yrke for seg selv og må slite seg gjennom jobbdagen.

Jeg håper dere har hatt en super helg og får en fortsatt fin søndag. Jeg kommer tilbake med ukens pins når jeg er hjemme fra jobb i kveld så titt innom litt senere.

Hvordan har du tilbragt helgen?

Trives du i yrket du har valgt?

Translate to english

Vis flere innlegg