hits

Celinahansen.blogg.no

Helg og gullrekken

Nå er det helg og jeg kan sette bena høyt med god samvittighet. Bagen fra Drammensturen er pakket ut og klærne er vasket og hengt opp. Kjøkkenet er ryddet og oppvaskmaskinen durer i bakgrunnen. Nå sitter jeg og ser beat for beat som har startet igjen noe som er veldig koselig. Etter det blir det idol som jeg har satt på pause samt senkveld senere i kveld. Fredager må være min favorittdag når det gjelder tvunderholdning på kvelden. Det er veldig deilig når leiligheten er ryddet, Lucas er lagt og jeg bare kan kose meg under pleddet. Det er akkurat det jeg skal gjøre.

Det er jo halloween i dag. Er det mange av dere som er ute og feirer i dag med kostyme og hele pakka eller gjør dere som meg og koser dere i sofakroken?

Translate to english

Mine beste venner for øyeblikket

.... Er disse:

Jepp. Dagen før vi reiste fra Drammen fikk jeg vondt i halsen og hode og derfra utviklet det seg til en kjempekoselig influensa. Alexander er på jobbhelg, så her sitter jeg å snufser og koser meg med nesespray, curamed og paracet. I tillegg må jeg prøve å ikke være så veldig tett innpå Lucas sånn at han ikke blir smittet når jeg egentlig bare vil ha han på fange og kose til jeg blir bedre, haha.

 

Heldigvis begynner det å bli bedre i halsen, så nå er det hode og nese som tar helt av.

 

Når paraceten har begynt å virke på vi en tur på butikken. Vi kom jo hjem til et rimelig tomt kjøleskap og har enda ikke fått handlet ordentlig. Det er når man er sjuk at man savner mamma som alltid har fult kjøleskap og pleier deg til du bli bedre. Dere som fortsatt bor hjemme; nyt det mens dere kan!

Translate to english

Onsdagskos og barnefri

Ikke før vi kom oss til Fauske hadde det allerede blitt bestemt at Lucas skulle sove over hos foreldrene til Alexander. De hadde savnet lille solstrålen.

 

Det var veldig godt å klmme hjem, så nå sitter jeg med stearinlys og catcher opp med episoder fra serier jeg ser på. First up er revenge som er en av mine favoritter. Elsker virkelig den serien!

21:40 blir det farmen på skjermen noe jeg også gleder meg til. Min kjære har plassert seg ved kjøkkenbordet med litt etterlengtet gaming, så dette blir en flott onsdagskveld!

 

Hva gjør dere i kveld?:)

Translate to english

Hjemreise

Nå er snart bagene ferdigpakket og vi er snart klar for å sette snuten hjemover til Fauske. Det har vært en kjempefin uke med familien her nede i Drammen, men det skal også bli godt å komme hjem igjen til det vanlige og alle rutinene.

 

Borte bra, men hjemme best som de sier. Nå skal jeg bare sitte og slappe av litt og kose meg med en bok til Lucas våkner igjen.

 

Ha en fin onsdag søtinger!

Slik ser jeg ut i dag. Åh som jeg gleder meg til å komme hjem til min kjære speilrefleks!

Translate to english

Date night

Vi er som dere vet på besøk hos pappa og dem i Drammen. På lørdagen fikk vi derfor tilbud om å dra ut og gjøre noe hyggelig sammen. Det takket vi ja til siden vi faktisk ikke har vært på en date night siden jeg var gravid og det begynner å bli en stund siden. Vi har jo selvfølgelig hatt noen kvelder med barnefri, men utvalget av resturanter er bedre her i Drammen enn det er på Fauske.

 

Vi endte opp på Pigen resturant som er min favoritt her i Drammen. Det ble god mat, god drikke og koselige samtaler. Vi koste oss der i noen timer før vi dro videre på kino. Vi så Lucy med Scarlett Johansson og Morgan Freeman som hovedroller. Den var veldig bra etter vår smak. Det skjedde noe hele tiden og før vi visste ord av det, var filmen ferdig.

 

Siden jeg ikke var helt i bloggmodus på lørdag, tenkte jeg rett og slett ikke på å ta noen bilder. Typisk meg! Men vi fikk uansett en veldig koselig kveld.

Translate to english

Vis flere innlegg