hits

Celinahansen.blogg.no

Første søndag i advent

I dag begynte offesielt adventstiden, men det er ingen tegn til det i leiligheten. Bestemte meg for å ikke pynte til jul i år siden Lucas og jeg reiser hjem i midten av desember og blir borte til over nyttår. Jeg skal heller handle alt av advent- og julepynt på salg når "sesongen" er over og heller pynte fult ut til neste år.

 

For å "feire" første søndag i advent så har Alexander og jeg laget salat, potetbåter og kylling som dagens kosemiddag og bare slappet av. Nå er det snart tid for Farmen. I dag er det finale og det gleder jeg meg skikkelig til.

Har dere begynt å pynte til jul?

 

Håper dere har hatt en flott første søndag i advent og at dere får en fortsatt fin kveld :)

Translate to english

Månedens favoritter: November

Fra nå av skal jeg begynne å vise dere månedens favoritter. For november begynner vi i det små og holder oss til skjønnhet, men etter hvert kommer jeg nok til å utvikle det og vise dere litt forskjellige kategorier sånn som favoritt mat, favoritt person, favoritt youtuber, kles favoritter og slike ting.

Det er helt utrolig at november er over. I morgen er det allerede første desember og det er bare litt over to uker jeg skal jeg til mamma og dem for å feire jul og nyttår. Åh som jeg gleder meg! 

For november skal jeg bare vise dere sminke med unntak av et hudpleieprodukt. Informasjon om produktene og hvorfor jeg liker dem så godt, kommer under hvert bilde. Enjoy!

bareMinerals pure transformation night treatment - Jeg hadde en stor underjordisk og vond kvise i pannen som bare var i veien og som var veldig smertefull. Jeg tok denne over hele ansiktet på kvelden og da jeg våknet, var den hvertfall halvert i størrelse om ikke mer og huden min så mye bedre ut enn kvelden før. Jeg har hatt denne en god stund, men egentlig aldri brukt den, så nå skal denne bli en fast del av min hudpleierutine på kveldene. 

 Maxfactor facefinity compact foundation - Dette har vært en del av min sminkerutine på de dagene jeg egentlig ikke skal noe eller jeg er for slapp til å gå gjennom hele rutinen med flytende foundation og settingpudder og alt det der. Jeg tar bare på litt concealer under øynene og hvis jeg har noen problemområder jeg vil dekke opp også tar jeg denne jevnt utover hele ansiktet med svampen som hører til. Det gir et fint, matt resultat og den dekker faktisk ganske bra i tillegg til at den jevner ut hudtonen. Veldig kjekk på de late dagene. 

Liten stippelbørste - Denne kosten er perfekt til å påføre blush med. Den er mindre enn de fleste stippelbørster og den tar ikke opp og påfører for mye produkt på kinnene samtidig som den blender alt ut perfekt. Akkurat denne kosten er en etterligner av en mac kost fra hello kitty kolleksjonen fra ebay, men den er faktisk i veldig bra kvalitet. Skjønner ikke hvordan jeg har brukt noe annet. 

Benefit kremøyenskygge i fargen r.s.v.p - Denne har jeg brukt som en primer for øyenskygger og den har blitt en storfavoritt. Denne er ikke i full størrelse, men en miniversjon jeg fikk som en del av et sett med flere øyeprodukter fra benefit. Den er helt nydelig alene, men også perfekt som en base under øyenskygger for å få de til å holde seg lenger. 

Anastasia Beverly Hills dip brow pomade i fargen blonde - Dette er favoritten over alle favortittene denne måneden. Jeg har aldri vært borti et mer perfekt brynprodukt. Den hjalp meg så mye da jeg overnappet brynene for en stund siden og fikk dem til å se fyldig, men naturlig ut. Det kommer en mer detaljert anmeldelse av dette produktet om en stund, men jeg tror faktisk denne har fått holy grail status hos meg og det sier litt. 

Liquid eyeliner by H&M - Da jeg handlet på H&M for en stund siden var denne utstilt ved kassen da jeg skulle betale. Tror den kostet 49,- men ikke ta meg på ordet. Hvertfall; jeg var nesten tom for den flytende eyelineren jeg hadde og tenkte at jeg like gjerne kunne prøve denne uten å ha noen enorme forhåpninger til den. Denne lille saken blew my mind! Til den prisen så er dette den absolutt beste flytende eyelineren jeg har prøvd. Den holder seg lenge, den er enkel å bruke og den der megasvart. Denne anbefales virkelig!

L'oréal miss manga mega volum mascara - Dette er maskaraen jeg har brukt hver gang jeg har sminket meg hele måneden. Den minner meg faktisk om Benefit they're real mascara, men denne er ca 100,- billigere. Denne burde dere absolutt prøve.

Favoritt leppekombo - Sist men ikke minst har jeg en leppekombo og vise dere. Den består av bareMinerals natural lip color i fargen strawberry daiquiri med Isadora brilliant lip shine lipgloss i fargen 83 chic shine. Denne komboen elsket jeg i fjor høst og vinter og den er like elsket i år. Som dere ser så er jeg helt på slutten på leppestiften, så da må jeg finne meg en ny favoritt. Det kommer nok ikke til å bli noe problem som den leppejunkien jeg er. 

Hva var ders favoritter i november? 


Hvis du likte innlegget, hadde jeg satt pris på om du trykte på liker-knappen nederst i innlegget.

Du må gjerne følge meg på: 

Instagram: @celinahansen 

Twitter: @celinahansen

Facebook: HER

Translate to english

Tilfredsstilte smaksløker

Etter at Lucas var lagt for kvelden lagde jeg og Alexander club sandwich som en sen kosemiddag. Det begynner å bli en stund siden vi spiste det sist, så da var det det som sto på menyen. Det var like godt som alltid. Vi har en serie vi ser sammen som vi som regel bare ser når vi spiser sammen. Derfor tar det oss en god stund å se hele serien. Vi ser Weeds om noen skulle lure. Jeg syns det er en helt greit serie. Den er ikke mind blowing noe som egentlig er helt greit for da klarer jeg å vente med å se mer til jeg og Alexander er sammen, haha. Hadde det vært pretty little liars vi hadde sett så hadde jeg klart å holde meg unna. 

Nå ble det mye rotete babling fra meg her. Ville bare stikke en tur innom og si hei og god kveld. Håper dere har hatt en fin dag og at dere koser dere med hva enn dere gjør på denne flotte lørdagskvelden. Jeg tenker jeg snart blir å finne sengen. Blir så trøtt av denne mørketiden. 

Dette blide ble tatt på julaften i fjor. Det er altså snart et år siden. Jeg hadde mørkebrunt hår og var sju måneder gravid. For et herlig minne. 

Smask :) 

Translate to english

Interior123

Interior123 er en bruker på instagram som legger ut nydelige interiørbilder. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror det funker slik at folk sender inn bilde sitt også legger de det ut på sin instakonto med navnet eller instagramkontoen til eieren av bilde i beskrivelsen.

 

Det finnes så utrolig mange fine bilder og jeg blir så inspirert. Jeg følger mange interiørkontoer på instagram og det er jo nesten litt farlig. Får jo så lyst til å pusse opp, kjøpe nye møbler og ommøblere hele tiden.

 

Under her ser dere noen av mine favoritter for tiden.

Åh, elsk! En sånn stil er ganske vanlig i engelse hjem. En liten drøm til fremtidlige hjem.

En slik spisestue har jeg skikkelig lyst på. Syns de stolene er så nydelige, men med den størrelsen på leiligheten vi har nå så går det ikke. Dette får også være en idé til et større hjem.

Når vi får oss hus og et større kjøkken, vil jeg ha en kjøkkenøy. Det er så fint og det gir mye ekstra benkplass. Både jeg og Alexander vil ha en kjøkkenøy i et fremtidig hjem.

Sengalv/hodegalv eller hvorden det skrives er noe vi skal ha når vi får en større seng. Nå har jeg bare 120x200 seng noe som egentlig går fint nå når Alexander ikke bor her, men når han flytter inn her, må vi ha en større seng og da skal hodegavlen på plass.

Jeg er egentlig helt ok fornøyd med hvordan stuen vår ser ut nå, men når jeg ser disse bilene, får jeg så mange idéer og blir plutselig ikke så fornøyd lenger.

 

Er du like glad i interiør som meg så anbefaler jeg deg å følge interior123 på instagram.

Jeg heter forresten celinahansen på instagram og jeg hadde satt veldig pris på om du ville følge meg der.

 

Håper alle har en fin lørdag så langt :)

Translate to english

Black Friday

I dag er det dagen etter thanksgiving og her i Norge har vi tatt etter amerikanerne og "feiret" black friday. Det er en dag der det er crazy salg overalt. Tror ikke en eneste person ikke har fått med seg dagen i dag. Mail og facebook har så og si blitt spammet fra alle nettbutikker. Selv har vi faktisk bare handlet møbler og litt interiørting fra jysk, men innkjøpene er jeg godt fornøyd med.

 

Nå har kvelden kommet og jeg sitter nydusjet i morgenkåpen under pleddet og koser meg med idol. Perfekt fredagskveld i mine øyne.

Hva gjør dere i kveld?

 

Har dere storshoppet på salget i dag?

Translate to english

Vis flere innlegg