hits

Celinahansen.blogg.no

Bokanmeldelse: Nora Roberts, Skygger og lys


På baksiden av boken
Adam Haynes besøk hos den berømte kunstneren Philip Fairchild har to hensikter: delvis vil han slappe av og male noen uker, delvis vil han undersøke omstendighetene rundt et stjålet maleri. Han mistenker at Philip er involvert i handel med forfalskninger av berømte verk.

Det han ikke hadde regnet med, er møtet med Philips datter, Kirby. Følelsene, som med en gang blusser opp mellom dem, gir han skyldfølelse, for skal ha få fullført oppdraget sitt, må han lyve for henne.

Og da alt stilles på spissen, står Adam overfor sitt livs utfordring - han må vinne tilbake Kirbys tillit... eller miste den eneste kvinnen han noen gang har elsket. 

Min mening om boken
Dette var absolutt en grei bok, men den begynte ikke å bli noe særlig spennende før slutten. Jeg syns den var litt kjedelig, men da jeg kom til de siste fem kapitlene så tok det seg bra opp resten av boken. 

Som sagt, litt kjedelig, men en grei bok med grei handling. Jeg ville nok ikke lest den på nytt for å si det sånn så jeg kan ikke helt anbefale den videre. Det får være opp til deg om du vil lese den. 

Terningkast: 3

Har du lest denne boken?

Hva syns du isåfall om den?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Så tenner vi et lys i kveld

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for gledeGod søndagskveld dere. Tenk at det er første søndag i advent allerede. Nå er det ikke lenge igjen til jul og jeg gleder meg så til denne førjulstiden med pynting, baking og kvalitetstid med familien. Jeg ser virkelig frem til en flott desember. 

Hvordan har dere det? Har dere fått pyntet heimen til advent? Her går det veldig tregt på den fronten og da jeg innså at jeg hadde glemt å kjøpe lilla lys til adventsstaken, ble jeg bare veldig motløs. Bildene over er fra første søndag i advent i fjor, men jeg skal få fikset opp i alt det i morgen. Da skal det handles inn lilla stearinlys og noen siste småting før alle julegavene er i boks.

Jeg har nemlig sittet og klikket hjem julegaver til hele familien den siste timen. Jeg må jo slå til mens det enda er tilbud overalt. Det føles godt å ha det meste i boks så satser jeg på at de kommer fort så jeg får sendt dem videre tid dem skal. 

Nå venter jeg bare på å krype under pleddet med Farmen på skjermen. Deretter er det på tide å få litt søvn slik at jeg er klar til ny uke. Vi snakkes med ukens pins i morgen!

Hvordan har søndagen din vært?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #36


Min absolutt favorittsåpe. De lukter godt, de tilfører huden fuktighet og de er perfekt til barbering. Jeg liker alle luktene og passer på å hamstre når de er på salg. Åh, jeg elsker disse. Jeg finner dem på Vita og hos Cubus så løp og kjøp!

Nyx loose HD powder satt concealeren under øyene veldig bra, men jeg syns den ble litt før tørr for min hud. Jeg prøvde også å bake med dette pudderet, men det ga en gråaktig farge under øynene i tillegg til å tørke enda mer ut. Jeg foretrekker den pressede versjonen fremfor denne. 

Dette er en cleansing oil fra L'Oréal som jeg likte veldig godt til fjerning av sminken. Det eneste som plagde meg etter hvert var den intense lukten. Jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med det første, men så absolutt en god cleansing oil. 

Jeg kan ikke få skrytt Benefit roller lash opp i skyene nok. Jeg elsker denne maskaraen og den får vippene mine til å se fantastisk ut. Jeg har allerede en ny, uåpnet tube som bare venter på å bli brukt. 

Denne er ikke helt tom, men det er en leave-in kur jeg fikk i en beauty boks for en tid tilbake. Jeg måtte slutte å bruke den for den fikk håret mitt til å føles utrolig fett og skittent ut. Jeg prøvde med forskjellige mengder, jeg prøve å føne det og la det lufttørke, men ingenting hjalp og jeg har veldig tørt, krusete og slitt hår til å starte med. Vet ikke helt hvem den her kunne funket for, men den funket ikke for meg. 

Nyx micro brow pencil er ganske lik Anastasia sin, både i pakning og størrelse på tuppen. Jeg likte den, men jeg foretrekker Anastasia sin mye mer. Jeg vet ikke helt hva det er med denne, men jeg tror kanskje den er hakket for voksete for min smak. Det er mye mulig at jeg kommer til å teste den på nytt på et eller annet tidspunkt, men for nå så skal jeg prøve ut litt andre brynprodukter. 

Dette var en color drama lip kohl fra Maybelline i fargen nude perfection, men som dere ser så er den helt borte, haha. Denne tørket ut leppene mine veldig, men jeg likte fargen så utrolig godt. Jeg pleide å toppe den med en lipgloss og det gjorde det litt bedre, men jeg har andre leppeprodukter jeg foretrekker og kommer ikke til å kjøpe denne igjen. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Kjoleguide 2016: Julebord

Festsesongen er i gang og jeg har allerede vært på julebord med jobben, men de fleste julebord er vel i desember så da tenkte jeg det kunne være fint med litt tips og inspirasjon til kjoler man kan bruke. Da jeg så tilbake i arkivet mitt, så jeg at jeg faktisk publiserte fjorårets kjoleguide på denne datoen. Helt tilfeldig og helt urelevant, men jeg syns det var gøy, haha. 

Under ser dere tolv nydelige kjoler som jeg syns er helt fantastiske. Her er alt fra søte kjoler, litt mer sexy, elegante maxikjoler og kjoler med litt detaljer. De fleste bildene er av svarte og blåe kjoler, men de aller fleste finnes i forskjellige farger. De to blåe maxikjolene koster 799kr, men ellers får du alle kjolene til under 500kr. 


1. HER  //  2. HER  //  3. HER

4. HER  //  5. HER

6. HER  //  7. HER

8. HER  //  9. HER

10. HER  //  11. HER  //  12. HER

Jeg syns alle disse kjolene er fantastiske. Selv brukte jeg kjole nr. 5 på årets julebord og jeg har den i både svart og vinrød.

PS: Ingen av linkene er annonselinker. 

Skal du på julebord i år?

Falt noen av disse kjolene i smak?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

 

Translate to english

Å være lærling og gå skole samtidig

Som mange av dere vet, er jeg lærling som helsefagarbeider. Jeg har snart bare et halvt år igjen før jeg er ferdig med lærlingtiden og har fått fagbrev. Mine planer videre har lenge vært å tatt sykepleien etter hvert, men det jeg gruet meg så enorm til var å ta påbygg. I sommer fikk jeg høre om noe som het nettskolen i Nordland. Dette tilbudet har tydeligvis vært tilstede i mange år, men jeg har aldri hørt om det før. Det er nesten som å være privatist bare at du har en nettlærer, har innleveringer og prøver og slipper å ta eksamen i alle fagene. Norsk skriftlig hovedmål er den eneste obligatoriske eksamen jeg skal ha og resten er trekkfag på lik linje som vanlige vgselever. 

Med fagbrev trenger jeg bare fire fag for å få generell studiekompetanse. Jeg må ha norsk, matte, naturfag og historie og slipper gym og valgfag. Jeg bestemte meg for å konsentrere meg om to fag av gangen til å begynne med og det har fungert ganske greit. Dette året holder jeg på med matte og norsk som jeg da er ferdig med til sommeren 2017. 

Da jeg startet med dette prosjektet, var jeg veldig spent på hvordan det kom til å gå. Jeg har jo ingen undervisning, men nettlærerne mine er tilgjengelig om jeg har noen spørsmål. Jeg må lære meg alt på egenhånd og lære alt av stoff før en innlevering og prøve. Det skal en god dose selvdisiplin til for å komme gjennom alt. Så langt har det gått ganske bra. 

I tillegg til skole jobber jeg 100% som lærling og jeg har barn. Det sier seg selv at det egentlig var dumskap å skulle påta seg enda mer enn hva jeg allerede hadde å styre med. Men jeg gjorde da det og satt meg som mål å skulle bestå. Jeg har alltid vært den som streber etter femmere og seksere, men nå skal jeg være fornøyd bare jeg består og får vitnemål. Så langt har karakterene mine ligget midt på treet, men det går bedre og bedre for hver prøve og innlevering for nå begynner jeg å skjønne hva lærerne mine forventer av meg. I starten var det veldig nytt og jeg hadde ikke kommet inn i en god nok rutine der jeg fikk prioritert skolearbeidet nok. Nå går det mye bedre og det vises på karakterene. De går oppover for hver prøve og det er en enorm motivasjon. Jeg er mye mer stolt av meg selv nå fordi jeg har lært meg alt på egenhånd. Jeg har ikke hatt noen som står og skriver notater på tavlen eller underviser i stoffet vi skal ha om på prøvene så jeg sitter igjen med en enorm mestringsfølelse for hver gang noe klaffer og det er så sinnsykt godt. 

Ja, det er slitsomt og jeg stresser mer nå enn noen sinne, men til syvende og sist kommer det til å være verdt det. Jeg må bare stå på og ikke gi opp. Jeg må tenke på hvorfor jeg begynte på det her og ikke konsentrere meg om hvor mye jeg har å gjøre akkurat nå. Jeg kan ikke gjøre det noe bedre enn mitt beste og så langt så er mitt beste bra nok. Jeg gleder meg selvfølgelig til å være ferdig, men jeg har lært utrolig mye om meg selv de siste månedene og hva jeg er i stand til å klare. 

Har du mange baller i luften for tiden? 

Har du gjort noe lignende selv og kan komme med noen tips til meg?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg