hits

Celinahansen.blogg.no

Hvorfor skal det være så vanskelig å få tid til alt?

Hei igjen dere. Nå er det nok en gang lenge siden sist. Livet er travelt for tiden og jeg finner ikke tiden til å sette meg ned for å blogge, men det handler kanskje litt om prioriteringer. 

Siden sist har vi startet på prosjekt oppussing noe som skaper fullstendig rot og kaos i hverdagslivet her i hus. Jeg skal oppdatere dere på det litt senere. Det som irriterer meg er at jeg ikke har tatt ordentlige førbilder, men jeg skal nok klare å beskrive det såpass bra at dere skjønner hvordan det så ut før vi gikk i gang. Heldigvis er jeg litt mer skjerpet nå og har tatt litt bilder underveis. Gleder meg utrolig mye til å bli ferdig så vi kan gå tilbake til normalen og så jeg kan vise dere hvor fint det blir. 

Jeg har jobbet mye de siste månedene og i oktober var jeg nesten oppe i 100%. Når jeg ikke har vært på jobb, har vi holdt på i huset så det sier jo seg selv at jeg ikke har fått dyrket hobbyer eller slappet fullstendig av. 

I det siste har jeg kjent veldig på tidsklemmen og skulle gjerne ha noen timer ekstra i døgnet. Jeg trodde det var travelt å kombinere arbeidsliv og familie, men da et nytt hus og oppussing ble innblandet, skjønner jeg at jeg egentlig ikke har hatt det så veldig travelt, haha. Hvorfor skal det være så vanskelig å få tid til alt?  

Hva man ikke finner når man åpner opp vegger i gamle hus. Dette var da altså døren inn til kjøkkenet før også har de bare kledd igjen da det ble laget en ny åpning. Døren stammer trolig fra byggeåret på 50-tallet. Gøy med oppussing, si.

Hva har dere gjort i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg