hits

Celinahansen.blogg.no

New Years Eve

Det er helt sykt at det bare er få timer igjen av 2015. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvor tiden har blitt av for dette året har bare flydd forbi. Dette må være det året som har gått raskest forbi for min del og det har skjedd så mye. 

Lucas fylte sitt første år noe som var stor stas for ho hønemor.

Jeg fylte 20 år og vi hadde en tredagers feiring med noen av våre beste venner. 

 

Jeg begynte å jobbe igjen etter en alt for lang mammapermisjon og jeg har begynt på lærlingtiden min.

 

Alexander og jeg flyttet endelig sammen etter lang ventetid.

Mamma og stefaren min giftet seg noe jeg tror var årets mest rørende øyeblikk. Sitter med gledestårer i øynene bare jeg skriver dette, som den sippeguria jeg er, haha. 

Som dere ser så har det skjedd mye i 2015 og mange fine øyeblikk. Et av de beste årene hittil. 2014 vinner på håret siden Alexander og jeg ble foreldre for første gang, men 2015 har f*** meg vært et fantastisk år. 


I dag er det jo selveste nyttårsaften og jeg sitter alene i sofakroken og koser meg. Vi har vært og spist middag sammen med foreldrene til Alexander, men han er på jobb så det ble bare en liten tur innom der før han fikk tur og måtte dra igjen. Lucas ligger der nede til i morgen så ja, jeg sitter alene på nyttårsaften for første gang i livet mitt. Det er litt kjipt med tanke på at nyttårsaften er en veldig spesiell dag for meg da jeg alltid har vært sammen med familien min. Jeg fikk heldigvis feriet julen sammen med dem, men jeg savner dem veldig mye akkurat nå. 

Resten av kvelden skal jeg tilbringe under pleddet i sofaen med et eller annet på tven før jeg ser på fyrverkeriet gjennom vinduet, haha. 

Jeg vil tro at mange av dere er ute i dag så jeg vil bare si at dere må være forsiktige og ta vare på dere selv og andre. Ting kan fort gå galt når fyrverkeri og alkohol er innvolvert. Fest med måte og ha det latterlig morsomt!

Hvordan tilbringer du din nyttårsaften?

Hva er ditt beste minne fra 2015?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Månedens favoritter: Desember

Denne concealeren fra Urban Decay har vært hypet mye opp i beautysamfunnet og jeg skjønner hvorfor. Nå har jeg brukt denne i noen måneder og jeg elsker den. Det er faktisk en av de beste concealerne jeg har prøvd. Det kommer en mer utfyllende produktanmeldelse om ikke så lenge. 

Røde lepper er et must for meg og spesielt i desember. Dette er soft matte lip cream fra NYX i fargen monte carlo og fargen på denne er så fin. Det jeg liker så godt med akkurat denne er at den er helt matt og holder lenge. Den påføres som en slags mousse/krem som det sies i navnet og den tørker helt matt uten å gjøre leppene så alt for tørre. Jeg har flere farger i denne, men akkurat i desember har den røde fått kjørt seg. 

Jeg foretrekker å bruke lip gloss når jeg er på jobb og NYX sine butter glosser er utrolig gode. De er ikke for klissete og gir bare et lite hint av farge. Jeg har nylig brukt opp fargen creme brulée og den over er i fargen maple blondie som jeg tror jeg liker enda bedre. Den er litt mer rosa i fargen og etterlater et hint av rosa på leppene selv etter at selve glossen har blitt borte. Jeg digger butter glossene og jeg digger fargen maple blondie!

Jeg brukte jo opp noen primere for litt over en måned siden og begynte derfor å bruke disse to. Jeg blander dem sammen for å få ønsket konsitens og base. Den til venstre er en mer silikonbasert primer og dekker til eventuelle porer, mens den til høyre tilfører en liten glød og er mer fuktighetsgivende. Sammen er disse en uslåelig kombinasjon og jeg elsker dem. 

Jeg har nok en gang blitt forelsket i en ny maskara. De fleste av dem som jeg har testet iløpet av 2015 har jeg virkelig elsket. Lash Sensational fra Maybelline er nok en fantastisk maskara på listen. Jeg har jo prøvd den vannfaste formulaen av samme maskara, men denne er mye bedre. Utrolig nok smitter ikke denne av under øynene mine noe den vannfaste gjorde så det er nok et pluss. En utrolig bra maskara som mange har prøvd og elsket!


Kakemenn er en favoritt hver desember og er en av de få julekakene jeg virkelig liker. I år var også første året jeg baket dem helt selv og de ble kjempegode!

Moment

Desember har vært en utrolig fin måned, men dagene hjemme hos mamma og resten av familien er en storfavoritt. Bare det å være sammen med dem er nok til å gjøre livet mitt mye lysere og det er utrolig tungt å bo så langt unna dem og ikke ha mulighet til å se dem så ofte. Alle dagene med familien går under kategorien favoritt moment(s)

Sang

I hele desember har det gått mye i julemusikk og den jeg syns er finest er Kurt Nilsen sin versjon av "Himmel på jord". Den er bare så utrolig fin!

Hva har vært dine favoritter i desember?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Shop the look: The everyday dress


Kjole  //  Kåpe  //  Veske  //  Sko

Jeg har fortalt dere min obsession for strikkakjoler og denne looken er mildt sagt midt i blinken for meg. Jeg har lagt til en veske jeg ville brukt til denne looken for når du er på Zalando og trykker på "shop the look", kommer det opp ting som passer til antrekket og jeg likte denne vesken skikkelig godt. Kåpen er utrolig fin og ser varm og god ut og skoene ser utrolig komfortable ut til å være høye hæler. De har også masse mønster under så jeg ser for meg at de kanskje er ganske bra på vinterføre også. Jeg digger alt med denne looken, men jeg ville nok hatt en eller annen strømpebukse på i tillegg nå når det er så kaldt ute. 

Hva syns du om antrekket?

Er dette noe du kunne gått med?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Søvn, Lucaskos og jobb
God formiddag alle sammen. Jeg har hatt en utrolig treg morgen etter latterlig mye søvn. Jeg tror jeg sovnet like før syv på sofaen i går kveld. Jeg våknet rundt halv tre i natt og forflyttet meg inn i sengen. Der lå jeg til Lucas vekte meg like før ni i morgest. Jeg har med andre ord sovet i fjorten hele timer i natt og det er litt sykt. Jeg har vært utrolig trøtt og sliten de siste dagene så det å få en enorm mengde med søvn var latterlig deilig. 

Lucas og jeg har kost oss masse siden vi sto opp. Vi har spist en lang og god frokost sammen og lekt litt med julegavene han fikk. Nå sitter vi og koser oss i sofaen med "cars" på skjermen og litt tegning. 

Jeg skal på jobb klokka tre så når Lucas er lagt til luren sin skal jeg prøve å få ordnet meg litt. Jeg sitter for øyeblikket med vått hår etter en dusj så vi skal kose oss videre før jeg må komme meg i gang med litt ting som må gjøres før jeg drar på jobb. Vi snakkes litt senere i dag!

Hvordan har din morgen vært?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Produkter jeg har brukt opp #21

CoLab er uten tvil min favoritt tørrshampoo of all time. Etter min mening kan ingen av de jeg har prøvd tidligere måle seg med denne. Den er rett og slett fantastisk og jeg kommer til å kjøpe den igjen og igjen. Noe annet jeg liker med CoLab sine tørrshampooer er at det er så mange forskjellige lukter og jeg har enda ikke prøvd en jeg ikke liker. Denne får du kjøpt hos Feelunique og hos Vita. Jeg anbefaler alle å prøve denne hvertfall en gang. 

Jeg har brukt opp to primere som jeg har brukt sammen. Jeg blander disse sammen for å få en perfekt base og dette er en kombinasjon jeg har likt veldig godt. Den fra Bottega Verde fikk jeg i en glossybox for et års tid siden og jeg finner faktisk ikke ut hvor jeg kan kjøpe den i Norge. Jeg håper jeg finner en primer jeg liker like godt som også er lett å få tak i i Norge. 

Den andre dere ser er Prime Time fra bareMinerals. Denne liker jeg ikke så veldig godt alene, men jeg liker den blandet sammen med en glødende primer som den fra Bottega Verde. Jeg har tørr hud så silikonbaserte primere har en tendens til å gjøre at huden min ser enda tørrere ut, men blandet med en annen som er mer fuktighetsgivende så funker den veldig bra. 

Denne butter glossen fra NYX i fargen creme bruleè har jeg vist dere før i månedens favoritter og nå er den altså brukt opp. Som dere ser så har jeg virkelig skrapt rundt kantene for å bruke siste rest for denne likte jeg utrolig godt. Jeg er normalt ikke noe lipglossmenneske, men til jobb så syns jeg lipgloss er utrolig behagelig siden jeg er avhengig av å ha noe på leppene til enhver tid. Ja, jeg likte denne godt, men jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe denne igjen da jeg har så mange lipglosser liggende. Jeg skal aldri si aldri da siden jeg likte denne fargen utrolig godt. 

Jeg har enda ikke funnet en deodorant som funker like godt for meg som denne så forløpig fortsetter jeg med denne frem til jeg finner noe nytt. Den er utrolig god på å stenge ute lukt og svette og holder meg fresh hele dagen. 


Dette er en farget bryngele fra Maybelline som jeg likte helt ok. Det jeg ikke likte var applikatoren som er litt rar og som ble litt stor slik at bryngeleen kom på huden også. Det var egentlig mer strev enn det var verdt, men jeg brukte den nå helt til den var tørket ut. Jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med mindre den får en annen applikator. 

Hvilke produkter har du brukt opp i det siste?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg