hits

Celinahansen.blogg.no

Månedens favoritter: Mars

Hei på dere. Månedens favoritter kommer senere enn vanlig, men bedre sent enn aldri eller hva? Forrige måned gjenoppdaget jeg en gammel favoritt i tillegg til å oppdage noen nye. Vi holder oss til skjønnhet denne gang også fyller vi på med serie- og musikkfavoritter neste gangl Enjoy!

Too faced chocolate bar paletten fra Too Faced har lenge vært en favoritt, men det har blitt litt avglemt når nye paletter har kommet på markede. I mars derimot har jeg gjenoppdaget det og laget mange fine looks. Det er jo i grunnen det perfekte paletten til både hverdag og fest. 

Foundation jeg har brukt nesten hver gang jeg har sminket meg den siste måneden har vært Nars all day luminous weightless foundation. For meg er den helt perfekt til hverdags fordi den gir meg medium dekkevne der jeg kan bruke concealer dersom jeg har noen urenheter å dekke i tillegg til en naturlig finish. Den minner meg i grunnen om fit me fra Maybelline dersom du vil ha et billigere alternativ. 

Dose of colors liquid lipstick i fargen Stone er den perfekte mauve som er litt mørkere enn mine egne lepper. Jeg pleier å matche den med soar lip liner fra Mac og kombinasjonen er helt nydelig. Leppene kan bli litt tørre, men med en god lip balm under, er det ikke noe problem og til gjengjeld holder fargen seg utrolig lenge. 

På de dagene jeg vil ha en enkel farge på leppene som jeg kan påføre i full fart, går jeg for Hourglass girl lip stylo i fargen peacemaker. Det er en nydelig nude med et hint av fersken med en kremete konsistens. Til tross for at det ikke er en matt leppestift, holder den lenge på leppene og er komfortabel i tillegg. 

Jeg har ikke så mørke ringer under øynene, men jeg blir veldig mørk i innerkroken av øyet. Da er Urban Decay color correcting fluid i fargen pink helt super for å skjule det. Den nøytraliserer det mørke i tillegg til å gi en lysende effekt. Jeg bruker også denne dersom jeg vil highlighte i midten av ansiktet. 

Winged eyeliner er den sminketeknikken jeg har slitt mest med å mestre så langt. The Balm schwing er en av to eyelinere som har gjort det litt lettere å få til. Felttippen er såpass tynn og akkurat passe fleksibel til at jeg har full kontroll. Den er veldig svart, matt, holder hele dagen og er ikke umulig å få av så den tikker alle boksene. 

Hva var dine favoritter i mars?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Månedens favoritter: Oktober

Siste dagen i oktober allerede. Det betyr månedens favoritter og denne måneden har jeg generelt sett brukt veldig lite sminke. Noe har jeg nå brukt og under ser dere hva som har vært mine favoritter for oktober. 


Jeg har gjenoppdaget min kjærlighet for L'Oréal Telescopic maskara. Hver gang jeg går tilbake til den, blir jeg overrasket over hvor bra den faktisk er. 

bareMinerals hydrating mineral veil er fantastisk til å sette concealeren under øynene. Det er det eneste pudderet jeg har brukt under øynene i over en måned og jeg elsker det!

Endelig fikk jeg slått kloa i Anastasia sine liquid lipsticks. Favorittene denne måneden har vært fargene dusty rose og stripped. 

For parfyme i oktober, har jeg vært helt hektet på Black Opium fra YSL. Herregud så godt den lukter. Jeg skal ikke prøve å begynne å beskrive hva den egentlig lukter, men god er den hvertfall. 

The Walking Dead kom tilbake forrige uke og jeg er egentlig ikke helt sikker på om det er en favoritt eller ikke. Jeg over overlykkelig over at det har begynt igjen, men første episode knuste sjelen min fullstendig. Jeg har ikke ord! Satt og sippet nesten hele episoden og var bare sint og irritert etterpå. Jeg lurer på hvordan dette skal ende altså. 

Sang

Det er en sang som har gått på repeat i oktober og det er "Mercy" fra Shawn Mendes. Den sangen er bare så utrolig fin. 

Hva har vært dine favoritter i oktober?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER


 

Translate to english

Månedens favoritter: September

Velkommen til en litt forsinket månedens favoritter. Tiden flyr avgårde og en måned har gått før jeg i det hele tatt får sukk for meg. September har vært en utrolig fin måned og livet er bra, om noe hektisk og mye preget av en evig lang forkjølelse. I dette innlegget skal jeg uansett vise dere mine favoritter for september. Enjoy!


Jeg har fått øynene opp for selvbruning og jeg har elsket det. Jeg har vært den personen som har vært livredd for selvbruning fordi jeg ikke vil være skjoldete, men jeg vet ikke hva jeg har vært redd for. Denne fra Cocoa Brown har ikke gjort meg skjoldete i det hele tatt og etter bare tre timer har jeg en nydelig, naturlig brunfarge. Den holder i litt under en uke og en går bort veldig jevnt og fint. Jeg merker ikke at den blir borte en gang fordi det skjer så gradvis og helt uten skjolder. Jeg påfører det med en hanske fra Cocoa Brown og har vært superfornøyd med litt farge på huden. 

Siden jeg har hatt litt farge på kroppen, har jeg fått brukt foundations som er litt for mørk for meg til vanlig uten å måtte lysne de. Det gjør det jo så lettere å slippe å styre med å blande forskjellige ting for å få en perfekt farge. Denne fra Dior har vært nevnt flere ganger på bloggen før, men den er bare så utrolig fin på huden og holder lenge så den må nevnes igjen da jeg har brukt denne mestparten av måneden. 

Clinique chubby in the nude er også hakket for mørk for meg, selv om jeg har den lyseste fargen. Denne måneden har jeg virkelig fått testet den ut siden jeg har hatt litt brunfarge å matche den til. Dette er en utrolig rask og lettvint foundation å påføre og er den perfekte basen til hverdags. Den holder lenge og om du på touche opp i løpet av dagen, er denne perfekt. Den blir ikke kakete selv om man påfører den over pudder, men får heller sminken til å se flawless ut. Absolutt en vinner i min bok. 

Denne maskaraen fra Max Factor har en kost ulik noen jeg har sett, men den funker utrolig bra til å gi volum, lengde og å separere vippene. Det er alt jeg ser etter i en maskara så jeg er utrolig fornøyd med denne. Den smudger ikke under øyene heller noe som har vært et problem for meg med mange maskaraer så denne får en tommel opp. 

Jeg er veldig glad i highlighting og contouring og denne concealer pennen fra L'Oréal gjør det veldig enkelt. Den har en lett konsistens og blir ikke kakete selv om jeg legger den over andre produkter. Jeg legger bare et tynt lag etter at jeg er ferdig med foundation og concealer og denne lysner opp under øyene og ellers i midten av ansiktet mitt. Jeg elsker denne! 

Serier

I september hadde mange av seriene jeg følger med på sesongpremiere og det er noe av det jeg gleder meg mest til med høsten, haha. Denne måneden har jeg kost meg med Once upon a time, The big bang theory, Criminal minds og Greys anatomy. Jeg elsker serier og at noen av de jeg ser på endelig har startet igjen er ren hverdagslykke!

Sang

Denne måneden har jeg hatt en god del sanger som har gått på repeat. Sanger som gir en feel good stemning og som bare gjør meg glad og i godt humør. 

"Treat you better" av Shawn Mendes

"Perfect strangers" av Jonas Blue og JP Cooper

"Into you" av Ariana Grande

"Hymn for the weekend - Seeb remix" av Coldplay og Seeb

"Please don't go" av Joel Adams

"Can't hide" av Whethan og Ashe

Hva har vært dine favoritter den siste måneden?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Månedens favoritter: August

Siste dag i august, say what? Sommeren har bare flydd forbi og i morgen er vi allerede inne i den første høstmåneden. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om det. Jeg elsker varmen om sommeren, men sminketrendene og moten om høsten er uten tvil min favoritt. Dilemma, eller hva? 

August har uansett vært en utrolig fin måned. På bloggfronten har den i grunnen vært ganske rolig, men sånn har det egentlig vært hele sommeren. Jeg tror det kommer av at vi har vært så mye ute når det har vært fint vær. Jeg suger til meg alle solstråler jeg kan få for jeg vet at det er en sjeldenhet her oppe og at vi går en lang mørketid i vente, huff! Jeg satser på hyppigere oppdateringer nå i høst.

Jeg skal slutte å bable og heller vise dere favorittene mine fra august. 


Jeg har forelsket meg på nytt i to foundations denne måneden. Den første er Studio Fix Fluid fra MAC. Den har skikkelig full dekkevne som er looken jeg har gått for mest den siste måneden. Jeg har min i fargen NW10 som jeg tror er den lyseste de har #palegirlsproblems. Jeg digger den, men jeg merker at etter en lang dag så kan den klenge seg til de tørre partiene på huden min noe jeg bare legger merke til på nært hold så det gjør meg strengt tatt ingenting. 

Den andre foundation jeg har brukt mye denne måneden er L'Oréal sin Infallible 24H-Matte. Man skulle tro at jeg med tørr hud ikke kunne bruke matte foundations, men denne ser fantastisk ut på huden min. Jeg tror faktisk jeg liker denne hakket bedre enn MAC sin, men det er ikke mye om å gjøre. Denne gir også full dekkevne, men kan igjen klenge litt til tørre partier på huden. De er i grunnen ganske lik så da er det kanskje ikke overraskende at de begge er favoritter. Jeg tror disse blir brukt mye før kulden trekker ut alt jeg har av fuktighet i huden. 

Naturally Yours paletten fra Zoeva er rett og slett nydelig. Jeg elsker øyenskyggene deres da de er utrolig pigmenterte, bygges lett opp og blender som en drøm. Denne paletten inneholder ti øyenskygger som passer perfekt til hverdags. Man kan aldri slå feil med brune øyenskygger og paletten har også en svart øyenskygge som man kan bruke som eyeliner eller for å gjøre ytre del av øyet mørkere. Jeg sa kanskje at denne paletten passet perfekt til hverdags, men egentlig passer den uansett hvilken setting du skal i da du kan lage ganske dramatiske looks også. 

Leppestiften som har vært på leppene mine nesten konstant er MAC Patisserie. Den har en lustre finish og er veldig fin og komfortabel på leppene. Lustre finishene til MAC holder ikke så veldig lenge på leppene så man må påføre den om igjen i løpet av dagen, men det plager ikke meg i det hele tatt. 

Jeg har også funnet min ultimate lip gloss. Hvem skulle trodd det? Jeg har alltid sagt at jeg foretrekker leppestift og det gjør jeg fortsatt, men Clarins Instant Light Natural Lip Perfector er nydelig. Jeg har fargen 05 som var den jeg følte ga fra seg mest farge, men jeg kjenner at jeg vil ha flere farger. 

Etter at jeg ble tom for nattkremen jeg brukte gikk jeg gjennom boksen med hudpleie jeg har liggende og fant denne. Dette er en night balm fra Decléor som gir så mye fuktighet til huden min at det er latterlig. I begynnelsen likte jeg den ikke fordi jeg følte at den var alt for fett og trakk ikke ordentlig inn i huden, men så fant jeg ut at jeg hadde brukt alt for mye. Jeg begynte å påføre et tynnere lag og forelsket meg helt. Når jeg våkner på morgenen er huden min så fin og myk så jeg elsker denne. 

Alexander og jeg har begynt på en ny serie denne måneden, nemlig Orphan Black. Jeg tror det er en netflix orginal. Den er så sykt spennende og jeg er helt hektet selv om vi bare har sett fem episoder. Planen er jo at vi skal se den sammen, men jeg tviler på at jeg kommer til å klare å vente med tanke på at Alexander jobber så mye og er mye borte. Bare spørs om jeg ikke kommer til å ha maraton neste gang jeg har fri. 

Dette står enkelt og greit skrevet om serien på Netflix. Da Sarah blir vitne til at en kvinne som ser nøyaktig ut som henne tar livet av seg, overtar hun både kjæresten og bankkontoen hennes. Med andre ord er det en utrolig spennende serie som jeg anbefaler alle å sjekke ut. 

Sang
Det er to sanger jeg har blitt helt hektet på den siste tiden og det er "Cold water" av Major Lazer, MØ og Justin Bieber og "Let me love you" av DJ Snake og Justin Bieber. Nesten litt Bieberfever her, men jeg digger de to sangene. 

Hva har vært dine favoritter i august?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Månedens favoritter: Juli

Jeg hadde helt glemt av at det var den siste dagen i måneden. Kom på det for en time siden og da var det bare å hive seg rundt for å finne frem favorittene mine for å gjøre klart dette innlegget til dere. Alt går som sagt i surr om dagene så det skal bli utrolig godt når morgendagen kommer. Da er ferien over og hverdagen med rutiner, jobb og barnehage er i gang for fullt igjen. Tror virkelig jeg trenger det for hodet har ikke vært med meg de siste tre ukene når jeg bare har sust rundt i feriemodus. Nå skal jeg slutte å bable og heller vise dere favorittene mine for juli måned. Enjoy!


Hver sommer kommer denne frem igjen. Jeg begynte å bruke den i fjor og den er helt fantastisk. Når man ser på navnet så tenker man ikke at den skal være dekkende, men den jevner ut hudtonen perfekt og har en helt grei, lett dekkevne i tillegg til at den er veldig lett på huden. Den har også solfaktor noe som gjør den til den ultimate sommerbasen. 

Det er ikke ofte jeg har to baseprodukter med i månedens favoritter, men jeg klarer ikke å la være. Denne brukte jeg mer den siste halvdelen av måneden. Jeg har hatt Fit me fra Maybelline før, men alltid hatt den i feil farge så den har ikke blitt noe særlig brukt. Nå har jeg endelig rett farge og denne foundation er bare perfekt. Den har på ingen måte full dekkevne, men den dekker det den skal og ser naturlig ut på huden. Den perfekte foundation til hverdags om du spør meg. 

Jeg begynte å bruke Stay matte fra Rimmel som settingpudder i slutten av juni. Jeg bruker den både for å sette concealeren under øynene og for å sette resten av ansiktet. Det er et utrolig bra pudder og får basen til å se flawless ut. Det er i tillegg veldig billig og jeg har kjøpt det hos feelunique om noen skulle være interessert. 

Jeg har ikke klart å legge denne blushen fra Makeup Revolution fra meg den siste tiden. Den er i fargen Hot! og det er den virkelig. Fargen ser kanskje intens ut og det er den om du ikke er forsiktig når du påfører den. Disse blushene er utrolig pigmenterte og det er fort gjort å bli seende ut som en klovn. Jeg pleier å plukke opp litt produkt på en kost, ta litt av på hånden min før jeg påfører den på kinnene og den etterlater seg en nydelig farge som bare skriker sommer. Disse blushene er latterlig billige og utrolig bra så jeg anbefaler deg å sjekke dem ut om du ikke har gjort det allerede. De har mange fine farger å velge mellom!

Jeg hadde nesten glemt hvor nydelig denne highlighteren er. Jeg har kun brukt Becca sin champange pop det siste året og helt glemt av denne nydelige skapningen fra TheBalm. Denne er en storfavoritt hos mange og om du ikke har hørt om den før så skjønner ikke jeg hvilken stein du har gjemt deg under. Alle må prøve denne highlighteren i løpet av livet sitt for den er bare perfeksjon. 


Jeg kan ikke tro at jeg ikke har nevnt denne bryngeléen enda. L'Oréal brow artist plumper er en av de beste bryngeléene jeg har prøvd. Den overgår ikke Anastasia Beverly Hills sin, men denne ligger på en nær andreplass og er mye billigere. Den setter brynene på plass og får de til å holde seg fine hele dagen. Et must have produkt om du spør meg. 

Sang

Det har vært så mange gode sanger i juli og jeg har hørt mer på musikk enn jeg har gjort noen andre måneder. Vi har kjørt mye bil og hatt oss en del fester i løpet av måneden så man kan trygt si at musikk har vært en stor del av den. Jeg har uansett noen favoritter som har gått på repeat. To sanger fra Julie Bergan som jeg får en skikkelig godfølelse av er "Arigato" og "I kinda like it". "Once in a while" av Timeflies er også en sang jeg har hatt sansen for i tillegg til "Sing me to sleep" av Alan Walker. Til slutt må jeg bare nevne "All I wanna do" av Martin Jensen fordi jeg syns den er så fin og gir gode vibes. 

Beste øyeblikkBursdagshelgen vi tilbrakte i Narvik med den herlige gjengen er en av øyeblikkene som topper listen denne måneden. Det var bare en utrolig fin helg og bursdagen min ble virkelig uforglemmelig. Jeg måtte felle noen tårer da de syngte bursdagssangen klokken 24 på lørdagen og alt var bare perfekt. Jeg er så heldig som har så fine mennesker i livet mitt. 

Tiden jeg hadde hjemme hos familien troner også høyt oppe på listen. Det var så godt å få ordentlig kvalitetstid med de jeg er glad i og i tillegg få superfint vær. Det var lunsj ute i solen, grilling, reker og hvitvin, soling, utepils og mye mer og jeg er bare kjempefornøyd med tidenes beste sommerferie. Måtte hver ferie bli som denne for den har uten tvil vært magisk. 

Nedtur

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at dette var en liten nedtur. Om du ikke har lest innlegget der jeg skrev om denne hendelsen så hadde det seg sånn at Lucas hadde klatret ut av reisesengen, funnet sminkemappen min som var godt pakket ned i baggen og rett og slett kost seg skikkelig. Jeg kom inn på rommet rundt midnatt og var veldig klar for å legge meg etter en lang dag og dette var synet som møtte meg. Altså er det mulig? Haha!

Hva har vært dine favoritter, oppturer og nedturer i juli?


Dersom du liker bloggen min, vil se mer av meg og holde deg oppdatert på nye innlegg, kan du gjerne legge meg til som venn. Du kan også følge meg på:

Instagram: @celinahansen HER 

Twitter: @celinahansen HER

Bloglovin: HER

Facebook: HER

Pinterest: HER

Youtube: HER

Translate to english

Vis flere innlegg